cip Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 (editat) Salut, Shaua de la motoreta mea are o ruptura de cam 2 cm lungime . As vrea sa o repar inainte sa se mareasca. Intrebarea e cu ce pot lipi/coase/petici vinilinu' respectiv ? PS: Motocicleta e un kawa gpz din 90 Editat Noiembrie 26, 2005 de cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Schimba vinilinul de pe ea ... gasesti kituri pe ebay destul de ieftine pt cam orice model ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 27, 2005 Admin Share Postat Noiembrie 27, 2005 Schimba vinilinul de pe ea ... gasesti kituri pe ebay destul de ieftine pt cam orice model ... ..E-Bay pe dracu! Pina-ti vine piesa se duce dracu si motoru!! Du-te si cumpara-ti vinilin la culoare de la un magazin specific si du-te la un tapiter auto sa-ti imbrace saua.. Mare scofala.. Mor cind aud de sfaturi d'astea:pentru un khakat da-i fuga pe E-Bay!!! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 daca nu vrei sa schimbi toata shaua atunci lipesti un petic pe dos .Se poate , am facuto eu fara sa desfac vinilul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 27, 2005 Share Postat Noiembrie 27, 2005 daca nu vrei sa schimbi toata shaua atunci lipesti un petic pe dos .Se poate , am facuto eu fara sa desfac vinilul pai si asta inseamana ca trebuie sa o desfac din capsele de pe interior, iar eu n-am aparat de capsat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 (editat) ..E-Bay pe dracu! Pina-ti vine piesa se duce dracu si motoru!! Du-te si cumpara-ti vinilin la culoare de la un magazin specific si du-te la un tapiter auto sa-ti imbrace saua.. Mare scofala.. Mor cind aud de sfaturi d'astea:pentru un khakat da-i fuga pe E-Bay!!! Luigi Vicol Mie imi vin piesele in 4 maxim 10 zile de pe ebay ... Eu chiar am comandat zilele astea vinilin nou si m-a costat lejer, 35 usd cu tot cu transport ... Vezi aici, omu accepta plata si direct cu credit card nu numai prin paypal http://stores.ebay.com/xtreme-cycle_W0QQss...storeviewQQtZkm Editat Noiembrie 28, 2005 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Ce e-n mana nu-i minciuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate