Sari la conținut

Kawasaki Zzr 500


Skywalker
 Share

Postări Recomandate

Intradevar, cine mai merge acum in zona asta sigur nu are toate tiglele pe casa....e un zgribau de intepenesti numai cand scoti nasul afara....

 

 

 

Aiurea, nu e singurul, si eu am putut fi vazut sambata si duminica pe strasse. :friends: Duminica seara/noaptea chiar am fost pana la Timisu' de Sus (incalzire mansoane rulz) si era un zgribau de intepeneai, dar tot nu mi-a pasat :friends: . Mi se pare ca l-am vazut si pe Pacasacu' pe la Judetean duminica dupa 2-3, dar nu sunt foarte sigur ca l-am zarit numai cu coada ochiului si dupa costum parca el era.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda, eu zic sa ne abtinem sa mai spunem ca ne dam ( si eu m-am dat in ziua aia cu Pacasac..) ca zic astia ca toti brasovenii is nebuni !

Drept e ca mi-a zis si Pacasac ca mai e un nebun prin oras cu care se tot intalneste...acu' nu stiu daca de tine e vorba! Arunca si tu ceva detalii, poate ne gasim la o vorba/cafea.etc si apoi ne vom cunoaste cand ne gasim pe strada :friends:.

motoreta o stiu de undeva, cred ca din codlea, dar nu-s sigur..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trotineta e luata de la Adi, asa ca sigur o stii, am luat-o odata cu cea a lui Solea. M-am mai dat prin Codlea cu ea. Momentan nu-s in Brasov, se mai da frate-meu cu ea, daca-l vedeti pe strada sigur il recunoasteti, e singurul cu vitezana care merge cu 50 la ora prin oras :friends: Il inteleg, i-am zis ca de-o tranteste pe jos si mai e intreg, il tarai eu in urma motocicletei pana ajunge sa arate de parca ar fi fost accidentat :friends: In Brasov mai vin de-abia peste 2 saptamani ca am o lucrare in Sibiu si ajung tot asa, de-abia pe 15 februarie e receptia finala, oricum daca e timpc at de cat si va intalnesc pe strada, sa fiti siguri ca opresc si-ntorc :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, pai lasa o vorba aici cand ajungi prin zona si ne gasim pe undeva chair si fara moto, mai stam de povesti "la gura sobei"...ca iarna-i lunga...

Hai spor la treaba pe acolo si da un semn cand esti pe aici, ori la mine ori la Pacasac, sa ne adunam si noi care om mai fi prin zona !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare ca l-am vazut si pe Pacasacu' pe la Judetean duminica dupa 2-3, dar nu sunt foarte sigur ca l-am zarit numai cu coada ochiului si dupa costum parca el era.

 

Daca tu stateai la stop sa o iei inspre oras, iar eu veneam dinspre oras, eu eram. Si eu te-am vazut, dar prea tarziu ca sa te mai salut. Incercam sa ma tin dupa un prieten cu masina.

 

Ne vedem cu siguranta la o bere ceva :friends:

 

Later edit: Acum m-am uitat la tine la profil, cred ca tu erai :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...