ninja_skija Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Unii deja stiti dar pentru ceilalti anunt Vineri, in Etrusco, incepand cam cu ora 21, petrecere cu muzica buna, licitatii de motociclisti si motocicliste, plus cateva surprize. Katerinca maxima, dar avem un scop: o sa vedeti o cutie de donatii acolo, nu ezitati sa cotizati, este pentru ceea ce am inceput cu lizuka si am de gand sa duc la bun sfarsit. Va astept pe toti, mai ales cei care nu au venit pana acum, sa ne cunoastem, sa sarbatorim un an de motoretism caruia unii am si supravietuit, sa ne aducem aminte de cei ce nu au fost la fel de norocosi, si in final, sa facem ceva pentru niste copilasi amarati care nu au aceeasi libertate de miscare ca si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Ce licitatii,ce surprize????Daca nu stiu,nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 (editat) Carui fapt datoram Evenimantul respectiv ?? Editat Decembrie 7, 2005 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Unii deja stiti dar pentru ceilalti anunt Vineri, in Etrusco, incepand cam cu ora 21, petrecere cu muzica buna, licitatii de motociclisti si motocicliste, plus cateva surprize. Katerinca maxima, dar avem un scop: o sa vedeti o cutie de donatii acolo, nu ezitati sa cotizati, este pentru ceea ce am inceput cu lizuka si am de gand sa duc la bun sfarsit. Va astept pe toti, mai ales cei care nu au venit pana acum, sa ne cunoastem, sa sarbatorim un an de motoretism caruia unii am si supravietuit, sa ne aducem aminte de cei ce nu au fost la fel de norocosi, si in final, sa facem ceva pentru niste copilasi amarati care nu au aceeasi libertate de miscare ca si noi. Carui fapt datoram Evenimantul respectiv Deci sa strange bani pt copii si ne imbatam iar ca porcii ( mai explicit ) Are legatura cu asta si cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 io voi fi acolo si, daca iau salariu pana atunci, donez si io... daca nu, oricum is si io implicat intr-un fel, asa ca tot trebe sa vin sa ma imbat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 IO VREAU PREMIU O MOTOCICLISTA RESTU PREMIILOR LE DONEZ LA CEILALTI ,DACA E BLONDA NU MA SUPAR SA VAD CUM STAU CU BANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Decembrie 7, 2005 Autor Share Postat Decembrie 7, 2005 (editat) Fara mircuiala, va rog. Dar eu sunt obligata sa raspund. Vecine, cand ai nevoie de ceva vii si il iei, ca esti vecin nu sa ma tarasc eu cu ditamai cortul, sau da-mi adresa si ti-l arunc peste gard la o zi dupa ce pleci Kombat, daca vine si nevasta-ta e ok primesti o motociclista. Cat mai costa un divort in ziua de azi, cred ca nu e mult? Editat Decembrie 7, 2005 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 MA INTERESEZ SA VAD CE SCORURI SUNT LA TRIBUNAL ,DC E SCUMP MA MULTUMESC CU AMINDOUA NU FAC NAZURI RAMINE CUM AM STABILIT ,BAAAAAAAAA CHITROSILOR VENITI LA ETRUSCO DATI BANI CA AVETI SCULE DE <,,JJDEMIIII EUROI GASITI UN 10 RON SI PT AMARITI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Trimit contributia prin cineva, daca nu ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Probabil prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 (editat) irina, am mai vb si pe alt forum. voi pescui 2-3 si de acolo pt petrecre. Editat Decembrie 7, 2005 de Lizu-ka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 vreau si io un raspuns, daca se poate lizu-ka la intrebarea din PM... chiar as vrea sa stiu cum se numeste centrul respectiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Decembrie 8, 2005 Autor Share Postat Decembrie 8, 2005 Caminul pt copii cu probl. speciale nr 11 Strada: Aleea Istru nr 4 Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 Pentru cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 Ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 anticipat, scuze pentru offtopic. ce surpriza analfabetule? jupoi vreun caine de viu? ce-ai mai omule? ai draci si nu stii pe cine sa-i descarci? are dreptate omu ca vor fi cateva surprize... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Decembrie 9, 2005 Autor Share Postat Decembrie 9, 2005 Varzomanilor, vreti sa se inchida topicul? Katy te asteptam Haideti ca am dat o raita ieri, totul o sa fie bine. party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Decembrie 9, 2005 Autor Share Postat Decembrie 9, 2005 Katy e kinder cu surprize mah, daca explicai asa intelegeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Dupa cum stiti cu totii stau super prost cu finantele ...dar pentru o cauza de genu se gaseste si de imprumut Sa vad poate vine si sefa de trib (sa lipsesc io ?????ati inebunit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Decembrie 9, 2005 Autor Share Postat Decembrie 9, 2005 Hai apasule ca te dansez eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Intilnirea a fost super ,protagonistii de asemenea Sper din toata inima sa se fi strins cit mai multi bani pentru acei copilasi Impresionant si momentul de reculegere (la care unii nu au stiut sa se abtina)poate data viitoare invata ca asa ceva este un omagiu adus celor dragi si trebuie sa isi tina gura. La cit mai multe actiuni de genu acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 cei care vociferau erau cei din separeu, care n-aveau nici o treaba cu noi... super petrecere!!! rezultatele financiare o las pe Lizu-ka sa le anunte, ca in cea mai mareparte e meritul ei... Felicitari Lizu-ka si Ninja!!!!!!!!!!! Inainte de a mere sa imparti ce s-a strans copiilor, scrie si pe forum, sa venim mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 M-am bucurat sa va revad, de asemenea ca am facut noi cunostinte. Irina, cand am plecat te-am cautat insa erai de negasit. Sper sa stam de vorba si cu alte ocazii. Ma bucur ca am facut cunostinta cu fratele meu geaman:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 (editat) Bai, pe mine m-a imbatat Ivan cu ceva alcoolic A cui era cureaua aia cu care faceam plici? Later edit: am luat o gura de cafea... Bogdane, a ta era? Editat Decembrie 10, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Poze vrem poze vrem t...poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate