Cavaleru Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 ...felicitari raul pt topicul asta!...felicitari tuturor celor care au reusit intr-un fel sau altul sa faca turul lumii cit si celor aflati in plin proces de invirteala!.. ...stiu ca e posibil sa fiu off topic cu intrebarea mea dar ma intereseaza mult despre cineva care a mai fost si stie mersul treburilor pe acolo...vreau sa merg in tunisia-algeria-maroc cu motorul si nu am idee despre sistemul de vize si asigurari ce trebuiesc pt a vizita aceste tari!.. ...orice informatie este bine venita atit aici pe topicul asta cit si pe PM!... ...multumesc anticipat!...florian(arad).. vb cu marcos de pe forum el a facut o tura in tunisia si maroc, cred ca si algeria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Am gasit 2 poze "in actoin" si alte 2 cu Minskul din perioada respectiva: Ai putea sa-l mai scoti la plimbare ca rugineste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradn Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Salut, ziceai de mondo-enduro la inceputul topic-ului, asta il am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 partireper.it DE departe printre primele trei povesti de haiducie prin lume , fara figuri , fara pomeni , fara bmw de ultima generatie....celelalte doua sunt keith si tania , care au mers cu un cx 500 si trailworld mi se pare cu supertenere......viata, viata adevarata ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 sunt multi care bat pamantu in lung si in lat. cu totii au respectul meu indiferent de motoreta care o duc sau de sponsorii care ii au in spate. cateodata imi vine sa imi vand casa ca sa pot pleca si eu intr-un asemenea drum. un pic de nebunie si curaj si asta e tot ce ai nevoie. nu tu planuri sau cameramani. poate ceva bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorell Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Pun si eu 2 link-uri cu calatoriile altor temerari http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=480532 , doi estonieni plecati in jurul lumii si http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=504942 , niste polonezi pe care ii poarta africanele in Afganistan. Din pacate, vesti triste despre unul dintre ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 unul din putinii care au reusit sa treaca cu motocicleta prin China - Dmitri Petrukhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 (editat) Dimitri Petrukhin cu "samolapraga" si cu mine in 2009. Rubtsovsk Bikefestival, Siberia langa granita cu Kazahstan. Editat Septembrie 13, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Dimitri Petrukhin cu "samolapraga" si cu mine in 2009. Rubtsovsk Bikefestival, Siberia langa granita cu Kazahstan. Cu un asemenea om chiar se merita sa stai la povesti "in jurul focului" (sau a berii). Vorba cavalerului, vazand si citind asemenea povestiri despre fel si fel de ture prin fel si fel de locuri din lumea asta mare iti vine sa lasi tot, sa vinzi ce nu poti lua cu tine, sa alegi o directie si sa pleci. Dar apoi te trezesti si iti dai seama ca esti la birou, ai o gramada de treaba si inca esti in .ro ......................................... E bine insa ca visele nu ti le poate impozita sau lua nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Vorba cavalerului, vazand si citind asemenea povestiri despre fel si fel de ture prin fel si fel de locuri din lumea asta mare iti vine sa lasi tot, sa vinzi ce nu poti lua cu tine, sa alegi o directie si sa pleci. Dar apoi te trezesti si iti dai seama ca esti la birou, ai o gramada de treaba si inca esti in .ro ......................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Cu un asemenea om chiar se merita sa stai la povesti "in jurul focului" (sau a berii). Vorba cavalerului, vazand si citind asemenea povestiri despre fel si fel de ture prin fel si fel de locuri din lumea asta mare iti vine sa lasi tot, sa vinzi ce nu poti lua cu tine, sa alegi o directie si sa pleci. Dar apoi te trezesti si iti dai seama ca esti la birou, ai o gramada de treaba si inca esti in .ro ......................................... E bine insa ca visele nu ti le poate impozita sau lua nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate