Paw waw (talpa iute) Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Fratilor asta e... se facu' vremea sa intre capra la iernat... Am plecat ieri pana la Slabutzu... si cum am ajuns la el ce sa vezi... ZAPADA evident ca dupa ce am terminat treaba am plecat sa-mi vad de treaba (tot cu motoru') am pus-o jos pe piatra cubica cu zapada ... incercand teoretic sa virez stanga ata ete nu am patit nimic nici io nici capra....dupa care am petrecut evident juma de noapte in Viking si la ora 8:30 dimineata am fugeat spre casa pe drumurile foarte circulate ok cat de cat dar m-a pus draq' sa intru pe straduta pe care mergeam deobicei ... cu antaia am mers(dansat din buric) "linistit" pana acasa... am febra musculara deja.... GATAAAAAA s-a terminat sezonu si la mine Dar oricum dupa ultimile 20 de ore de sezon sunt fericit...II MULTUMESC LUI DUMNEZEU!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Pai deh, e si mai mare riscul pe umezeala si frig. Trebuia sa iei si tu botezul. Las' ca-i bine c-ai scapat doar asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 (editat) Asta e incident paw waw nu accident, daca te mananca ca pe zambilica. Lasa, bine ca esti intreg. Editat Decembrie 22, 2005 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 BAGA LANTZURI VERE!!! :::SI DUMNEZEU N-ARE NICI O LEGATURA:::CRED CA AI FOST ''ZGUDUIT EMOTZIONAL'' DACA L-AI VAZUT!!! PLANGI CA O FETITZA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Am de zis doar atat! LUCKY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 lasa ca daca e zapada cazi pe moale ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Dc era zapada de 50 cm cadea pe moale. Dar acolo unde a pus el capra jos era un strat subtire de vreo 2 cm de zapada si dedesupt piatra cubica. Eu eram in fata lui cu conserva si cand l-am vazut in oglinda cum isi aseza frumos caprita in mijlocul strazi, am franat (ca sa-l ajut sa o ridice) si m-am dus ca pe patinoar. Asa ca cu 2 roti n-ai nici o sansa. Paw, ma bucur ca ai ajuns acasa DOAR cu o febra musculara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 25, 2005 Share Postat Decembrie 25, 2005 Mai Labutza Iute, pe piatra cubica tre sa ai grija si vara ca daca e uda (si cateodata, depinde cat e de uzata, si cand e uscata) poti sa o furi, mai ales ca motorul tau e inalt tare. Nipranul are tendinta sa dea din fund, dar e mai usor de controlat daca nu isi ia viteza. Bine ca ai scapat ieftin si ai invatat ceva din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Decembrie 29, 2005 Autor Share Postat Decembrie 29, 2005 Fratilor am comiso iar..... Pe Calea Rahovei venind spre casa am alunecat pe sina de tramvai (nush la ce intersectie) se lucreaza de luni de zile si singura solutie este sa incaleci sinele de tramvai...am trecut de zeci de ori pe acolo pana acum... Pagube(materiale)-carena fata (dreapta) mucificata -carena spate(evident dreapta) zgariata -semnale fata, spate sparte -scarita polizata (abia am reusit sa o cobor sa ajung acasa) -ghidon stramb ...sper ca doar atat Alte pagube...genunchiu drept ... inca nu stiu dore de ma kaka pe mine da voi vedea in max o ora daca e ok dupa ce i-mi trec spumele(am mancat ariel nu de alta) Asta e... bine ca nu m-am infipt in kakatu' de gardulet pe langa care am trecut cu bibiloiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Nasol, ce sa zic. Vezi cu genunchiul, eventual treci pe la spital sa nu ai probleme mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Decembrie 29, 2005 Autor Share Postat Decembrie 29, 2005 Genunchiu' e relativ ok... da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 BAAAAA MAI LASATILE CA NU VA SMECHERITI CU 10 KM IN PLUS FACUTI PE ANU ASTA SI NICI EXPERIENTA NU CISTIGATI,VINATAI SI OASE RUPTE DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Bai unii de nevoie umbla si cu moto asta e viatza.Omule imi pare tare rau ca ai stricato da se repara , oricum stii ca te ajut daca ai nevoie de mecanica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 Indianule, ai grija ce faci ca nu vrem sa te vedem si pe tine in ghips! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate