ghost-rider Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 Chiar seamana cu un supozitor da mie nu mi-a trecut prin minte , eu ma gandeam la o para. Da lasa ca in comparatie cu altele e chiar misto. @baiazid > nu numai motoru si cutia sunt fiabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirtix Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 pai, incepand cu sezonul acesta sunt si eu mandru posesor al unui gsx 600 f, dar am o intrebare: cat consuma? mi-s-a spus ca destul de mult merci anticipat de raspunsuri:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 pai, incepand cu sezonul acesta sunt si eu mandru posesor al unui gsx 600 f, dar am o intrebare: cat consuma? mi-s-a spus ca destul de mult merci anticipat de raspunsuri:) 5.3 afara 9.2 in oras mers agresiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirtix Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 5.3 afara 9.2 in oras mers agresiv multzam... ca pe net erau tare neclare raspunsurile, preferam un raspuns de la posesor chiar eram hotarat sa dau o bere... primului raspuns - "Baiazid" winner - apropo in MURES, sau unde o fi sa ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 daca atat ii ia lui baiazid a ta poate sa ia si mai putin... a lui are dynojet, toba sport , foaie mai mare + ca merge ca dementul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 daca atat ii ia lui baiazid a ta poate sa ia si mai putin... a lui are dynojet, toba sport , foaie mai mare + ca merge ca dementul Asa e. Afara ar putea lua mai putin. Lui Mihaicbr ii luase pare 4.9 si lui Englezul cam 4.7. In oras nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 O intrebare cred tampita din partea mea: La ce ii bun dynojetul, cam cat costa si cum se monteaza? Nu imi dati linkuiri cu siteuri, as vrea sa stiu de la cineva care foloseste! Iertati-mi nestiinta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Este o modificare in scopul maririi puterii motorului. Se schimba parti ale carburatoarelor. De obicei se face simultan cu filtre de aer sport, racing, etc, pentru a avea si debitul de aer marit. Cum se monteaza? Se desfac carburatoarele si se inlocuiesc piesele vizate. Cit costa depinde de la model la model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Asa e. Afara ar putea lua mai putin. Lui Mihaicbr ii luase pare 4.9 si lui Englezul cam 4.7. In oras nu stiu mi-a luat si mai putin la drum intins si regim de mers - touring dar niciodata peste 5. in oras nu stiu precis cat ia..presupun ca in jur de 6-6.5 maxim. e super motor dar i-ar mai trebui cativa calutzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_efi Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 (editat) -consum urbam imi iese cam maxim 7 si ma dau destul la ea...depinde de multi factori consumu: in principal daca mergi mai mult singur sau in 2, daca ai peste 12o Kg, ce ulei bagi, cum demarezi etc.... - referitor la moto eu is multumit de forma..daca stai sa o compari cu cele din clasa ei e printre cele mai faine si la asta se adauga partea cu fiabilitatea si cu pretu = compromis foarte bun.....dca stai sa o compari cu sportivele...da e grea, n-are peste 100Cp....etc....acu depinde de ce o iei... - Felicitari pentru achizitie lui Spirtix!!! Sa o stapanseti SANATOS fara incidente!!! (sa stii ca si a mea e din TG si e tot pe leasing ) Editat Februarie 9, 2006 de gabi_efi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirtix Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 -consum urbam imi iese cam maxim 7 si ma dau destul la ea...depinde de multi factori consumu: in principal daca mergi mai mult singur sau in 2, daca ai peste 12o Kg, ce ulei bagi, cum demarezi etc.... - referitor la moto eu is multumit de forma..daca stai sa o compari cu cele din clasa ei e printre cele mai faine si la asta se adauga partea cu fiabilitatea si cu pretu = compromis foarte bun.....dca stai sa o compari cu sportivele...da e grea, n-are peste 100Cp....etc....acu depinde de ce o iei... - Felicitari pentru achizitie lui Spirtix!!! Sa o stapanseti SANATOS fara incidente!!! (sa stii ca si a mea e din TG si e tot pe leasing ) multzam da' pe a mea am luat-o din bistritza ( de la colibita- sau biglucica ) supozitor sau nu, vad ca suntem o gramada.... poate facem o intalnire numa gsx 600 f -uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Ma incadrez si eu in cerintele topicului. Abia acum l-am vazut si io Am un GSX600F din 2000. Cat despre consum, nu stiu cum ati facut, dar mie in oras intre 7-10 si in afara intre 5,5 si 7,5. Depinde de "agresivitate", daca pot sa-i spun asa. Bafta si va salut respectuos cu farul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 facem intrunire facem!!!!! ne adunam cu supozitoarele, nici io nu regret ca l-am luat...super motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Facem facem Numa vina odata vremea frumoasa .... si sa mi se repare piciorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_efi Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 poate facem una de simulare "la bere" fara motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 Subscriu la bere. Si mai stiu inca vreo 3 Pana atunci, aruncati, pls, un ochi aici.. /index.php?...=0entry322267 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 salut.vreau sa va intreb si eu daca e un motor bun pentru un incepator(care nu a mai avut treaba cu vreun motor).am citit pe moto.it ca ar fi buna pentru incepatorii italieni:)pentru astia ca mine,romani,n o fi? mai ziceau ca e cam grea si la viteze mici,adica prin oras(sau nu?..),din cauza asta devide mai greu de manevrat.e adevarat? daca ati fi in locul meu(incepator absolut) v ati lua una?cu cit pot aduce una in tara,d astea mai noi de prin 97/98?? merci fain pentru raspunsuri. P.S. este cineva in dristor(rimnicu vilcea)care are unul negru fain.are cineva idee cine i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_efi Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 salut.vreau sa va intreb si eu daca e un motor bun pentru un incepator(care nu a mai avut treaba cu vreun motor).am citit pe moto.it ca ar fi buna pentru incepatorii italieni:)pentru astia ca mine,romani,n o fi? mai ziceau ca e cam grea si la viteze mici,adica prin oras(sau nu?..),din cauza asta devide mai greu de manevrat.e adevarat? daca ati fi in locul meu(incepator absolut) v ati lua una?cu cit pot aduce una in tara,d astea mai noi de prin 97/98?? merci fain pentru raspunsuri. P.S. este cineva in dristor(rimnicu vilcea)care are unul negru fain.are cineva idee cine i? la mine e prima motocicleta si eu sunt incepator dar acu depinde si de tine ce gabarit ai... la noi toata lumea recomanda GS si CB pentru incepatori....eu am riscat si am mai sarit o treapta la GSX, m-am acomodat fara probleme....e o motocicleta buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 14, 2006 Autor Share Postat Februarie 14, 2006 P.S. este cineva in dristor(rimnicu vilcea)care are unul negru fain.are cineva idee cine i? Este Nicu Profesoru'. Daca poti, vbeste cu el, stie multe despre GSXF-uri si e un tip fain, ai multe de invatat de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 (editat) Felicitari.Cel mai mult ma bucur cand vad pe cineva ca isi pune in cap o treaba grea si cu toate obstacolele (de obicei de ordin financiar) face pe dracu in patru si reuseste. Numara-ma si pe mine in gasca : gsx 600f rosu cu alb , din '90. P.S. A lu' Nicu Profesoru e din '98. Gata, nu mai e a lui Adi, acum e a mea. Acum el a trecut la VFR. Editat Februarie 17, 2006 de lordloth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golanka Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Probabil ca eu sunt cea mai proaspata detinatoare de GSX 600f din 2004, am gasit-o ieri printre sute de motoare si nu am plecat de langa ea decat cu actele ei pe numele meu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 Bine ati venit !! Felicitari, lordule, atat tie, cat si lui Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_efi Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 (editat) pe cand o intrunire cu gsx-urile....ieri a fost frumos si am iesit pe-afara Editat Februarie 20, 2006 de gabi_efi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 Cununia lui Baiazid este un prilej foarte bun. In plus, eu, una, sunt in concediu la inceputul lui martie. Asa ca tre sa profitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_efi Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Cununia lui Baiazid este un prilej foarte bun. In plus, eu, una, sunt in concediu la inceputul lui martie. Asa ca tre sa profitam pai si ne invita si pe noi?? daca da... data si ora si venim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate