MotoRun Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Mult SUCCES ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Stie cineva la cursele din Caransebes e asfalt sau ciment? este un circuit in bacau ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 este un circuit in bacau ...... No offence, dar reply-ul tau are legatura cu intrebarea copilului? Stie cineva la cursele din Caransebes e asfalt sau ciment? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 frumos...felicitari!...sa continui cu posturi...si poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 A trecut ceva vreme de cind nu am mai scris nimic pe aici. Au inceput cursele.Rezultatele noastre,la prima vedere nu sint dintre cele mai bune,loculrile 25-28 din 40-50 de copii,dar drebuie stiut ca majoritatea copiilor merg in 2-3 secunde diferenta pe tur.Noi sintem in primul an in 70 si in ceia ce priveste timpii sintem la 3-4 secunde in spatele celor buni.Avind in vedere ca uni copii se antreneaza cel putin doua zile pe saptamina rezultatele noastre nu pot fi la nivelul lor,noi ne anternam o data pe luna.O sa revenim cu poze de la curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 A trecut ceva vreme de cind nu am mai scris nimic pe aici.Au inceput cursele.Rezultatele noastre,la prima vedere nu sint dintre cele mai bune,loculrile 25-28 din 40-50 de copii,dar drebuie stiut ca majoritatea copiilor merg in 2-3 secunde diferenta pe tur.Noi sintem in primul an in 70 si in ceia ce priveste timpii sintem la 3-4 secunde in spatele celor buni.Avind in vedere ca uni copii se antreneaza cel putin doua zile pe saptamina rezultatele noastre nu pot fi la nivelul lor,noi ne anternam o data pe luna.O sa revenim cu poze de la curse. OLE OLE OLE! Keep up the good work!!! Mult succes in continuare si noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r0b3r71n9 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Multa bafta Pustiu:) esti un tip tare norocos..:X Multi dintre noi si-ar fii dorit soarta ta Extrem de putini o au Mai ales ca prin romania nu prea poti sa faci performante .. Respecte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 aici la o prezentare a unui circuit.Cred ca recunoasteti propietaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 Citeva imagini de la ultima cursa.Numaru 77 sint eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyNicole_m Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 ca parinte traiesti prin realizarile copilului tau... numai lucruri bune sa aud din partea ta mircica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 GO GO GO!!! Foarte bine, chiar esti un pilot veritabil, mult suces in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) No offence, dar reply-ul tau are legatura cu intrebarea copilului? lasa-l frate ca omu` e high acu`..... Editat Iulie 5, 2009 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 A fost decizia mea.Tata nu a mers niciodata cu motocicleta.Aici am primit cadou de Mos Cracciun o minimoto cu care mergeam pe unde apucam.Intr-o zi am fost sa vedem o cursa de motoare la un circuit de aici de aproape si de atunci am zis ca eu freau un motor ca astea da tata a zis ca satea nu sint jucarii ca mini chin care o aveam eu ,ca merg mult mai tare si costa multi bani si daca nu pot merge cu ea el nu arunca banii.Asa ca a cautat sa vada cum pot proba un motor ca asat si a gasit probele pe gare le face fedetatia Catalana si ne-am prezentat la probe.Asa a inceput totul. Si cand te gandesti ca mie tata nu a vrut sa imi ia nici macar bicicleta, ca dau masinile peste mine... Si cand mi-am luat prima moto (pa banii mei), a zis ca nu am ca face cu banii... Â Â Vremurile astea... Multa bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Iulie 5, 2009 Autor Share Postat Iulie 5, 2009 De ceva timp sintem in discutii cu un producator de motociclete pt copii sa venim in tara sa facem o prezentare in care publicu din Romania sa aiba posibilitatea de a vedea cum merg motoarele astea ca in video par ca merg destul de incet dar in realitate e diferit.In principiu ei sint de acord sa vina cu motocicletele, ramine de vazut o data cind putem venii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Ne uitam incremeniti la MOTOGP,SUPERBIKE si altele.Sa vezi cand va fi un roman cum va fi.De abia astept !!!! Succes tinere si GOD BLESS YOU !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Succes in continuare Mircica!Multi si ar dori sa fie asa norocosi....asa ca nu te lasa si straduieste cat mai mult! Baga tare.....! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 la 10 ani am luat bataie de la tata ca nu'i dadeam bicicleta sora'mii..... atunci nici nu stiam ca exsita motoare de viteza Cum au zis si ceilalti....multi ar vrea sa aiba la 10 ani altceva de facut decat sa se scarpine in nas, sa se joace cu masina pe covor sau sa ia bataie de la tatii lor ca nu le dau bicicleta suruorilor. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Felicitari si Multa Bafta in ceea ce faci... e bine ca iti place si ca te sustin parintii... eu m`am rugat 3 ani de parinti sa ma lase sa imi iau motor ...spuneau ca dau peste mine masinile :| ca sa nu mai vorbesc ca is in stare sa imi ascunda cheile numai ca sa nu plec sa ma plimb ) eu la 9-10 ani nici nu visam motociclete cu toate ca stau acum si ma gandesc ce frumos era ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nevers Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Ma alatur celorlalti in comentarii si elogii la adresa unui pusti de 10 ani care are "skill" pentru MotoGP. Intradevar noi la 10 ani aveam altceva in cap dar erau si alte vremuri, motoarele mult mai putine de productie autohtona, sovietica sau dintr-o alta tara din Pactul de la Varsovia. Drept pentru care unii dintre noi au si inceput mai tarziu sau foarte tarziu Multa bafta "pustiule" si cum au zis cei de sus sa te vedem cum il scoti la pensie pe Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Octombrie 11, 2009 Autor Share Postat Octombrie 11, 2009 Aveti aici un link unde puteti vedea niste imagini de la antrenamente iar la sfirsit e startul in ultima cursa. Rezultatele de anu asta nu au fost foarte bune intrucit ne-am antrenat putin.Cu toate ca ne antrenam putin am reusit sa scurtez distanta dintre mine si cei din fata.La inceputul anului aveam 4-5 sec.pe tur in spate iar acum la ultima cursa am fost doar la o secunda in spatele lor. http://www.youtube.com/watch?v=j6k6CcAPXAc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucifer Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Tot respectul pentru tine si pentru parintii tai. Sa le dea Dumnezeu sanatate si putere de munca sa te poata sustina in continuare iar tie gramul acela de noroc necesar sa ajungi acolo sus. Inca o data toata stima pentru tine si pentru parintii tai, sa-i iubesti asa cum te iubesc si ei pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircica99 Postat Octombrie 12, 2009 Autor Share Postat Octombrie 12, 2009 Zilele astea a vorbit tata cu prietenul nostru de la Arad,Andrei Filimon,si il asteptam aici sa vina sa probeze motocicleta mea ca doreste foarte mult sa mearga cu motocicleta de viteza,el participa in campionatul Romaniei cu o KTM 50 cc,speram sa vina cit mai repede iar pina atunci i-i dorim succes la ultima etapa pe circiut. Mesaj completat Aveti aici un link unde puteti vedea niste imagini de la antrenamente iar la sfirsit e startul in ultima cursa.Rezultatele de anu asta nu au fost foarte bune intrucit ne-am antrenat putin.Cu toate ca ne antrenam putin am reusit sa scurtez distanta dintre mine si cei din fata.La inceputul anului aveam 4-5 sec.pe tur in spate iar acum la ultima cursa am fost doar la o secunda in spatele lor. http://www.youtube.com/watch?v=j6k6CcAPXAc Mesaj completat http://www.gemocat.com/2009/fotos/fotoComp...EE960AAF5C20700 Asta e un link unce se pot descarca poze cu mine sint gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shurub Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Esti tare pustiule.iti urez mult noroc si sa ajungi mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria_hd Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Felicitari, pustiule! Esti campionul nostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 pt mine deja esti un campion... felicitari.. ma doare sufletu cand vad ca la noi nu se face nimic ...trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate