Sari la conținut

hyosung sau lifan nou; sau sh japonez ?

intrusu
 Share

Postări Recomandate

salut.

ma intreb daca merita - din p.d.v. al fiabilitatii - sa cumperi un hyosung sau lifan NOU; sau mai bine iei originalul japonez la sh....

later edit...am vrut sa-l fac poll dar nu m-am descurcat ( daca il face un admin poll ii multumesc frumos ).

Editat de viespu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut.

ma intreb daca merita - din p.d.v. al fiabilitatii - sa cumperi un hyosung sau lifan NOU; sau mai bine iei originalul japonez la sh....

later edit...am vrut sa-l fac poll dar nu m-am descurcat ( daca il face un admin poll ii multumesc frumos ).

Nu cred ca ii corect sa pui hyosung-ul alaturi de lifan. Nu sunt din aceeasi liga...

Link spre comentariu

...da; cred ca ai dreptate...din ce review-uri am mai citit se pare ca hyosung este calitativ peste lifan ...dar ca sa nu fac doua topicuri separate le-am pus impreuna.

sper ca comentariile sa fie obiective si sa nu se nasca flame-uri aiurea.

site lifan in romania: http://www.lifan.com.ro/LF400.php

site hyosung romania: http://www.hyosung.ro/?page=pagini_list&PageId=Noutati_8

ambele firme copiaza modele consacrate de motociclete din careul de asi; lifan sunt chinezi si hyosung sunt coreeni.

Link spre comentariu

Hyosung sunt niste motoare ieftine... nu au fiabilitatea unui motor 'de firma' dar nici de lepadat nu sunt. Fata de Lifan sunt net superiori - parere personala si oarecum nesustinuta, dat fiind ca nu am detinut nici una din cele doua marci. Vorbesc din ce am citit si auzit de la unu/altu. De asemenea, ar fi bine sa fii un pic atent la pret: un Hyosung sport de 125 costa e doar cu PUTIN mai ieftin decat o Honda CBR 125! Cu riscul de a-mi sari lumea in cap... Honda e Honda! La clasa de 650, treaba e cu totu alta: HOnda sare inspre 8-9 mii cu pretul in timp ce Hyosung ramane la nivel de 5-6 mii. La banii aia, iei un motor S-H absolut tzipla.

Ca sa scurtez palavrageala: la clasa 125, mai bine iei ceva de 'firma' ca tot acolo ajungi cu banii. Cand vine vorba de motoare de 650, mai bine iti iei un S-H decat Hyosung.

Link spre comentariu

Am avut aceeasi dilema acu doi ani cand am dat cu ochii la SMAEB cu Hyosungul cruiser,lucea de iti lua ochii,pana la urma am luat Intruderul M 800 era cu 2-300 euro mai scump.

Ma mai batea gandul(ca fost posesor de comunista)sa-mi iau un Ural Wolf nou dar e absurd de scump nu isi merita pretul.

Ia "made in Japan"SH nu o sa regreti niciodata !! dar beleste bine ochii si ia pe cineva care cunoaste,acu depinde si ce vrei si cati bani ai .

Editat de A-L-E-X
Link spre comentariu

Pe mine ma interesa SM-ul de 125 de la Hyosung (arata chiar foarte fain mobrita aia), pentru frecat prin oras. Domi'u meu face figuri daca e frig si fac multe drumuri scurte - deh monocilindru mare, racire pe aer, o singura bujie. In schimb nu aveam bani de doua motoare, asa ca a ramas Domi'ul la SH si de restu de bani echipament.

Link spre comentariu

tot sm-ul de 125 de la hyosung imi facea si mie cu ochiu`.....dar mi se pare cam mic ( am vazut si niste filmulete pe youtube )...daca aveau si unu de 250....

pana la urma mi-am luat hornet de 9 ani care e bine merci; doar ca tot intorc capul dupa sm pe strada...

Link spre comentariu

• 2 weeks later...