robog Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 aseara am achitat noul meu motor Kawa VN 2000,l-am cumparat din state de pe ebay.Daca totul decurge conform planului ,de craciun al am in curte.Dupa un an de mers pe motoare de viteza ,am ajuns la concluzia ca totusi pentru mine chopperul ramane nr 1. iarna viitoare il tai bucati Abia astept sa-i aud "glasciorul" mai ales ca am observat ca are tobe goale Uite si o poza cu "pisicuta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 ..uffff,in sfarsit.....wellcome back....numa ca-i cruiser... vezi schimba si la profil.... B. ps: apropos,l-am calarit anu trecut in italia.....e bestial....pacat ca nu m-a lasat italianul sa-l conduc,era nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Ohooo...să-ți trăiască Âşi la mulți km numai pe cruiser. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 ...un pret ?7-8mii$? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 deocamdata e cruiser,peste un an va fi chopper! neaparat! o sa ma ajunga in tara pe la 8000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 deocamdata e cruiser,peste un an va fi chopper! neaparat! o sa ma ajunga in tara pe la 8000 euro Frumos! Sa-l calaresti sanatos! Cochetez si eu cu ideea de a-mi lua un motor de pe ebay...Mai ales ca mi-am tot luat diverse (mai ales piese de motor de-acolo...).Te rog da-mi detalii de cum a-i facut cu transportul,inclusiv cit (in principiu stiu...). Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 E un monstu! Sa-l stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 (editat) Frumos! Sa-l calaresti sanatos! Cochetez si eu cu ideea de a-mi lua un motor de pe ebay...Mai ales ca mi-am tot luat diverse (mai ales piese de motor de-acolo...).Te rog da-mi detalii de cum a-i facut cu transportul,inclusiv cit (in principiu stiu...). Mersi! Am cumparat motorul de la un handler din new york.Mi-a gasit el transport pe vapor pana in germania cu 800 USD de acolo o sa-l ridice cineva si o sa-l aduca pana in Romania.cand ajunge in tara ma inbat.de cand am vazut in Germania motorul asta anul trecut a devenit o obsesie ideea sa am si eu unul Editat Decembrie 2, 2005 de robog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 ...si cu BossHoss -ul cum ramane? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 ...si cu BossHoss -ul cum ramane? B. Am ajuns deja la 2 litri nu? urmatorul pas va fi,probabil, 5,7 litri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Uaaauuuuu, superb. Sa-l stapaneshti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Felicitari, sa il calaresti sanatos si fara accidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 2, 2005 Admin Share Postat Decembrie 2, 2005 Sa-l stapanesti sanatos. E clar, Roma va deveni un loc periculos Cand apari cu asta vin trupele anti-tero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 frumos !!! foarte frumos!! la cati mai multi km , fara evenimente si fara probleme!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 Sa-l stapanesti sanatos. E clar, Roma va deveni un loc periculos Cand apari cu asta vin trupele anti-tero multumesc tuturor,abia astept sa-l calaresc! acum 10 minute am primit mail din state,motorul e in container in port si asteapta liberul de vama. nu stiu cum o sa rezist 3 saptamani ma invart in casa fara sa-mi gasesc locul si ma tot uit la poze din juma' in juma' de ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 8000 $ pretz de ebay sau cu totul, inkl. vama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 8000 $ pretz de ebay sau cu totul, inkl. vama? fara vama,doar adus in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akm Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Felicitari, man! Era si cazul sa avem in echipa un VN 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderstorm Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 nu stiu cum o sa rezist 3 saptamani ma invart in casa fara sa-mi gasesc locul si ma tot uit la poze din juma' in juma' de ora. Nu minte; Se agita prin casa si se uita la pozele alea de mai bine de o saptamana ... ... P.S.:Il face de un singur loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 Felicitari omule , sa-l stapanaseti cu placere si la cati mai multi km fara incidente !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 nu stiu cum o sa rezist 3 saptamani ma invart in casa fara sa-mi gasesc locul si ma tot uit la poze din juma' in juma' de ora. ...corect. Cunoastem starea... Sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 Sa-l stapanesti sanatos si sa faci multi km pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 salut romica....am o intrebare la pretul care lai luat presupun ca e un motor ce a avut un mic accident,ce an este, cite mile are??? deabea astept sa til vad....si sa vad ce tia trecut prin cap sa chopperesti la el....pt ca la un asa motor si ideiile ce ai tu sigur va iesii un al dracu chopper...... stiu sigur ca il vei modifica astept sa vad ce ii vei face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Decembrie 4, 2005 Autor Share Postat Decembrie 4, 2005 salut romica....am o intrebare la pretul care lai luat presupun ca e un motor ce a avut un mic accident,ce an este, cite mile are??? deabea astept sa til vad....si sa vad ce tia trecut prin cap sa chopperesti la el....pt ca la un asa motor si ideiile ce ai tu sigur va iesii un al dracu chopper...... stiu sigur ca il vei modifica astept sa vad ce ii vei face Are 1300 de mile la bord si e din 2004 intr-adevar e un motor accidentat ,dar, dupa cum vezi si in poza nu are aproape nimic.Am sa-l chopparesc de-o sa-i sara fulgii fi sigur de asta. Stiu deja cum va arata in linii mari sasiul,rezervorul,etc... dar inainte de toate astea vreau sa vina o data !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 felicitarile mele pt ca tiai dat seama ca poti lua motor eftin pe ebay si chiar foarte avantajos....la pretul asta sigur nul gaseai in europa sper ca de craciun sal ai in curte....pe unde este acum??a plecat deja din state? salut romica L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate