kombat Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 MA VAD NEVOIT SA FAC AL DOILEA TOPIC UNDE VA SCRIETI PUR SI SMPLU NUMELE,COMENTARI PE CELALALT TOPIC VREU SA STIU PE CINE MA POT BAZA SI CE POT SAU MAI BINE ZIS PUTEM VORBI CU VIOREL DACA SUNTEM 10 INSI NU ARE ROST , DECI NUME SI CITE PERSOANE IRASCIBILE CUMINTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 (editat) Editat Noiembrie 24, 2005 de Ametist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Alveola+Pastiluta Foarte la obiect, ametisto ON TOPIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 pot sa postez...... ce bine ok sa revenim la subiect dupa cum a scris si alveola noi n ebagam.... tre s afgacem acest revelion impreuna asa ca .....tre sa reusim intr-un fel sau altul sa ne adunam si sa hotaram ceva in seara asta in etrusco....discutam acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Rontz (daca apare vreo ocazie sa plecam din bucuresti o sa optez pt acea varianta... la mine e cu ? asadar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 La dracu (nevastamea lucreaza si de rev) da bagatima pe lista ca ma duc si o i-au de la munca deci APASU + SEFA DE TRIB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 noi acolo nu venim mai bine mai cautatzi, orice numai in bucuresti nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 nu e clar: inscrierile aici, toate celelalte comentarii pe celalalt topic io shi pushtoaica!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Eu si cu... mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 M-as baga shi eu numai ca as vrea sa stiu shi eu mai multe detalii, legate de costuri, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Baieti... si fete ! Nu ma injuratzi prea tare, dar am tot vazut pe forum vorbindu-se de Etrusco... UNDE este barul??? Sau este restaurant... (ca io nu stiu)!!! Multumesc anticipat si daca cineva s-a simtit lezat de a mea intrebare ... imi cer scuze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 theodor sperantzia 73. parca!!! in spate la spring time de la piatza alba iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 27, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2005 PINA ACUM SAU STRINS 14 PERSOANE LISTA RAMINE DESCHISA DECI 14+ VOI CARE MAI VRETI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 28, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2005 LA FEL CA IERI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 lista pana acu: kombat-2 DMW-2 aress-2 alveola-2 ( se zvoneshte ca ar veni cu pastilutza) drog-2 stege-2 escu-1 lil debul-2 octavia-1 etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 PRETU 120 RON DE PERSOANA DETALI VINERI LA ETRUSCO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 DACA VA MAI INTERESEAZA POSTATI AICI DC NU NUUUU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 o fi da, o fi nu?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Bai fratilor io vin ca nevastamea munceste in noaptea de rev ..da mi se pare un pic cam exagerat 120 ron de pers.Ca doar nu mincam icre de manciuria si nu bem vin din pantofi BIGOTI ....Asta e parerea mea As fi de acord cu o suma pentru mincare si local sau ce mai trebuie si restul sa cumpere fiecare ce vrea sa bea .Poate io vreau GAZ Nu stiu ce parere sa imi fac mai ales ca dimineata as merge sa iau si Sefa de Trib de la munca si sa vina si ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 (editat) la 120 de roni de caciula mi se pare foooooooooooooooaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrte mare pretul!!! . Poate daca ne zica si ce includ in banii astia... mai merge. (eu sincer, daca as avea 30 de roni, as petrece "regeste" o seara acolo). Sorry- trebuia sa postez dincolo, stiu, dar voiam sa ma "inscriu". Acuma nu mai stiu.... Editat Decembrie 15, 2005 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 Cum vi se pare foaaaarte scump? Este revelionul. Nu va ashteptatzi sa fie aceleash pretzuri. Nu este o zi obijnuita sa vi sa mananci o pizza shi sa bei o bere. Parca traitzi pe marte. Daca pretzul include masa shi bautura este un pretz super bun. @ locotenente, tu vrei de revelion sa mananci 2 pizza shi sa bei trei beri de 300,000 pai ce patron de restaurant ar prefera sa-shi deschida coshmelia pentru toata noaptea sa serveasca pentru un profit de 100,000 de caciula in loc petreaca shi el revelionul shi sa fie el servit la restaurant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 Bai fratilor eu la nunta am avut tacimu la 100 ron cu 3 feluri de mincare si desert bautura cit cuprinde si iti dai seama ca patronul ala a cistigat ceva bani la nunta mea nu ??? Nu ca e exagerat de mare pretul dar e mare pentru majoritatea dintre noi asa ca ar trebui sa stim ce contine si daca merita.Ca nu de distractie imi fac eu grija sau de mincare si de baut cu 50-60 ron beau de imi i-au si acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 Bai fratilor eu la nunta am avut tacimu la 100 ron cu 3 feluri de mincare si desert bautura cit cuprinde si iti dai seama ca patronul ala a cistigat ceva bani la nunta mea nu ??? Nu ca e exagerat de mare pretul dar e mare pentru majoritatea dintre noi asa ca ar trebui sa stim ce contine si daca merita.Ca nu de distractie imi fac eu grija sau de mincare si de baut cu 50-60 ron beau de imi i-au si acasa Apasule,ai avut 30 de persoane la nunta?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 NU..............am avut 70 dar tot e mult frate Ce dreacu se servesc homari si vin babesc de la minastire Ziceti pina la urma daca ramine 120 ron si ce contin aia si vin oricum ca de lipsit nu pot Chiar tu ai zis in prima ca e mult /index.php?...pic=30747&st=40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 N-am zis ca tre' sa coste 23de mii lei vechi revelionul acolo, Placebo, e normal ca tre sa iasa si omului un profit. Dar la banii astia... ar trebui sa fie destule incluse in "pachet". Exemplul pe care l-am dat eu e doar un termen de comparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate