radu101 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 salutare.Am in cauciucul spate mai multe intepaturi(cauciucul fiind bun, dpdv al uzurii),ce ziceti sa-i pun camera(nu-i peiculos in caz de explozie)?.Cauciucul este de 140-17 ,in cazul in care i-as schimba caucuicul ,as putea sa-i pun un cauciuc mai lat:EX:160-17.Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 salutare.Am in cauciucul spate mai multe intepaturi(cauciucul fiind bun, dpdv al uzurii),ce ziceti sa-i pun camera(nu-i peiculos in caz de explozie)?.Cauciucul este de 140-17 ,in cazul in care i-as schimba caucuicul ,as putea sa-i pun un cauciuc mai lat:EX:160-17.Va multumesc anticipat. Camera, cred ca poti sa o montezi linistit, daca nu mergi cu viteze astronomice ( exista posibilitatea sa nu mai fie echilibrata roata dupa montarea camerei ) . Eu nu mi-as pune alta dimensiune de cauciuc ( producatorul stie mai bine ce si cum ). La ITP, sigur o sa aiba de ce sa se lege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 La ce motor? Luandu-ma dupa ce motor ai pus tu ca ai...NU! Acel cauciuc este tubeless...nu are nevoie de camera...si tare as vrea sa te vad pe unde bagi aerul in caz ca chiar o faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 La ce motor? Luandu-ma dupa ce motor ai pus tu ca ai...NU! Acel cauciuc este tubeless...nu are nevoie de camera...si tare as vrea sa te vad pe unde bagi aerul in caz ca chiar o faci. Mi-ai luat vorba din gura. Schimba frate cauciucu ca nu-i ca la conserve, la noi de un pneu poate depinde viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu101 Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 Va multumesc.o sa schimb cauciucu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Va multumesc.o sa schimb cauciucu. Bravo. Viata ta valoreaza mai mult de 3-4 milioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Depinde cum o iei speedy Pe mine inmatricularea,schimbul de filtre si ulei si chestii minuscule m-au lasat falit.Asa ca,cei 115 cai vor trebui sa mearga la galop o vreme,ca "potcoavele" sunt foarte tocite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Depinde cum o iei speedy Pe mine inmatricularea,schimbul de filtre si ulei si chestii minuscule m-au lasat falit.Asa ca,cei 115 cai vor trebui sa mearga la galop o vreme,ca "potcoavele" sunt foarte tocite. Get a new job? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Depinde cum o iei speedy Pe mine inmatricularea,schimbul de filtre si ulei si chestii minuscule m-au lasat falit.Asa ca,cei 115 cai vor trebui sa mearga la galop o vreme,ca "potcoavele" sunt foarte tocite. Schimba macar fata, ia un SH de la curse ceva, daca nu ai bani. Daca pierzi fata...pierzi tot Editat Martie 12, 2009 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate