mircica99 Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Cred ca am fost si eu la intalnirea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 noul meu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Vad ca te dai foarte bine pe curbe. Cred ca tu o sa ajungi Mircea rossi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 Cred ca am fost si eu la intalnirea asta. Vad ca te dai foarte bine pe curbe. Cred ca tu o sa ajungi Mircea rossi ... Pe aici cam toti merg asa mai 2007 acelasi motor dar cu alt culori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) Daca aveam si eu la varsta aia asa motor, echipament si mentor, dupa foarte multa munca poate puteam si eu Felicitari pustiule, astept sa te vad la MotoGP peste cativa ani Editat Ianuarie 25, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Ce motor a fost asta la origine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Toata stima din partea mea pentru tine !!!!Sa ai parte numa de realizari frumoase !! Bafta multa si asfalt uscat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 norocos pustiu... chiar ce moto era la inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 si cand te gandesti ca la 10 ani majoritatea dintre noi cautam metode cat mai eficiente de scarpinat in nas. Mult succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 si cand te gandesti ca la 10 ani majoritatea dintre noi cautam metode cat mai eficiente de scarpinat in nas. Mult succes ! la 10 ani inca ma jucam cu masinutele pe covor ))...bravo lui ,oricum are in spate niste parinti extraordinari fiindca il sprijina in ceea ce face.felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Multa,multa sanatate si nu numai......BAFTA Stiu ce inseamna sportul de performanta asa ca eu i-ti urez SA AJUNGI MARE si la propriu si la figurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Pustiule ai tot respectu ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 Buna,eu traiesc in Spania si motoarele astea sint facute special pentru curse. Ala care la inceput a fost galben si dupa aceia albastru e un motor de 50cc racit cu apa care da 12cp la 13000 rot/min si cu o viteza in jur de 110km/h.Asta e facut de Metrakit http://metrakit.es/miniGP.php Motoru asta e pentru copii de 8-9 ani. Acum am motorul asta care e de70cc si pentru copii de la 10 la 12 ani.Asta il am doar de o luna si nu prea m-am antrenat cu el.Asta il facin Franta o fabrica care se numeste Conti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uka Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 sincere felicitari!ai tot respectul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 succes junioru..tine-o tot asa si ve fi mare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 super misto! bravo tie si sa stii ca esti privilegiat sa poti face asta si sa ai tot sprijinul necesar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Masca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 super iti urez succes pe viitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 Aici sint la prima cursa din 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 de cand te dai pe circuit ? FELICITARI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Februarie 1, 2009 Autor Share Postat Februarie 1, 2009 de cand te dai pe circuit ? FELICITARI!! Am inceput im 2007 cind m-am prezentat la niste probe pe care le face federatia Catalana de moto in urma carora dau burse penntru un an copiilor care vreau sa intre in lumea curselor de motoare. Aici in Catalunia au un campionat care se cheama Cupa Catalana de Promovelocidad cu doua categori, 50cc pentru copii de la 7 la 9 ani si 70cc de la 10 la 12 ain.Din acest campionat au iesit in ulrimi ani Pol Espargaro si Marc Marquez(fratele lui,Alex Marquez,a terminat pe locul doi la 70cc in anul in care am inceput eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Felicitari, pustiule, ai un noroc imens daca asta e intradevar pasiunea ta si nu au hotarat altii pentru tine. Iti urez tot succesul din lume! Numai bine! PS: Raptore, ai un concurent serios, beware! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 mult succes copile . si acum stam si ne intrebam daca el raminea in tara oare ce facea acum ?? oare cite talente din multe alte domenii se pierd aiurea fara sa stim ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate