geza.benedekfi Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 Deocamdata am depus reclamatie la Politie. Am avut o intrevedere de o ora cu dl. vanator. In rest, asteptam sa vedem cum decurg lucrurile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Unde v-ati vazut, la politie? Ce a zis? Felicitari pentru initiativa de a depune plangere...conteaza!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Ai procedat corect ca ti-ai vazut de drum. Ti-ai cam fortat norocul cand te-ai intors sa faci poza dar per global ai procedat bine.Ce faci mai departe e decizia ta. Obligatia ta e sa ai grija de tine si de familia ta. Restul sunt probleme de orgolii si vitejisme gratuite. PS. a mai fost un nene prin Brasov care nu a evaluat bine situatia si a vrut sa ia de urechi pe unu care tocmai impuscase mortal 2-3 oameni... acuma e erou si copii lui plang dupa el. scuze dar nu m-am putut abtine,deci tu crezi ca ar trebui sa traim tot cu fermoar la gura si sa pupam in fund javrele astea comuniste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) Unde v-ati vazut, la politie? NU la politie. M-am dus la el in birou ...si am inregistrat toata convorbirea (evident fara stirea lui) si am niste declaratii "bomba" !!! p.s.: uite aici o poza cu roata curatata : Editat Februarie 8, 2009 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Ceva mai multe detalii se poate? Macar si-a cerut scuze sau si-a dat seama de ce a facut? (nu ca ar conta din punct de vedere juridic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Deocamdata am depus reclamatie la Politie. Am avut o intrevedere de o ora cu dl. vanator. In rest, asteptam sa vedem cum decurg lucrurile... FFFF.bine,important este sa nu te lasi trebuie sa mergi si mai departe in instanta.merita efortul mai ales ca era viata ta in joc.iti urez succes in continoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 FFFF.bine,important este sa nu te lasi trebuie sa mergi si mai departe in instanta.merita efortul mai ales ca era viata ta in joc.iti urez succes in continoare geza..spune in 2-3 vorbe despre discutia avuta..mor de curiozitate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 geza, i-ai indicat "vanatorului" si un cont in banca, unde sa incerce sa iti cumpere tacerea? vrem discutia pe youtube!! cu promisiunea sa nu il recunoastem pe inculpat.daca ati vorbit in ungureste, rugam cu subtitrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) scuze dar nu m-am putut abtine,deci tu crezi ca ar trebui sa traim tot cu fermoar la gura si sa pupam in fund javrele astea comuniste? deci nu cred ca ar trebui sa traim tot cu fermoar la gura si sa pupam in fund javrele astea comuniste. dar sa te bagi intre niste catei inarmati, agresivi, si cu spirit de turma...daca incepe dansul in conditiile date numai rau poate sa iasa. iese rau si daca dai tu cu toti de pamant, iese rau si daca te calca ei in picioare. ca traim in Romania si legea e lege pentru toti. trebuie sa evaluezi corect situatia, sa intelegi consecintele si sa actionezi ca atare. parerea mea. Editat Februarie 9, 2009 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 mai sus am scris ca dupa cum arata gaura a tras cu proiectil unic ! acum ca am vazut roata curata sunt sigur ca sa tras cu alice ! dupa grupaj cred ca a tras de la max 20 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Si daca n-ar fi fost unguri,ar fi fost absolviti de orice vina? Sau numai ungurii ar putea face un asemenea lucru? Sau daca esti ungur esti ucigas? Ei afla ca nu! O intamplare asemanatoare a avut loc si pe meleagurile noastre brasovene,doar ca erau numai vreo 3 vanatori,si mai multi motociclisti...deci nu au avut curajul sa mearga asa departe incat sa traga(sau poate nu erau destul de bauti). Este irelevanta afirmatia ta,factorul cheie care ne caracterizeza nu este nationalitatea. Si baietii cu motoarele sunt tot unguri. Precizez acest lucru ca nu cumva sa-ti vina idei de genul,,unguri ucigasi vanatori de motociclisti romani". Oamenii aceia(e mult spus oameni) indiferent daca sunt unguri sau romani,au incalcat grav legea,colegii nostri au scapat cu bine de data asta dar data viitoare...? Sau ni se poate intampla si noua... Deci,parerea mea personala este ca principalul lucru care ar trebui sa ne intereseze este ce se poate face ca sa mai taiem din ,,rangurile" ce le-au crescut specimenelor de genul vanatorilor,si nu datul verdictelor! Pacat ca totul se reduce la unguri vs romani... Scuze de off topic. Geza,ceva noutati? Ati inceput vreun demers in ceea ce-i priveste pe ,,ungurii ucigasi"? Andrea REA, tu te obosesti sa-i raspunzi cu atata atentie si argmentare unuia ca ZODIAC? Cauta-i prin posturi si iti faci instant o idee cam cat il duce mintea; e un caz pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 no....ce se mai aude ? va despagubit ? de fapt trebuia sa intreb cat ati muls de la tip !ca-s sigur ca ati ajuns la un numitor comun1 spuneti-ne si noua !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 aha, te integrezi f bine in peisajul cu vanatori . asta e rezolvarea ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 REA, tu te obosesti sa-i raspunzi cu atata atentie si argmentare unuia ca ZODIAC? Cauta-i prin posturi si iti faci instant o idee cam cat il duce mintea; e un caz pierdut. Lasa bah fata ca studiaza filozofia si se antreneaza pt diverse dezbateri...tre s stie sa argumenteze, nu? Vorba aia, romanu(unguroaica) e nascut(a) filozof(filozoafa) Ce-i drept, mai avem si rebuturi(vezi Becali...e poza in dictionar langa cuvantul prostie..... si cred ca e si langa Zoofil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 NU la politie. M-am dus la el in birou ...si am inregistrat toata convorbirea (evident fara stirea lui) si am niste declaratii "bomba" !!! p.s.: uite aici o poza cu roata curatata : Bravo. Bravo. Imi place sa cred ca nu te vei manjii cu ceva bani ca sa uiti. Ai creea un precedent periculos. Fara detalii pe forum ca nu o sa moara de curiozitate nici o baba pe aici pe forum. Iti spun un lucru: politistilor si judecatorilor nu le plac oamenii care :1. exagereaza in expunerea faptelor si 2. oamenii care stiu legile si isi stiu drepturile. Cu voia ta imi permit un mic sfat: livreaza dovezile si atuurile tale TREPTAT daca vrei sa ai castig de cauza. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Lasa bah fata ca studiaza filozofia si se antreneaza pt diverse dezbateri...tre s stie sa argumenteze, nu? Vorba aia, romanu(unguroaica) e nascut(a) filozof(filozoafa) Ce-i drept, mai avem si rebuturi(vezi Becali...e poza in dictionar langa cuvantul prostie..... si cred ca e si langa Zoofil) Mai Achile,mai....tu ai ceva cu mine...? Strangi post-uri,sau vrei sa bati recordul la off topic-uri? Ca ultimele tale 2 comment-uri nu prea au legatura cu subiectul topicului.Filmul acesta in care mi-ai pus in carca rolul de filozoafa,de fapt te are protagonist pe tine...cauta un pic printre posturile tale/mele,si zi-mi care dintre noi e filozoful? Si ca sa vezi ca nu ai reusit sa ma contagiezi,nu am cazut prada bolii de care vad ca suferi,anume ,,off topicuita cronica",iata ceva on topic: Geza,cum s-a finalizat povestea cu vanatorul? Andrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) NU la politie. M-am dus la el in birou ...si am inregistrat toata convorbirea (evident fara stirea lui) si am niste declaratii "bomba" !!! p.s.: uite aici o poza cu roata curatata : nu stiu cat de mult te ajuta "declaratiile bomba". Nu sunt un cunoascator al procedurii penale si al probelor admise in instanta, dar nu cred ca ai vreo parghie. Cel mult poti intarata procurorii cu declaratiile inculpatului. Pana la urma, e treaba ta cum il arzi, TU fiind cel care cunosti exact faptele si situatia locala dar ar fi pacat sa il lasi nepedepsit din punct de vedere legal. @REA O sa ma abtin de la off-topic, just 4 u. Lasam discutiile pe teme filozofice pt alte canale de comunicatie Editat Februarie 19, 2009 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate