U R S U Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Noile "fiare" din viata mea: 2 asiatice si o rusoaica! 2004 Kawasaki ZX-12R ninja 1998 Honda X4 SC38 1992 DNEPR MT11 ... Si sunt fericit !!! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 te cred, frate !! cine n-ar fi cu toate fiarele alea in garaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Sa-ti traiasca si sa te slujeasca intru multi si fericiti ani P.S. La ce numar de cai se ridica herghelia ta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 sa le stapanesti sanatos PS nipra e aia de IL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 da multi cai ti-ai mai luat !!!!!!111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Nipra pare una de Sibiu care se vindea anul trecut. Poate gresesc, dar asa pare. Daca e aia, anterior a fost in Cluj. Si acum a ajuns proibabil in Bucuresti. Dar a ramas in familie, tot pe forumul asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 Prieteni, va multumesc, in primul rand! DNEPR e cu numere de IL, vine din Fetesti. Nu stiu cati cai putere am , dar vreau sa fac un test la X4 si ZX-12R la primavara! LE IUBESC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 LE IUBESC! Te credem! Asa e si normal! I love my tiny bike too! OT: -sa-tzi traiasca, si sa ramana pe doo roti mereu! PeSe: marfa rau nepra. parca era pe la vanzari acu ceva vreme. Avea si un super pretz... pacat ca n-aveam io $... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Nipra pare una de Sibiu care se vindea anul trecut. Poate gresesc, dar asa pare. Daca e aia, anterior a fost in Cluj. Si acum a ajuns proibabil in Bucuresti. Dar a ramas in familie, tot pe forumul asta e. sigur gresesti aia de la Sibiu e la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyace Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Sa le stapinesti sanatos.De ultimile doua stiam dar Nipra cind ti-ai luat-o? P.S.Imi place la nebunie X4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 6, 2005 Autor Share Postat Decembrie 6, 2005 Mersi, si eu le iubesc. Nipru l-am luat la o combinatie! Nu imi pare rau si la primavara il bag la vanzare! E foarte misto, dar ce fac cu atatea?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Fiecare cu "meseria" ei: cind ai tendinte sado-maso, te urci pe nipru, cind ai tendinte sinucigase te urci pe kawa si in restul timpului pe X4. P.S. Sa faceti ce zice popa, nu ce face popa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 7, 2005 Autor Share Postat Decembrie 7, 2005 ... TARE! by the way ... LA MULTI ANI, ipman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 Multumesc pentru urare. Si sper la primavara sa tragem o tura impreuna, sa vedem cum sta treaba cu ZX12R-ul. P.S. Eu nu apropii de Nipru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 Ai putea sa dai si la saraci daca tot nu stii de sa faci cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate