ispas_gsxr Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 E un motor greu avand in vedere greutatea lui de 200kg,la gol,ca consum undeva la 10 pe oras si 7 in afara..se ridica mai greu pe o roata deoarece are motorul mai in fata..greu dar se ridica..la distante mai mari de 100-150km te cam dor mainele si simti nevoia de o pauza..dar e o sportiva...+ ca nici eu nu sunt f mare 171m, ,ca viteza.. am mers 270km\h pe A2.Mi se pare dstul de fiabil avand in vedere varsta lui,daca il intretii..verificare lant distributie,ulei skimbat la timp,filtre,etc.Asta e GSXR meu!abia astept sa vine CALDURA!!in rest toate cele bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 A 4a personalitate ! Hai mai fa inca 2-3 topic-uri ! Sunt curios pana unde ajungi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 A 4a personalitate ! Hai mai fa inca 2-3 topic-uri ! Sunt curios pana unde ajungi ! ahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 bai frate eu cred k tu suferi...ne exasperezi cu motoru tau din 90 si ai mai deschis 2-3 pagini asemanatoare...zi CE VREI DE FAPT???? /index.php?showtopic=319004 /index.php?showtopic=310230 si cred k mai sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 bai frate eu cred k tu suferi...ne exasperezi cu motoru tau din 90 siai mai deschis 2-3 pagini asemanatoare...zi CE VREI DE FAPT???? /index.php?showtopic=319004 /index.php?showtopic=310230 si cred k mai sunt /index.php?showtopic=310723 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Mai simplu /index.php?...ult_type=topics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Nu stie sa foloseasca forumul de aici si numarul de topicuri..cred! Nu e un bun forumist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ispas_gsxr Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 A 4a personalitate ! Hai mai fa inca 2-3 topic-uri ! Sunt curios pana unde ajungi ! Voi cei care ati postat...chiar nu aveti ce sa faceti pe forumul asta??decat sa va luati de x,y???sunteti doar CARCOTASI?:)e din 94 motorul nu 90..si da e un motor bun!alte subiecte nu aveti??am 30 de personalitati!aveti ceva impotriva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 E un motor greu avand in vedere greutatea lui de 200kg,la gol,ca consum undeva la 10 pe oras si 7 in afara..se ridica mai greu pe o roata deoarece are motorul mai in fata..greu dar se ridica..la distante mai mari de 100-150km te cam dor mainele si simti nevoia de o pauza..dar e o sportiva...+ ca nici eu nu sunt f mare 171m, ,ca viteza.. am mers 270km\h pe A2.Mi se pare dstul de fiabil avand in vedere varsta lui,daca il intretii..verificare lant distributie,ulei skimbat la timp,filtre,etc.Asta e GSXR meu!abia astept sa vine CALDURA!!in rest toate cele bune.. interesant echipament pt. vitezana. cum e in ''adidasi'' ca aia la 270 km/h? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 in adidasii aia doar a scos'o pe fata la promenada, sa'i arate peisajul.el de fapt are echipament racing conplect, dar daca nu ne arata poze, de unde sa stim noi? invidiosilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Mai vrem pozne ! Sau topic-uri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 invidiosilor se spune INDIVIDIOSILOR care este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 doamneeeee again??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 mamaia ta e tigan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 mama ta mai bea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ispas_gsxr Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 Mamele vostre sunt alcoolice??sau d pe centura?sincer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 tu esti ispasul țepăÂşitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Omule, intelege te rog ceva.Nimeni,dar nimeni nu deschide 3-4 topic-uri in care sa spuna acelasi lucru.Asta este motivul pentru care lumea te ia peste picior pe aici si iti sare in cap. Tu ai o pasiune si anume gsx-r 750.Foarte frumos.Ai deschis 1 topic la motocicleta mea si ai prezentat-o.Again,foarte frumos.Daca doreai puteai sa intri pe topicul posesorilor de gsx-r si sa intrebi acolo ce probleme ai. Mai departe era suficient sa astepti raspunsuri. Editat Martie 10, 2009 de andu_wasup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 bai frate tu alta treaba nu ai ??? fugi si te da cu motoru tau si mai lasa scrisul pe forum k nu te prinde nu e pt tine ...intelege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ispas_gsxr Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 kiar asa de forumisti va credeti?mai ales cei din BC? bine oi fi gresit..exagerat dar prea va dati mari si tari..pe bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate