myando Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 (editat) deci 12 locuri pt ninja 10 ........pt silverpistons 2 eu si tro5 1 joe total pana acum 25 locuri...mai sunt cateva ....grabiti-va hai,hai ca e super oferta Editat Noiembrie 29, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcadia Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Si eu, dar am liber doar sambata si duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 http://www.hartionline.ro/ro/harta/g4.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 deci 12 locuri pt ninja 10 ........pt silverpistons 2 eu si tro5 1 joe total pana acum 25 locuri...mai sunt cateva ....grabiti-va hai,hai ca e super oferta Cred ca aia 12 la care se referea irina sunt:eu+ea si cele 10 pistoane Deci tot 15 suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 Cred ca aia 12 la care se referea irina sunt:eu+ea si cele 10 pistoane aha...am inteles ...deci mai sunt locuri....nimeni nu se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Sa facem un rezumat ( pt DMWu' ) : 33 de locuri - 4 nopti si 4 ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeee - 1000 euro noi Cine stie aritmetica sa calculeze cat vine de cap ,parerea mea ca e ieftin. Living mare,apa rece + calda...Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 doar atat? Cat despre datele de sosire si plecare ; eu zic sosirea sa fie pe 30 .12 si plecarea pe 2 dimineatza (adik noptile 30,31 si 1). daca este asa cum spui tu ...dupa un calcul simplu...plecarea este pe 29. si ca sa fie si mai exacta treaba.....se specifica undeva ca a 4 a noapte este bonus...asa ca plecare din Bukales pe 29 si intoarcere pe 3... recapituland: aprox 1.500.000 de caciula pentru 4 nopti cu 5 zile...cu apa calda daca ne strangem 33 de pers... asadar ...ce dreaqu bai frate este moca...pentru 4 nopti in maramures la o vila costa 5 mil de caciula.... Ganditzi-va ...(repede) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Am vorbit cu Dl Ungurian- daca ne hotaram repede si ne adunam 30 ma ocup eu de restul. Se plateste avans 50 % ca sa rezervam- mi-a zis ca nu suntem singurul grup interesat si cred ca nu e vrajeala. Azi o sa primesc o o ferta clara- 3 zile iar a 4 a e gratis. Normal ca suntem cu Silver cu tot! Restul o sa vedem care cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 (editat) Mai, sper sa nu se intample ca data trecuta .Mie mi se pare foarte ieftin aici ( 30 euro de persoana pe 4 nopti)....nu cred ca mai gasim asa oferta. Haideti,inca 15 persoane Editat Noiembrie 29, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Ma chinui si eu sa conving lumea, poate venim noi vreo 10. Credeti ca ne incadram in 2.5 mil? Suntem baieti si fete de gasca, motociclisti satanisti la fel ca voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Ma chinui si eu sa conving lumea, poate venim noi vreo 10. Credeti ca ne incadram in 2.5 mil? Suntem baieti si fete de gasca, motociclisti satanisti la fel ca voi Sa va incadrati la ce?Cazarea e aprox 35 euro.Mai ramane drumul,bautura,mancarea si prezervativele(care folositi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Pai da, cazarea 35 EUR plus restul, mai putin prezervativele ca sunt scumpe, avem ciorapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Pai da, cazarea 35 EUR plus restul, mai putin prezervativele ca sunt scumpe, avem ciorapi Lasand vrajeala la o parte:veniti sau nu 10? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white_raven Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 mda, e nice, deci mai puneti 2 persoane acolo, cui tb sa ii dau banii si cand, sper ca nu iese iar aiurea toata chestia si sa tina de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 (editat) Ma chinui si eu sa conving lumea, poate venim noi vreo 10. Credeti ca ne incadram in 2.5 mil? Suntem baieti si fete de gasca, motociclisti satanisti la fel ca voi Va incadrati destul de bine cu 2.5 mil de persoana cred eu.Mai ales ca acum nu dati decat jumatate (adik vreo 15-17 euro). Deci pana acum 17 persoane Editat Noiembrie 29, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Nu pot sa va dau un raspuns sigur acum In seara asta vorbesc cu gasca, sa vedem ce zic si ei. Revin maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Asteptam:mielu + mona + 2 draci de ingeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Mai, sper sa nu se intample ca data trecuta .Mie mi se pare foarte ieftin aici ( 30 euro de persoana pe 4 nopti)....nu cred ca mai gasim asa oferta. Haideti,inca 15 persoane myando, eu zic sa mai suni o data sa intrebi cat se poate de precis. Nu prea suna in regula "30 de euro de persoana pe 4 nopti". Suna mai degraba a "daca stati 4 nopti va iau numai 30 de euro de persoana PE FIECARE noapte". Sa nu iasa vreo complicatie din vreo neintelegere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Eu am mai primit in mail o oferta " "Stimate Androne Ortansa! Am primit o oferta de last minut. De revelion Ferma din Atid ( judetul Hargita) ofera cazare pt un grup de 25-30 persoane. Se poate rezerva pt min. 3 nopti. Proprietarul ofera un cadou: a 4-a noapte este gratis. Cazarea 35.000.000 Lei/3nopti/pensiune. Oferta detaliata gasiti la : http://www.cazaretransilvania.ro/Atid168a.html Daca va intereseaza am rugamintea de a ne contacta imediat." Cu stima si respect, Gal Tibor Manager de dezvoltare regionala si turism Cazare Transilvania www.cazaretransilvania.ro Tel/Fax: 004-0266-219456 Mobil: 004-0723-877570 Intr-adevar este cam departe dar sincer eu cred ca la munte nu mai gasim decat la niste preturi monstruoase...aici ne va costa cam 30 euro de persoana (fara mancare). Daca va place nu ramane decat sa ne organizam insa va spun ca eu nu am timp sa ma ocup de asta ca am de dat niste examene .Cine vrea si poate sa se ocupe poate sa sune la numarul de fix din oferta si sa vorbeasca cu secretara de acolo si sa ceara mai multe informatii. Cred ca e destul de clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Ok, e clar cu pretul, sorry, nu am citit atent oferta originala. Dar totusi, ramane in suspensie principala problema si principalul risc - anume ajungerea acolo. Nu ar fi o problema ca e departe (cam 50-70km in plus fata de valea prahovei - brasov din cate vad), dar accesibilitatea drumului in conditii de iarna. De mers cu motocicletele nu stiu cat e de realist (sunt multe de carat la o operatiune de genul asta), drumul pe harta pare destul de departe de o artera principala. Daca lasi masina la 5 km de destinatie mai merge, dar la 10 - 15... Cel mai bine trebuie cercetat la fata locului, mers cu banii de avans in mana cu o masina pana acolo, vazut ce sanse sunt ca drumul sa fie practicabil si pe timp de iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Ok, e clar cu pretul, sorry, nu am citit atent oferta originala. Dar totusi, ramane in suspensie principala problema si principalul risc - anume ajungerea acolo. Nu ar fi o problema ca e departe (cam 50-70km in plus fata de valea prahovei - brasov din cate vad), dar accesibilitatea drumului in conditii de iarna. De mers cu motocicletele nu stiu cat e de realist (sunt multe de carat la o operatiune de genul asta), drumul pe harta pare destul de departe de o artera principala. Daca lasi masina la 5 km de destinatie mai merge, dar la 10 - 15... Cel mai bine trebuie cercetat la fata locului, mers cu banii de avans in mana cu o masina pana acolo, vazut ce sanse sunt ca drumul sa fie practicabil si pe timp de iarna... Daca te uiti atent,era pe aici un link,apare si o poza in care se vad masini linga cabana. Nu cred ca oamenii ar inchiria'o de revelion stiind ca nu ai cum ajunge acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 La mine s-a confirmat. I'm definetely out Have fun, kids! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 cu mine suntem 18... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Tot ce pot sa va urez e Distractie Placuta Si noi suntem OUT Bafta si nu pierdeti ocazia , chiar cred ca o sa aveti o petrecere adevarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate