Sari la conținut

Arta Pe Viteziste...?!


motormaniac1
 Share

Postări Recomandate

Cu totii stim si am vazut destule motoare de viteza vopsite in cele mai pestrite culori posibile... Acest lucru l-am urmarit de curand cand am vizionat filmul "Biker Boys" si m-am lamurit pe deplin de cultura americanilor in ceea ce priveste estetica motociletelor lor. Combinatia de crom, nichel, auriri cu desenele "grafiti" de pe carenajele speed-urilor mi-i se pare cam nereusita dupa gustul meu (artist fiind... arhitect :P :D ).

 

Ce parere aveti de cum ar trebui sa aratae un speed??? Ar trebui sa reprezinte proprietarul, filosofia motorului respectiv... sau doar fitzele de design ale unor "artisti rataciti"...???

 

Am vazut si pe la noi speed-uri colorate in tot felul de nuante si cu tot felul de autocolante pe ele, care mai de care mai "reprezentative", dar care se mai si contraziceau (marci diferite de aceleasi produse...). Pana unde merge oare kitch-ul in decorarea carenajelor??? :P :D :)

 

Astept pareri indraznete... :( B) :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi place ca un speed sa arate cat mai mult a "GP Replica". Am vazut in superbike un CBR vopsit gen Tamada si arata de 10 ori mai bine decat de la mama lui din fabrica. Bine, si costa vre-o 700 de lire vopsitul asa ca ... e mai greu pentru noi.

 

Busele cromate cele-am vazut si eu prin poze, numai idiotii pot sa faca asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi place exprimarea politistilor nostrii dragi care scriun in taloanele motarelor la culoare o culoare de baza (care de multe ori nu se stie care-i...) si apoi una din restul de 10 culori de pe motor o pun la culori secundare. Daca ai si ceva actzishuri pe ea viu colorate si cu nume de marci, poate te pun si la amenda ca n-ai voie cu inscriptii pe vehicule fara autorizare... :P :)

Deci cred ca daca ai venii cu o replica (eu am avut Aprilia RS Race Replica Chesterfield si era trecuta in talon cu negru la baza si rosu la secundar...) ar trece-o cu culorile de pa steagul de race: alb si negru!!!! :D :( B)

 

Busa cromata e ca pixu', desi are un aer mai hi-tech si mai futurist putin...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in fata mea la rar, motocicleta albastru ultra-marin metalizat era trecuta in talon ca "negru"....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Una din cele mai marfa chestii este sa-ti pictezi motorul dupa personalitatea ta sau a lui ,si binenteles ca totul depinde de asta si de ceea ce-ti place tie...eu de exemplu mi-as picta unu din catei pe o carena si celalalt pe cealalta da nu stiu unde as putea gasi asa x-perti in ale painting-ului......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai motormaniac de ce nu raspunzi la intrebari?acum stiu cine esti dar tu am impresia ca traiesti in aer mai baiatule si faci niste afirmatii pe care nu le-ai trait in viata vietii tale sper ca stii la ce m-am referit,nu? :D :P :lol: :lol:

Editat de Dobrescu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai motormaniac  de ce nu raspunzi la intrebari?acum stiu cine esti dar tu am impresia ca traiesti in aer mai baiatule si faci niste afirmatii pe care nu le-ai trait in viata vietii tale sper ca stii la ce m-am referit,nu? :D  :P  :lol:  :lol:

apropos de culori fostul meu mptor asa l-am vopsit

post-6-1074450815_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

baietzi, eu ma ocup cu vopsit motoare,casti, airbrush,custom painting si alte shmecherii, si ma pricep .daca va intereseaza, da-tzi cu buzduganu la 0744 582148 cosmin aka kerosen

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...