nicolaem82 Postat August 21, 2016 Autor Share Postat August 21, 2016 Aproape ca uitasem de acest topic inceput cand am devenit motociclist. M-am bucurat tare ca l-am redescoperit. Am trecut de la Marauder de 250 cmc la Triumph Thunderbird 900 in anul 2011 (simteam nevoia de o motocicleta mai puternica ) , dar de vreo 2- 3 ani nu mai merg decat foarte putin , maxim 500 km pe an asa ca m-am decis sa vand motocicleta. M-am gandit sa pun anuntul si aici pentru ca stiu cat am cautat sa gasesc o motocicleta potrivita pentru inaltimea mea. Prin urmare: Vand motocicleta Triumph Thunderbird, cruiser, an 1995, 49.000 km , 885 cmc, 70 cp, ITP 2018, anvelope noi, baterie noua, ulei + filtru noi, stare buna de functionare, inaltime sa: 750mm, potrivita pentru cei mai mici de inaltime, eu am 1.65 si ating foarte bine cu ambele picioare. Pret: 3200 EUR. Motiv vanzare : nu mai circul cu ea. Telefon: 0721.670.790 » Post actualizat in 21 Aug 2016 15:11Si pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Aproape ca uitasem de acest topic inceput cand am devenit motociclist. M-am bucurat tare ca l-am redescoperit. Am trecut de la Marauder de 250 cmc la Triumph Thunderbird 900 in anul 2011 (simteam nevoia de o motocicleta mai puternica ) , dar de vreo 2- 3 ani nu mai merg decat foarte putin , maxim 500 km pe an asa ca m-am decis sa vand motocicleta. M-am gandit sa pun anuntul si aici pentru ca stiu cat am cautat sa gasesc o motocicleta potrivita pentru inaltimea mea. Prin urmare: Vand motocicleta Triumph Thunderbird, cruiser, an 1995, 49.000 km , 885 cmc, 70 cp, ITP 2018, anvelope noi, baterie noua, ulei + filtru noi, stare buna de functionare, inaltime sa: 750mm, potrivita pentru cei mai mici de inaltime, eu am 1.65 si ating foarte bine cu ambele picioare. Pret: 3200 EUR. Motiv vanzare : nu mai circul cu ea. Telefon: 0721.670.790 » Post actualizat in 21 Aug 2016 15:11Si pozele... Nu fi lenos, si fa un topic pentru motocicleta de la vanzare, cu poze multe si tot ce trebuie. E un motor care merita, si eu sunt curios de fel Pentru ceilalti cu intrebari legate de inaltime, exista http://cycle-ergo.com Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicolcea Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 salut sunt incepator as vrea sa imi cumpar un Suzuki gsx r 600 si nu stiu daca este potrivit pentru inaltimea mea eu am 1.61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 4 minutes ago, Nicolcea said: salut sunt incepator as vrea sa imi cumpar un Suzuki gsx r 600 si nu stiu daca este potrivit pentru inaltimea mea eu am 1.61 http://cycle-ergo.com Îți va da o idee doar. Cel mai bine este, desigur, să încerci fizic diferite motociclete. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavian78 Postat Luni la 07:57 Share Postat Luni la 07:57 Nu știu dacă mi sar potrivit un kxd de 125cc cu înaltimea de la podea la sa de 83 de centimetri eu având înaltimea de 1.80m,vreau niște pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Luni la 09:10 Moderatori Share Postat Luni la 09:10 https://cycle-ergo.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Luni la 09:29 Share Postat Luni la 09:29 1 hour ago, octavian78 said: Nu știu dacă mi sar potrivit un kxd de 125cc cu înaltimea de la podea la sa de 83 de centimetri eu având înaltimea de 1.80m,vreau niște Baiatul meu, la 170 cm sta foarte bine pe KXD 125 S. Eu, la 190 pot spune ca ma inghesui putin pe el, dar nu e moarte de om. Maxim, daca iti place motocicleta, poti cauta scarite coborate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate