goose Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 salut ,am si eu una de 750 de vanzare. http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=44325 daca e careva interesat id de mess:vlad_vlad93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 eu poate o dezmembrez, ca ghinionul a lovit din nou.....mi-a indoit unu' cadrul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 deoarece mi-am luat R1 imi vand KATANA...eventual dau separat accesoriile de pe ea ca sa-mi mai scot din investitie....deci am toba titan, portbagaj + topcase GIVI Salut! mai ai topcase-ul de Katana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Salut! mai ai topcase-ul de Katana? da, il mai am cu portbagaj cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 cat vrei pt portbagaj + topcase? Nu si-am mai luat nimeni gsxf? Eu mi-am luat, marti tre sa imi vina. Poate ma luati si pe mine la plimbari. Ai noroc si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Pana acum, din cate stiu eu, nu ne-am vazut. Dar poate ca ne porti noroc si s-o intampla si minunea asta Va pupa mama, Beauty a mea e in service, ambreiajul. Mai dureaza fo 2 sapt, din motive de piese, da' voi nu pierdeti clipele astea faine de plimbare si vedeti-va sau excursionati-va Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Cine a mai optat anul asta pentru aceasta mototcileta ? Eu deja stiu cativa. Sper sa ne strangem cat mai multi pentru ca motoreta merita macar un . Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 SALUT . Sunt posesor de GSX600F si abia astept sa va cunosc .Voi cind va mai intilniti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Pana acum, din cate stiu eu, nu ne-am vazut. Dar poate ca ne porti noroc si s-o intampla si minunea asta Va pupa mama, Beauty a mea e in service, ambreiajul. Mai dureaza fo 2 sapt, din motive de piese, da' voi nu pierdeti clipele astea faine de plimbare si vedeti-va sau excursionati-va Kali ne-am vazut o singura data.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 6, 2008 Autor Share Postat Septembrie 6, 2008 Asa o fi, mai Shonex, da' io de unde sa stiu? Stii ca-s mereu cu jobu(rile)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Ce ziceti ne vedem saptamana asta?Cine se inscrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 EU . Cind si unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Salutare,am si eu un GSXF din 2001,si vroiam sa-mi iau chitul de lant,stie cineva de unde pot sa-mi iau mai ieftin sau sa ma indrume undeva?Multam fain,sunt din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Pe mine poti sa ma treci pe lista. Ieri a venit nici macar numar nu am apucat sa pun(merg cu alea rosii). Poate iesim la o plimbarica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Salutare, oameni buni ati umblat vreodata la amortizorul spate? Nu stiu de ce, dar cand iau pasager mi se pare cam joasa...se poate ridica din amortizor, daca da, devine mai rigida sau mai moale sau ce se poate intampla???? Salutare shi asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Nimeni nimic nici un raspuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 10041542 KETTENSATZ REGINA Z-RING GSX600F BJ.98-(118/15/47) SUZUKI GSX 600 F/FU (AJ) [AB BJ. 1998] Sofort lieferbar 129,95 (159,95) 10041286 KETTENSATZ REGINA O-RING GSX600 BJ.89-91(112/14/46 SUZUKI GSX 600F/FU/FU2 (GN72B) [FĂR BJ. 1989-1990] Sofort lieferbar 146,95 Asta e regina pe louis.de. Mai e si DID. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Nu ma ajuta prea mult de la louis,eu vreau urgent,un magazin in Bucuresti,ca de la louis.... stau o luna sa astept comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Nu ma ajuta prea mult de la louis,eu vreau urgent,un magazin in Bucuresti,ca de la louis.... stau o luna sa astept comanda. Vezi ca e Romi pe forum care aduce de la Louis in 7 zile...credema eu sunt client fidel, cumpar de la Louis aproape saptamanal cate ceva...maxim 7-8 zile. cauta shi vorbeste cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 GSXF 600 are ulei separat la cutia de viteze? nu este acelasi ulei pe care il bagi in motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Din cite stiu eu au baie comuna adica acelas ulei pt.motor si cutie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Ce tobe aftermarket imi recomandati pentru un GSXF 750 din 2001, cat cost si de unde? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Ce tobe aftermarket imi recomandati pentru un GSXF 750 din 2001, cat cost si de unde? Multumesc am eu finala de titan G&G BIKE Italy luata de noua , am facut max 5000 km cu ea....la 150 eurici, este evacuare libera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 am eu finala de titan G&G BIKE Italy luata de noua , am facut max 5000 km cu ea....la 150 eurici, este evacuare libera... Mai lasa la pret si stam de vorba . Ps. toba nu ai luato noua . Tu ai scris ca ai luato aproape noua si acum vrei sa o vinzi de noua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Mai lasa la pret si stam de vorba . Ps. toba nu ai luato noua . Tu ai scris ca ai luato aproape noua si acum vrei sa o vinzi de noua ? toba am luat-o de noua, am vandut-o si apoi am rascumparat-o....la pret nu mai las mult deoarece modificarea pe care am facut-o la intrare m-a costat 2 mil vechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate