Sari la conținut

Accident Auto


neamih
 Share

Postări Recomandate

am sa va povestesc ceva ce pentru moment m-a marcat

 

asta seara in jurul orelor 23 circuland cu auto pe Calea Victoriei dinspre Pta Victoriei catre Pta Revolutiei, trec pe langa un Range Rover. La scurt timp, respectivul ma depaseste, iar la intersectia cu Bvd Dacia ma pozitionez in spatele celorlalte masini oprite la semaforul de culoare rosie. Banda din dreapta, cea mai din dreapta, fiind libera, soferul range-ului se decide sa o ia pe acolo, si surpriza, patrunde in intersectie la culoarea ROSU a semaforului, mara ca nici macar sa schiteze o frana. deci efectiv patrunde ca si cum ceilalti stau ca dobitocii la semafor.... repet nu a franat deloc. in urmatoarea secunda, circuland pe bvd Dacia, dinspre Pta Romana, un auto Solenta TAXI, avand o viteza aproximata de mine ca fiind in jur de 50km, nu mia mult, paote chiar 40, intra in coliziune cu Range-ul. sofer taxi lovit la cap, pasager taxi ranit. nu stiu cat de grav, in orice caz nu siau pierdut cunostinta. am uitat sa spun ca am oprit, pt ca efectiv am ramas socat, gandinduma cum poti muri intrun taxi, nu ar fi primul caz, si exact in coliziune cu un jeep. s-a oprit multa lumea, sa ofere ajutor, am sunat la 112, a sunat si altcineva inaintea mea, dar surpriza, cine a ajuns primul la locul accidentului? un cameraman dupa cca 10 min. politia dupa alte 5 min si ambulanta dupa alte 5 min. am inceput sa ma gandesc ca poate eram eu in locul taximetristului, ghinion si noroc totodata ca a scapat cu viata, dar as fi putut fi cu motocicleta, si acum probabil ca as fi fost history. m-am mai gandit cum ca in locul taxiului ar fi putut fi un mare camion, un TIR.

 

 

asa ca stimati colegi de trafic, mare atentie, neatentia poate costa chiar viata, o singura clipa si gata. ce sa mai zic, puneti asta in contextul in care traim intro capitala in care un cameraman ajunge inaintea ambulantei si a politiei. si nu e o tara in care cameramanul vine cu vreun elicopter pe care il pune la dispozitia ranitilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ala merita sa ramana fara carnet pe viatza! Fara drept de apel :haha:

Doamne, ce imbecili!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dobitoci inconstienti sunt peste tot. Pacat ca are tata bani sa el cumpere masini Rover si alte chestii rezistente la asa ceva, ca daca era cu trabant sigur nu facea asa ceva. MAma lor si tot nemul :haha: :D :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am vazut faza asta de vro' 100 de ori in ultimul an.. dar fara momentul acela de ghinion in care alt autovehicol din intamplare trece linistit pe VERDE.

 

in astfel de momente sentimentele de ura profinda ma inconjoara si ma voi opri acum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D Nu e singuru' toparlan care-si impune prioritatea prin muschi,masina si bani!!!!

Bunul simt i-a ocolit pe geniile astea !!! Fuutooo-le-n..... orice are legatura cu ei !!!

 

Penibil ... si ce bine ar fi fost sa fie unul mai mare ca el.. :haha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...