CobraArt Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2006 Nu ziua mea este pe 15 Mai 27 pica sambata In principiu ne intalnim la arc si de acolo mergem sa mancam o o maslina ceva in afara bucurestului poate la baru de motoristi care se deschide in primavara pe DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 bah deci pana la urma nu mai e intalnire d 125eri e intalnire d toate felurile.... @cobraart:deci pana la urma faci cinste la barul d moto dupe dn1???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2006 Poate sa vina cine vrea.. nu conteaza cine vine ce conteaza este sa ne simtim bine Si eu care credeam ca voi imi faceti cinste mie ....DAMN m-am inselat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 Pe 27 mai e perfect Ne vedem atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 Nuuuuuu haideti zilele astea ca io m-am plictisit sa fac patinaj viteza singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2006 Nuuuuuu haideti zilele astea ca io m-am plictisit sa fac patinaj viteza singur Eu unu aj iesi cu motoru si acum dar este in "sala de operatie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 Bine ne vedem cand o sa fie "frumos" afara si pentru voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 Vin si io cel mai probabil. (acu'... data e destuk de indepartata... nujt sigur). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 9, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2006 Bine ne vedem cand o sa fie "frumos" afara si pentru voi.... Sa inteleg ca ne onorezi cu prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 ce bun e topicu asta,iti cresc stelutzele alea si ajungi sa ai vreo 20 ..yeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 Vin si io Ce daca am ceva mai multi cmc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 9, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2006 Vin si io Ce daca am ceva mai multi cmc? Cum putem noi refuza prezenta ta Kali? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 pai normal....prezenta lui Kali nu poate fi refuzata deci ...t ajteptam cu toti cmc multi ai tai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 Faraaaaa Kaliii nu o vrem la intalnire de peste tzashpe saptamani decat daca vine cu echipament nou... (sper sa reusesti sa-l achizitionezi cat de curand) si fara sosetzi verzi nici macar sa nu te uiti la mine dapoi sa ma saluti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 la ce ora? ..hai ca mi`a placut asta ....2 jumate si 18 secunde sa nu intarzie nimeni ca fac urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 10, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2006 ..hai ca mi`a placut asta ....2 jumate si 18 secunde sa nu intarzie nimeni ca fac urat Pe la cum se crapa afara sa prindem si rasaritu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 11, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2006 Eu am auzit ca intrunirea la Cluj este pe 28, si Moto rock-ul este tot in perioada asta... Ce facem in cazul in care este adevarat o lasam, sau schimbam data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 eu zic sa incepem planurile peste o luna-doua..acum e mult prea devreme..vorba lu hancu,poate vine cutremuru si murim toti, "i don't make plans" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 12, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2006 eu zic sa incepem planurile peste o luna-doua..acum e mult prea devreme..vorba lu hancu,poate vine cutremuru si murim toti, "i don't make plans" Ok ramane de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 am auzit la stiri ca de la sfarsitul lui martie vine primavara in forta 20 grade), pana atunci o sa fie frig, deci cel mai bine ar fi, daca e sa o facem, sa o punem undeva pe la sfarsitul lui martie - inceputul lui aprilie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 12, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2006 am auzit la stiri ca de la sfarsitul lui martie vine primavara in forta 20 grade), pana atunci o sa fie frig, deci cel mai bine ar fi, daca e sa o facem, sa o punem undeva pe la sfarsitul lui martie - inceputul lui aprilie. Hmmm Nu pot sa vin eu ca, cam pe atunci o duc eu la service sa mi-o "puna" pe picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 chestia asta e rezervata pt 125 cc? acceptati si 750? atunci sper sa vin si eu ca am nevoie de socializare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 12, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2006 chestia asta e rezervata pt 125 cc? acceptati si 750? atunci sper sa vin si eu ca am nevoie de socializare... Mai spun once! POATE SA VINA CINE DORESTE! Mai vine si Kali tot cu ceva mare.. si spre sa mai veniti cat mai multi sa va cunosc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Hmmm Nu pot sa vin eu ca, cam pe atunci o duc eu la service sa mi-o "puna" pe picioare atunci dupa asta, ca sa o vedem toti pusa pe picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate