Supapa_Jr Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Am si eu nevoie de sfaturi din partea celor care si-au facut minskul de enduro.... De la ce moto ati luat plastice si diverse piese...ce modificari mai trebuie facute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin_sim Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 parca pana acum o faceai vitezana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Supapa_Jr eshti criminal.... baga un ochi aici : /index.php?showtopic=31280 un cz de 175 modificat... vorbeshte tu cu cel ce a deshis topicul eventual pe private: de unde a luat piese mai ietineanu', cum prinde plasticele, cum o sa faca cu cimpoiul, cum inlocuieshte rotzile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 (editat) Dap.....stiu....dar tinand cont de toate parerile voastre de pe forum...si ale prietenilor am ajuns la concluzia ca poate chiar e mai bine sa fie enduro..... Pe Achile il cunosc de pe messenger....el a luat pesele de la basty bikes si nu vinde plasticele.... Totusi eu nu am inteles cum de un cimpoi ( bucata de fier ) dupa mintea mea de nestiutor poate sa aiba rol de supapa de evacuare si altele pe care nu le tin minte....eventual sa imi spuna si mie cineva care s-ar potrivi pt motorul de minsk pls!!! Editat Decembrie 2, 2005 de Supapa_Jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 cimpoiul ala e de fapt parte din toba! are rol de supapa pt. ca apare o rezonanta in el si impinge gazele nearse inapoi in cilindru! hai ca iti trimit azi programelele ca sa te convingi! scuze ca nu ti le-am trimis pana acum dar chiar nu am avut timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 uite o Jawa 175 Enduro a se observa teava aia de esapament!!! Multumiri lui Miki pt poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 3, 2005 Autor Share Postat Decembrie 3, 2005 @stress L&P : Mai bine mai tarziu decat niciodata @REQUIEM : Ciudat mai arata....JAWA ENDURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 supapa.... te-ai dat batut, nu ma vrei sa faci vitezana din minsk??? ti-am mai zis de mult ca mai bine enduro decat de speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangero Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 da mai bine enduro...uita-te la piese de schimb..jawa aia e criminala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 e de cacao jawa aia uitativa la teava care duce la toba e pe jos ... trebuia sa o faca ca la hoinar si sa puna un grilaj ca sa nu se friga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 e de cacao jawa aia uitativa la teava care duce la toba e pe jos ... trebuia sa o faca ca la hoinar si sa puna un grilaj ca sa nu se friga e clar ca evacuarea va fi pocnita la primul deal mai serios. de oras e ok. dar nu de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 arata si a tiganie ... cz-u lu achile arata binisor dar sa vedem cum isi va face evacuarea ca nu a montat-o inca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 3, 2005 Autor Share Postat Decembrie 3, 2005 Astept programelele de facut toba de la STRESS si sa imi mai gasesc niste plastice....Cand o sa fie gata o sa postez niste poze spre deliciul publicului ) nu o sa fie tiganie...asta va asigur!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 Tu tot nu te lasi...Mai intai vrei sa-i pui plastice si sa-l faci vitezana, si acu ii pui alte plastice sa-l faci enduro. Orice ai obtine dupa "tunare" tot naspa va arata si va merge PROST, ca Minskul nu e un motor care sa fuga sau cu care sa te arunci in gropi. Ti-ai luat Minsk, bun, e un super motor facut sa te misti de colo-colo si pe drumuri mai proaste, simplu, ieftin si eficient. Da-te cu el o vreme si dup-aia ia-ti ce-ti doresti cu adevarat. Tu crezi ca cineva iti va cumpara creatia dupa ce ai bagat atatia bani? Sunt o groaza de motociclete pocite de vanzare, si nu le ia nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 Tu tot nu te lasi...Mai intai vrei sa-i pui plastice si sa-l faci vitezana, si acu ii pui alte plastice sa-l faci enduro. Orice ai obtine dupa "tunare" tot naspa va arata si va merge PROST, ca Minskul nu e un motor care sa fuga sau cu care sa te arunci in gropi. Ti-ai luat Minsk, bun, e un super motor facut sa te misti de colo-colo si pe drumuri mai proaste, simplu, ieftin si eficient. Da-te cu el o vreme si dup-aia ia-ti ce-ti doresti cu adevarat. Tu crezi ca cineva iti va cumpara creatia dupa ce ai bagat atatia bani? Sunt o groaza de motociclete pocite de vanzare, si nu le ia nimeni. Mai vindea pe aici cineva un Ij carenat sau ceva asemanator si arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 3, 2005 Autor Share Postat Decembrie 3, 2005 PAI SA FIU SINCER NICI NU VREAU SA-L VAND....Asta o sa fie primul motor al meu....asta o sa ma invete tot si trebuie sa fie mai special.....vitezana nu se poate....am realizat....ii sta mai bine enduro dar asta nu inseamna ca o sa ma arunc in gropi cu el...poate sa ma duc un pic pe camp la IMGB (pentru cine e din bucale) dar mai mult nu....de mers prin gaurile din oras e perfect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 am mers eu prin gaurile din oras , si am facut pana pe spate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiiii Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 era publicat in "Motolife" acu vreo doi ani cineva care modificase un minsk in enduro,iesise frumos.cauta si vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 Am gasit unul pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 3, 2005 Autor Share Postat Decembrie 3, 2005 Unde le gasiti mah ca vreau si eu sa vad minskuri facute pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 (editat) Primul l-am gasit aici Am gasit si modelul prezentat in Motolife Asta este linkul . Si am mai gasit un site care in google imi arata un Minsk modificat dar din pacate il incarca foarte foarte greu si se blocheaza intr-un final Ete linku' Daca mai gasesc te anunt... Bafta!!!! Editat Decembrie 3, 2005 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 3, 2005 Autor Share Postat Decembrie 3, 2005 Mersi...al meu nu cred ca o sa aiba frana fata pe disc si amortizor central... Frana fata pe disc e prea greu de pus...din cate am inteles trebuie facute ceva modificari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 ma degeaba arata ca un enduro, daca nu are puterea sa urece un deal... @supapa nu mai vrei sa-i pui fata de etz? cu frana disc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 4, 2005 Autor Share Postat Decembrie 4, 2005 Pai am inteles ca ar trebui facute o gramada de modificari...ce ar fi sa imi puneti o schema facuta in paint ca sa ma dumiresc .... Nu tre sa urce dealuri ci doar sa mearga pe camp....e o chestie de look... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 care gramada de modificari? iei o fata completa de etz si o pui in locu' aleia vechi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate