kombat Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 VINERI LA ETRUSCO VA ASTEAPTA BERE LA 25.000 STICLA SI >>>>>>>>>>>>>>>>>>FETE TUBORG PLINE CARE ABIA ASTEAPTA SA LE SORBITI ,DEZBRACATI SI ATIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 intrarea se plateste la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 22, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2005 intrarea se plateste la mine NU MA PROVOCA TE ROG SUNT TENTAT SA CUMPAR TOATE BILETELE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 NU MA PROVOCA TE ROG SUNT TENTAT SA CUMPAR TOATE BILETELE ma apuc sa si falsific din ele!! din trei astfel de actiuni imi iau motor mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 ma apuc sa si falsific din ele!! din trei astfel de actiuni imi iau motor mai repede e si asta o solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 VINERI LA ETRUSCO VA ASTEAPTA BERE LA 25.000 STICLA SI >>>>>>>>>>>>>>>>>>FETE TUBORG PLINE CARE ABIA ASTEAPTA SA LE SORBITI ,DEZBRACATI SI ATIT Fetele sunt si ele invitate sau au voie numai baietii? p.s: mi-e o sete de morrrr si permisul se cere udat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Bai, eu unul nu mai vin in Etrusco...... e plin de neseriosi care se tireaza de la petreceri foarte devreme.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 m-as baga si eu, dar deja sunt invitat la o betie...care momentan nu se stie unde se tine....dar SPER sa nu fie in Corin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Bai, eu unul nu mai vin in Etrusco...... e plin de neseriosi care se tireaza de la petreceri foarte devreme.... Dar din fericire sunt putini neserioshi ce se infiinteaza la Etrusco cu 5 minute inainte de spargerea chefului! Nu zic cine ( wolf4mwolf) ca e secret!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Fetele sunt si ele invitate sau au voie numai baietii? p.s: mi-e o sete de morrrr si permisul se cere udat UDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-L Dar poate dai si un suc pt cei care vin cu conservele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 UDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-L Dar poate dai si un suc pt cei care vin cu conservele Sorry finantele sunt la pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Pentru astia mai noi... poate ziceti si voi unde-i Etrusco asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Pentru astia mai noi... poate ziceti si voi unde-i Etrusco asta! Theodor Sperantia,in spatele Springului de la Alba-Iulia Eu am intilnit un singur taximetrist pina acum care sa nu stie unde se strang motociclistii satanisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 cine ma poate ajuta? As dori sa organizam un joc Baba-Oarba! Pun io niste lipici pe batic dupa care-i legam ochii fostei mele pretine!! .. actuala sotie doar atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 cine ma poate ajuta? de ce, se impotriveshte asha de tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 (editat) Bai, eu unul nu mai vin in Etrusco...... e plin de neseriosi care se tireaza de la petreceri foarte devreme.... ma simt cu musca pe caciula Editat Noiembrie 23, 2005 de Ametist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 cine ma poate ajuta? As dori sa organizam un joc Baba-Oarba! Pun io niste lipici pe batic dupa care-i legam ochii fostei mele pretine!! .. actuala sotie doar atat! Sa-ntelegem ca vrei sa fugi de-acasa in Etrusco, ha!? N-auzi ca pot veni si fetele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 23, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2005 ma apuc sa si falsific din ele!! din trei astfel de actiuni imi iau motor mai repede REPET CUMPAR TOATE BILETELE DE LA INTRAREA........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 REPET CUMPAR TOATE BILETELE DE LA INTRAREA........... o bisnitza ceva? nu dai nimic la negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Dar din fericire sunt putini neserioshi ce se infiinteaza la Etrusco cu 5 minute inainte de spargerea chefului! Nu zic cine ( wolf4mwolf) ca e secret!!! Bre Brandule nu mă refeream la mătăluță, Âştiu că tu chiar ai stat mai mult decat ai prevăzut inițial !!! Iar că eu am ajuns mai tarziu e adevărat ...dar am iesit din Etrusco la 7 dimineața...!!!! ma simt cu musca pe caciula Nu mama in nici un caz nu mă refeream la tine.. Âşi în plus am specificat "neserioÂşi" nu "neserioase"......dar dacă insiÂşti haide fie Âşi neserioase.... P.S. ÂŞi care ziceai că-i treaba cu musca ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Cred ca tre sa-ti cumperi multe instanturi, pt ca Flori o sa intre in greva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 23, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2005 CINEVA CARE SA PRIS CARE INTRARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Nu mama in nici un caz nu mă refeream la tine.. Âşi în plus am specificat "neserioÂşi" nu "neserioase"......dar dacă insiÂşti haide fie Âşi neserioase.... P.S. ÂŞi care ziceai că-i treaba cu musca ???? nu mai e nici o treaba. a zis ca pleaca de pe motul meu ca-i blond si nu mai suporta. gata m-am spalat si de pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Sorry finantele sunt la pamant Cunosc senzatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate