Cor$ac Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 pai zi tati daca vrei oglinzi ca te rezolv eu am 2 bucati .... din ale a speciale de tractor .... de ai vedere panoramica in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Nice bike, ai incercat un top speed prin bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 5, 2009 Autor Share Postat Martie 5, 2009 (editat) Nice bike, ai incercat un top speed prin bucuresti ? te las sa mai pui o intrebare...ca asta mi se pare puerila Editat Martie 5, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Cât bagă maxim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 te las sa mai pui o intrebare...ca asta mi se pare puerila esti rautacios Asta pot spune si eu despre mesajul tau rosu si bolduit. Frumoasa mobra, multi km iti doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 esti rautacios Asta pot spune si eu despre mesajul tau rosu si bolduit. Frumoasa mobra, multi km iti doresc Bine intrebarea avea un spirit de gluma, dar nu stii ca gaborii nu isi beau cafeaua de dimineata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Felicitari! Frumoasa! Esti tare ciudat cu schimbarile tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 Bine intrebarea avea un spirit de gluma, dar nu stii ca gaborii nu isi beau cafeaua de dimineata ? ia bea-ti cafeaua si pe urma pune intrebari ..si pana una alta da si tu cu prezenta pe la mec la romana diseara (adica luni) pe la un 11 seara asa ne strangem mai multi sa ne dam Cât bagă maxim? 12 secunde 300 ... sau ceva de genu esti rautacios Asta pot spune si eu despre mesajul tau rosu si bolduit. Frumoasa mobra, multi km iti doresc hea hea .. mesajul ala bolduit si roscat ...irita doar forumistii si forumuistele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 ia bea-ti cafeaua si pe urma pune intrebari ..si pana una alta da si tu cu prezenta pe la mec la romana diseara (adica luni) pe la un 11 seara asa ne strangem mai multi sa ne dam pe strasse sau la permise ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 pe strasse sau la permise ? acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 frumos, frumos... si pozele mi se par reusite s-o stapanesti sanatos si toate cele (asta ca sa nu fiu offtopic total). dar de fapt eram curios despre ce curbe prin politehnica vorbesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 dupa cateva zile de mers in oras mi-am facut urmatoarea impresie : manevrabilitate buna pentru un supersport , e nervoasa dar daca e manuita cu cap te asculta , trage de jos (explicatia vine de la cele 2 randuri de injectoare pe cilindru, unele montate mai aproape de filtru de aer si altele mai departe) , fapt ce iti da sentimentul ca e usoara , in ciuda greutatii relativ maricele zic eu(in jur de 180 kg la gol) consuma cam 8,5% in oras daca nu ma dau la ea. fata de 600 , stai mai intins peste rezervor ... si se culca singura pe viraj la viteza mica zx9-le pe care l-am avut inainte nu cred ca il pot compara cu miarul de la honda ci mai degraba cu k5-ul ... e un motor care mie cel putin imi impune un pic de respect si atentie in manevrabilitate .., cu toate ca am ceva experienta cat si un numar de km. in oras merge 1-a , a 2-a si foarte rar a 3-a ...si nu va ganditi ca merg turat . e un motor care in oras risti sa te ia radarul foarte des deoarece nu simti cand ajunge la 60 km/h i-am dat capat gumelor pe curbele din politehnica acum 2 zile , m-am plimbat incet ..am vrut sa vad cat se lasa pe viraj in rest ..ce sa zic .. ne vedem in trafic atentie la neatenti ! perfect adevarat,buna alegere. sa ne vedem sanatosi si voiosi pe drumurile tarii(...si nu numai)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 perfect adevarat,buna alegere.sa ne vedem sanatosi si voiosi pe drumurile tarii(...si nu numai)! frumos, frumos... si pozele mi se par reusite s-o stapanesti sanatos si toate cele (asta ca sa nu fiu offtopic total). dar de fapt eram curios despre ce curbe prin politehnica vorbesti. eh ...despre curbele din parcul politehnicii .. vis-a-vis de sala cu BGS e intrarea aceea in poli .. mergi inainte si dai in treptele acelea multe .. faci la dreapta si urmezi cursul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 merci, poate dau si eu un ochi sa vad despre ce e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 si de ce o si vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 (editat) e o bestie , o ispita curata in oras cu care nici nu simti cand depasesti 60 km/h. R: Ca sa revin inapoi la enduro .... ... d-asta am pus-o la vanzare daca se vinde bine ,daca nu ...oricum imi voi lua si un KTM in toamna si atunci n-o sa mai vand deloc CBR-ul Editat Martie 10, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 (editat) si de ce o si vinzi? iti place motoreta . a ? cand descoperi gustul de enduro , te cuprinde un dor... drz-ul pe care l-am avut inainte mi-a placut mai mult cand am avut rotile de enduro pe el ... de acolo se trage microbul vreau ktm mai devreme de termen ...de aceea am pus-o la vanzare Editat Martie 10, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 sunt fan yamaha dar nu pot sa zic ca nu-mi place, ci doar ca mi-as dori altceva bafta la vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 iti place motoreta . a ? cand descoperi gustul de enduro , te cuprinde un dor... drz-ul pe care l-am avut inainte mi-a placut mai mult cand am avut rotile de enduro pe el ... de acolo se trage microbul vreau ktm mai devreme de termen ...de aceea am pus-o la vanzare Bafta la vanzare Adi...totusi,de ce ti-ai luat vitezana din nou,nu pt ca iti lipseste acel ceva ce nu gasesti la o enduroaica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 Bafta la vanzare Adi...totusi,de ce ti-ai luat vitezana din nou,nu pt ca iti lipseste acel ceva ce nu gasesti la o enduroaica? in zadar .. ma chinui sa nu-mi intre in sange din nou vitezanele pentru ca sunt pacatoase decat sa mori pe strada din vina altuia , mai bine cazi cu zambetul pe buze pe coclau ,. te ridici , dai pedala si ai plecat mai departe fara sa te uiti ce a patit motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 in zadar ..ma chinui sa nu-mi intre in sange din nou vitezanele pentru ca sunt pacatoase decat sa mori pe strada din vina altuia , mai bine cazi cu zambetul pe buze pe coclau ,. te ridici , dai pedala si ai plecat mai departe fara sa te uiti ce a patit motocicleta Pastreaza "curva" si ia-ti ktm-u pt strict pt coclau,o sa tot faci tranzitia asta. Enduro e fun pe coclau da e praf pe asfalt...iar vitezana e fix opusu,deci se completeaza reciproc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 decat sa mori pe strada din vina altuia , mai bine cazi cu zambetul pe buze pe coclau cred ca daca e sa mori din vina altuia, mori la fel pe orice motor.... intradevar cu rr-ul nu poti sa cazi cu zambetul pe buze pe coclau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 cred ca daca e sa mori din vina altuia, mori la fel pe orice motor.... intradevar cu rr-ul nu poti sa cazi cu zambetul pe buze pe coclau dar ai omis un lucru si anume ca in majoritatea accidentelor sunt implicate motoare de .... !? deci probabilitatea de a muri pe un motor de enduro e mai mica decat pe un speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 dar ai omis un lucru si anume ca in majoritatea accidentelor sunt implicate motoare de .... !? deci probabilitatea de a muri pe un motor de enduro e mai mica decat pe un speed N-am cum sa te conving,le-ai testat pe amandoua...ai tras o concluzie,bafta in continuare Eu merg pe principiu daca e sa mori...mori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 (editat) si de ce o si vinzi? revenire : motorul nu il mai vand ...deoarece in curand o sa-mi iau si un enduro aveam in cap sa-l vand sa iau cu banii de pe RR , un KTM , dar am facut rost din alta parte de banuti si iata ca nu-l mai vand ! pam pam .. cred ca fac curvasaraie cu el , menage a trois , gang-bang ...etc etc asadar ... o sa ies cu el la pensie ca am interdictie la vanzare ! si daca tot e un motor placut de toata lumea ..atunci o sa-i dau bice sa-i pun buloane , carene de fibra ..etc etc ... Editat Martie 10, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate