smakalan Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ce ar fi sa fie un topic pt garaje? Sa nu se deschida in fiecare saptamana cateva..? Incep eu: caut garaj sau curte pentru tinut motorul in Hasdeu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 am un garaj pe dima ,unde imi tin eu fiara ,daca vrei poti sa iti si tu motoru .Dar trebuie sa fac putina ordine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Martie 18, 2009 Autor Share Postat Martie 18, 2009 Multumesc pt ajutor, dar avand in vedere ca o sa ies cu motorul cam zilnic, e cam mare efortul sa urc dealu' . Abia m-am mutat in Hasdeu. In Zorilor am stat inainte si tot pe Dima aveam un garaj inchiria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Am 2-3 locuri libere in garaj pe strada braila(marasti). Chiria garajului e 100 de lei impartit la cati am fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Am si eu un garaj nu e terminat momentan ii lipseste asfaltul de pe jos dar macar e un acoperis ptr motocicleta acesta este in zona Str. Fabricii iar mai este loc in curte (centrul clujului) in curte incap mai multe. Despre chirie discutam la fata locului pentru cei interesati dupa ce ati vazut locul(rile) Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 totyo, am tot cautat si nu a gasit strada, poti sa zici pe unde e, merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 totyo, am tot cautat si nu a gasit strada, poti sa zici pe unde e, merci anticipat [/quote De pe strada Dunarii se face o straduta la stanga, numele nou al strazii e Dionisie Roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 aha, am priceput, merci frumos, insa e cam departe de mine, toate cele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Ofer garaj pt cateva motoare in manastur la capat langa colina.Pret de motor pe luna 60ron, si este valabil de azi in max 1 saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Caut garaj pentru doua motoare in zona Diana-Hermes (Gherogheni). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 cautam graj pt 3-4 motoare,in zona str bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 garaj liber pe Horea (96) in curte.50 de euro negociabil se pot tine mai multe motoare,etc contract pe perioada indeterminata 0730354173 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 De inchiriat garaj in zona Aurel Vlaicu. Pret la intelegere. 0745128385 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noreason Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Garaj de inchiriat in cartier Gruia la 1 minut de 7 strazi, tel 0746 183851 (Adi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Se pare ca trebuie sa eliberam garajul in care ne tinem acum motoarele ....deci ......cautam garaj in Zorilor. Undeva in zona Gh. Dima, Luceafarului, Pasteur (Zona Wake Up ), Castanilor, etc ..... la pret decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 caut garaj (de impartit) in zona Parang-Ciucas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spidi Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Caut garaj in Cluj , Manastur, eu stau in spate la Serena Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Caut garaj in Cluj , Manastur, eu stau in spate la Serena Mersi Ia legatura cu Zoran, are garaj la 2 min de Sirena. 0723151444 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddog7 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Caut garaj in zona Petrila -Paris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Am de impartit garaj pe ciucas, costa 150 de lei, impartim la cati doritori vor fi daca sunteti interesati, lasati-mi mesaj privat asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 nime, nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Tocmai am depus o cerere pentru un garaj la caminul TCI din marasti. Maine voi primi raspunsul, daca mi-au aprobat cererea. Chiria e 120 lei pe luna, trebuie dat inainte o garantie de 120 lei si in caz ca imi da garajul de luni , chiria va fi in jur de 70 lei pe luna asta. Eu oricum o voi inchiria, in cazul in care mai sta cineva in zona si vrea sa-si tina motorul in garaj astept un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegaso650Cj Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Caut loc in garaj pentru moto in Zorilor, preferabil in zona Lunii, dar ar fi ok si strazi mai indepartate. Astept PM daca are cineva un asemenea loc. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Dak e careva cu loc in garaj de un moto in zona piata marasti sau imprejurimi, pm cu nr de tel si luam legatura toate cele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charly Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Caut un loc in garaj cu maxim inca un motor, pentru 2 luni. Preferabil gol, obligatoriu racordat la electricitate (pentru iluminat). Ofer maxim 150 lei / luna. Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate