Constantin Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Am iesit duminica trecuta, pe 1. 02, cca 40 km, la 3 - 4 grade si a mers. Sambata, 7. 02. se anunta cald ca primavara. Daca ar fi ud pe jos, traseu cu pericol redus de accidentare ar fi o combinata cu autostrada. Curtea de Arges nu este nici aglomerata. La 9,00 la Petrom Militari inainte de autostrada? Sau alta idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Am iesit duminica trecuta, pe 1. 02, cca 40 km, la 3 - 4 grade si a mers. Sambata, 7. 02. se anunta cald ca primavara. Daca ar fi ud pe jos, traseu cu pericol redus de accidentare ar fi o combinata cu autostrada. Curtea de Arges nu este nici aglomerata. La 9,00 la Petrom Militari inainte de autostrada? Sau alta idee? la ce traseu te gandesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 De un traseu Targoviste-Campulung-Curtea de Arges-Rm Valcea-Pitesti-autostrada ce ziceti ? Si putem oricand sa-l scurtam in caz de vreme rea, ori din Campulung, ori din Curtea de Arges (sau in cel mai rau caz chiar din Targoviste). Si, iarasi, o intrebare se pune unde sa mancam. Stie careva un restaurant acceptabil in Valcea sau in zona Curtea de Arges ? Am auzit un zvon ca noi deja am fi o gasca de cativa oameni. Ramane de vazut daca asta o sa fie traseul final pt noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Daca o sa fie cald cum zici merg si eu . De un traseu Targoviste-Campulung-Curtea de Arges-Rm Valcea-Pitesti-autostrada ce ziceti ? Si putem oricand sa-l scurtam in caz de vreme rea, ori din Campulung, ori din Curtea de Arges (sau in cel mai rau caz chiar din Targoviste).Si, iarasi, o intrebare se pune unde sa mancam. Stie careva un restaurant acceptabil in Valcea sau in zona Curtea de Arges ? Am auzit un zvon ca noi deja am fi o gasca de cativa oameni. Ramane de vazut daca asta o sa fie traseul final pt noi. Traseul propus e rau de tot .Am fost anul trecut in octombrie si e drumul foarte prost de la Targoviste incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 atentie la drumul asta e plin de gropi si de carute,total neingrijit,pacat ca zona e foarte frumoasa.Daca sunteti interesati ca in loc de munte sa vedeti mare tot sambata plec in Vama pe drumul Ostrov Topraisar,dar nici acolo nu straluceste drumul. Drumuri bune sa aveti oriunde v-ati duce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 mai bine hai la mare sa mancam o hamsie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 Bucuresti - Pitesti bretea - iesire Pitesti bifurcatie spre Rm. valcea sau Curtea de Ag, numai autostrada, apoi pana la Curtea de Ag. asfalt bun. Drum de 2,5 h. Mai departe spre Vidraru optional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa10zxr Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 De un traseu Targoviste-Campulung-Curtea de Arges-Rm Valcea-Pitesti-autostrada ce ziceti ? Si putem oricand sa-l scurtam in caz de vreme rea, ori din Campulung, ori din Curtea de Arges (sau in cel mai rau caz chiar din Targoviste).Si, iarasi, o intrebare se pune unde sa mancam. Stie careva un restaurant acceptabil in Valcea sau in zona Curtea de Arges ? Am auzit un zvon ca noi deja am fi o gasca de cativa oameni. Ramane de vazut daca asta o sa fie traseul final pt noi. Naspa ideea prin Targoviste;eu sunt din Tgv, iar drumul din Tgv spre Campulung nu il recomand nici posesorilor de Land Rover Defender;postati daca treceti prin Tgv, va rog.Salutari, asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 salut, sunt marius, ma cuplez si eu daca e vreme buna, chiar acum am venit in proba de pe traseul bucuresti - fundulea si inapoi, pe autostrada, sa vad cum este,,,,merge, macar sa fie aceeasi temperatura eu personal as alege traseul Bucuresti - Pitesti bretea - iesire Pitesti bifurcatie spre Rm. valcea sau Curtea de Ag, numai autostrada, apoi pana la Curtea de Ag. asfalt bun. Drum de 2,5 h.( ideea lui constantin) mancare safe este la benzinaria mol rm valcea, au ciorbe, fripturi etc viteza mea de croaziera 90-100 km/h, mai mult nu prea imi place, eu zic sa ne hotaram vineri, eventual sa ne intalnim seara la rond maior coravu sau la rond pta alba iulia, ce ziceti ? messenger : arushajack@yahoo.com , tel 0745871414 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Salut! si noi sambata vrem sa iesim pana la vidraru. voi cam cand aproximati ca ajungeti in Pitesti ? sa ne intalnim sa mergem toti daca e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 De un traseu Targoviste-Campulung-Curtea de Arges-Rm Valcea-Pitesti-autostrada ce ziceti ? Si putem oricand sa-l scurtam in caz de vreme rea, ori din Campulung, ori din Curtea de Arges (sau in cel mai rau caz chiar din Targoviste).Si, iarasi, o intrebare se pune unde sa mancam. Stie careva un restaurant acceptabil in Valcea sau in zona Curtea de Arges ? Am auzit un zvon ca noi deja am fi o gasca de cativa oameni. Ramane de vazut daca asta o sa fie traseul final pt noi. In Valcea recomand calduros, restaurantul OK pe strada cu primaria, in spatele CEC-ului care se afla pe strada principala calea lui Traian, preturile sunt putin mai piperate dar merita, pizza este exceptionala acolo, sau daca nu pe calea lui Traian la hanul haiducilor, unde va recomand fasolea cu ciolan, iar, daca sunteti si mai indrazneti mergeti in mall la Matteo unde au deasemena niste kestii foarte bune de mancare....Daca aveti nevoie de ceva info cu privire la Valcea, dati un pm sau ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 Baietii din Pitesti, fixati locul, dupa iesirea din Pitesti spre Curtea de Ag. Cred ca se ajunge acolo la 10, 30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Baietii din Pitesti, fixati locul, dupa iesirea din Pitesti spre Curtea de Ag. Cred ca se ajunge acolo la 10, 30. noi suntem mai lenesi si o sa iesim in jurul orei 12:30-13:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 pana la urma mai merge careva pe targoviste campu lung curtea de arges? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 noi suntem mai lenesi si o sa iesim in jurul orei 12:30-13:00. Rectific , noi astia din pitesti o sa ne strangem pe la 10:30-11:00 la casa armatei ( adica la 11 cel tarziu plecam de acolo ) ne puteti astepta si pe noi acolo in bascov la iesire undeva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Salut ! Eu asi veni cu urmatoarea propunere : - sa plecam din acelasi loc dar cu plecare la 9.30 si sa facem traseul - Bucuresti - Targoviste - Pucioasa - Campulung - Curtea de Arges - Pitesti ( cred ca este mai bine sa ne inapoiem pe autostrada - se poate inopta sau sa se strice vremea.... Constantin stie ca acum catva ani cam in aceiasi perioada ne-a prins ninsoarea si noaptea pe autostrada ) - Bucuresti. .... astept parerile voastre.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) Suna bine propunerea ta ,dar daca o sa mergem pe Tirgoviste nu are rost sa ne intilnim in Militari . Sunt adeptul orcarei rute propuse ideea e sa fie drumul ok . PS. ora 9. 30 e mai acceptabila decit 9 ,totusi dimineata e cam racoare. Editat Februarie 6, 2009 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 eu chiar vreau sa mergem maine pe traseul propus de constantin, mai e cineva care chiar vrea,,,? messenger arushajck@yahoo.com tel 0745871414 sau 0722564401 marius 09 00 petrom militari ?? dorumaster , cristifrig si cei care doresc traseul spre targoviste, la agip, piata chibrit , la 09 30 e bine ? iesim prin chitila ? dorumaster , cristifrig si cei care doresc traseul spre targoviste, la agip, piata chibrit , la 09 30 e bine ? iesim prin chitila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) M-am nimic cu traseul propus de Constantin dar numai autostrada e cam banal . E ok la AGIP. Mai astept sa ne stringem mai multi, astept parerile voastre. Editat Februarie 6, 2009 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 baieti, alegem buc -targoviste - pucioasa- campulung- curte de arges- pitesti - buc ? cine este pentru? plecare agip piata chibrit 09 00 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 9.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 Baietii din Pitesti, ne vedem la Manastire sau la Baraj. Trebue sa ne si intoarcem la Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 sincer eu tot n-am inteles cine vine, n-avem comfirmare decat de la cristifrig,,,situatia e un pic in ceata,,,,messenger arushajack@yahoo.com sau tel 0745871414 , 0722564401 cristifrig, mai esti online ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Eu vin la AGIP la 9.30 daca e ceva discutam acolo . Oricum intru si miine dimineata pe forum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 si eu intru pe forum maine, daca situatia este tot neclara, eu aleg vama veche (desi preferam traseul propus aici), acolo sunt persoane care si-au dat telefoanele, au stabilit clar ora de plecare, locul de intalnire etc etc, mi s-a parut ca s-au organizat fb, totul este clar ,,, inca odata,,,id meu pe messenger yahoo arushajack@yahoo.com sau tel 0745871414 , 0722564401 marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate