alyn_kgb Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Are cineva nevoie de carenele laterale si cea de fata de la un VFR 800 dupa 2002? Carenele sunt nelovite si sunt din fibra de sticla identice cu cele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 bre...speer sa nu...dar...baga si matale pretul...nu strica sa le am prin casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Sincer nici nu prea stiu cat sa cer pe ele. Vreau un pret sa fie bine pentru ambele parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 tati..nu am mai cumparat carene de vfr... ...pe bune...fa-le un pret si pune-l aici...apar ele,comentariile,cu siguranta... PS...sunt vopsite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ..hai ca v-am rezolvat mai simplu...vin cu voi doua ghide/reisaritze de nota 10...Drum bun sa aveti! Am avut drum bun si multumim de lipeala . Sergiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 A cumparat cineva ceva, de pa site-ul englezesc pe care erau cutiile laterale pt. vtec??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 http://www.sporttour.com/honda/vfr.htm , seile is suuuper comode...sau cel putin asa arata , Din pacte magazinu e in USA Tocmai mi am vandut Kawa(ZX6R) si vreu sa trec pe.....VFR Vtec , am fost mult timp indecis intre VFR si Aprilia RST Futura(care este si mai comoda si mai puternica)......dar pan' la urma am ramas la VFR sper sa nu fiu dezamagit(mai ales de puterea motorului) Cat despre Aprilia(desi e mai ieftina cu 1000E) am renuntat din cauza intretinerii care este mai costisitoare decat a VFR-ului . http://www.sportrider.com/bikes/2007/146_0...cles/index.html http://www.sporttour.com/honda/vfr.htm , seile is suuuper comode...sau cel putin asa arata , Din pacte magazinu e in USA iar la mag din UK pretul este aprox ac dar nu in $ ci in lire sterline !! http://www.sargentcycle.co.uk/acatalog/vfr800_vtec.html http://www.motorbike-seats.co.uk/ nu e specificat pretul Tocmai mi am vandut Kawa(ZX6R) si vreu sa trec pe.....VFR Vtec , am fost mult timp indecis intre VFR si Aprilia RST Futura(care este si mai comoda si mai puternica)......dar pan' la urma am ramas la VFR sper sa nu fiu dezamagit(mai ales de puterea motorului) Cat despre Aprilia(desi e mai ieftina cu 1000E) am renuntat din cauza intretinerii care este mai costisitoare decat a VFR-ului . http://www.sportrider.com/bikes/2007/146_0...cles/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosu23 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 A cumparat cineva ceva, de pa site-ul englezesc pe care erau cutiile laterale pt. vtec??? daca te referi la david silver... etc am comandat eu la o termocupla si stau de o luna jumate. am mai postat pe subiectul asta. tare curios sunt sa vad pe pachet data trimiterii. oricum daca vrei sa comanzi ceva cere postare pentru airmail. e jenant sa stai o luna jumate dupa un plic nenorocit. am primit pachete din hong kong in o luna ..... se pare ca din uk emai greu. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Am gasit un VFR Vtec la 48000km ce ziceti se renteaza ? , are genti originale si ABS din 2003 la 3400E. Scuze dc nu m am facut inteles...m am referit dc se renteaza sa iau un VFR Vtec la 48000KM ......multumesc pentru un eventual raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 al meu are 50.000 km si nu are nici un fel de problema si nici nu da semne ca ar fi obosit. Oricum kilometrii astia sunt normali la un vfr din 2002 2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 @raducu 77 salutari! nu te-ai mai plimbat cu noi, in afara de dambovicioara vezi ca mai avem una 31oct - 2nov eu am un gps Garmin Legend HCx cred... nu-l mai gasesc prinderea e foarte simpla... ventuza pe rezervor si nu ai nici o grija, tine foarte bine am mers cu el pe transfagarasan pe drumul ala nenorocit, am mers cu el si pe ploaie duminica trecuta cand ne-am intors de la bran. la fel, a tinut vitejeste. are 2 acumulatori care tin ore bune, o zi de plimbare nu ai probleme. prize vreau si eu sa imi pun doua, una pt gps si una as vrea pentru un detector de radar... ma gandeam sa le pun pe bucatile de plastic stg si dr ghidonului. al meu e model 98-01, nu stiu ce locuri ai tu pe acolo prin fata. numa' bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Am gasit un VFR Vtec la 48000km ce ziceti se renteaza ? , are genti originale si ABS din 2003 la 3400E. Scuze dc nu m am facut inteles...m am referit dc se renteaza sa iau un VFR Vtec la 48000KM ......multumesc pentru un eventual raspuns postasem acu` 2 zile,dar nu stiu ce e cu postul... ...ziceam ca e suspect de ieftin...km aia nu inseamna nimic...recomandam sa-ti faci o constatare amnuntita intr-un service honda...noxe/compresie(atentie la ce ulei e in motor..poate pacali)/electrica/cadru/amortizoare....risti vreo 200 ron...dar daca e ok,pretul este pomana curata...iti cumpar eu gentile laterale... @gomez...merci...am rezolvat problema gps...e pus pe direct..cabul are siguranta...suportul e definitiv pe mobra...astfel,am si avantajul indicatorului de combustibil...pe rezervor nu aveam cum,pt ca tot timpul folosesc tang-bag....la plimbare..hmm...sa vedem...ca peste o saptamana plec la c-tin si elena... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 postasem acu` 2 zile,dar nu stiu ce e cu postul......ziceam ca e suspect de ieftin...km aia nu inseamna nimic...recomandam sa-ti faci o constatare amnuntita intr-un service honda...noxe/compresie(atentie la ce ulei e in motor..poate pacali)/electrica/cadru/amortizoare....risti vreo 200 ron...dar daca e ok,pretul este pomana curata...iti cumpar eu gentile laterale... Multumesc de raspuns. Pretul e de italia si a fost negociat , deci o sa ajung la mai mult cu el.........oricum o sa am mare grija postasem acu` 2 zile,dar nu stiu ce e cu postul......ziceam ca e suspect de ieftin...km aia nu inseamna nimic...recomandam sa-ti faci o constatare amnuntita intr-un service honda...noxe/compresie(atentie la ce ulei e in motor..poate pacali)/electrica/cadru/amortizoare....risti vreo 200 ron...dar daca e ok,pretul este pomana curata...iti cumpar eu gentile laterale... Ai avut dreptate ... asa arata un vfr ,,tutto perfecto,, la macaronar oricum mi am pierdut increderea in el, asa ca cine stie cand ajungeam acolo ce nereguli mai observam la el Bine ca nu am plecat dp el si am asteptat pozele, mai bine mai pun 400E si imi iau unu bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 eh...nu te lasa pagubas...parerea mea e sa urmaresti insa,si moto.de....noiembrie e luna perfecta de cumparaturi....ianuarie deasemenea...atentie...ca la inceputul lui mrtie,acelasi vfr costa cu 1500 mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 eh...nu te lasa pagubas...parerea mea e sa urmaresti insa,si moto.de....noiembrie e luna perfecta de cumparaturi....ianuarie deasemenea...atentie...ca la inceputul lui mrtie,acelasi vfr costa cu 1500 mai mult... Las ca dumunica plc dp asta 4000E cu genti si ABS 41000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) Manu, asta nu are ABS!!! Doar CBS. Editat Octombrie 18, 2008 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Manu, asta nu are ABS!!!Doar CBS. Da ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 e frumoasa si negresa...esti pe drum?? daca nu ai luat-o...tocmai am auzit de una...9000 km...2003...valize laterale...neagra...5.000 euro...cumpar eu valizele,daca nu te tenteaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosu23 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 salut in sfarsit am primit pachetul de la david silver spares. spun asta nu ca sa ma laud dar cred ca le-am facut putin antireclama pe aici asa ca .... dupa ce primul se pare ca s-a pierdut pe undeva pe drum ... am facut un mail catre firma resp. si si-au cerut scuze si mi-au trimis alta piesa free of charge prin air mail ... care a ajuns in 36 ore la poarta. asa ca .... daca vreti sa cumparati cereti livrare prin airmail si ..... bafta. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) cat ar costa airmail? Editat Octombrie 21, 2008 de raducu 77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 AM MANUALE SERVICE PENTRU HONDA VFR, MODEL ...-2001 SI 2001-2008 in format pdf PRET MOCA...., ROG SOLICITATI PE MAIL: stancuic@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 AM MANUALE SERVICE PENTRU HONDA VFR, MODEL ...-2001 SI 2001-2008 in format pdfPRET MOCA...., ROG SOLICITATI PE MAIL: stancuic@gmail.com pret moca....adica gratis?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) Yeeeeeeeeeeahh proaspat posesor de VFR Vtec(ex ZX6R), obositor drumul(2450km)dp el dar a meritat !!! Spre surprinderea mea, ac italian a fost serios, mi a prezentat motoru exact asa cum era(mi a pus si poze dataliate cu zgarieturile avute) cat si CARNETUL SERVICE completat si chitantele pentru fiecare interventie la motor(din carnetul servis ) ! ASA DA ! ....dar mi a controlot euroii la banca .....sa nu fie cumva falsi (reclama facuta de alti ,,conationali''...face'as sapun din ei) Pentru manuale servis(VFR si altele)...ele sunt gratuite pe http://www.tanga-moteurs.ro/service/ cat si cateva manuale de pilotaj moto, totodata acolo puteti uplada si alte manuale inexistente dar pe care le aveti voi....impreuna stim mai multe Editat Octombrie 22, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 felicitari...s-o stapanesti fericit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 neatza sunt prea idiot pt secolul asta am avut bateria la incarcat noaptea si dimineata, adormit si idiot am montat-o invers moto : VFR 800 FI RC46 din 1998 am vazut ca stau semnalele aprinse si nu stiam de ce... si cand mai arunc un ochi am vazut minunea. am pus bornele invers si ... ramane becul FI aprins... adica injectia... in rest e ok, merg faruri, semnale, demarorul... e posibil sa se fi ars vreo siguranta sau ceva? si nu computeru' de injectie? sau sa aiba alarma o chestie? si sa fie din alarma.... nu am avut timp sa ma joc mai mult dimineata ca si asa am intarziat la munca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate