Florynn Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 cine mi-a trimis ms pt garaj e rugat sa mai trimita o data ms pt ca nu am vz despre ce era vb si l-am sters din gresala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinner2406 Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Caut garaj pe Horea,stiti careva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 care aveti/stiti de un loc de un motor sus la cucurigu in capatu' manasturului unde intoarce vulturu' cu frana de mana, dati un semn si ne-auzim numa' bine & doamne-agiuta nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Albert23 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Salut, Caut garaj sau 2 locuri intr-un garaj in Marasti pe strada Dorobantilor, Nasaud sau in Piata Marasti. Tel. : 0742373813 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtaff Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Salutare, caut un loc in garaj prin Floresti. Zona Tautiului-poligon militar- Sarmatec. Stiu ca sunt sanse minime, dar m-am gandit sa intreb. Multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Caut garaj (sau loc intr-un garaj pentru o motocicleta), in zona Kaufland - Manastur. UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 un prieten s-ar putea sa aiba nevoie de garaj curand in zona gheorgheni-interservisan-piata herpes. stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 un prieten s-ar putea sa aiba nevoie de garaj curand in zona gheorgheni-interservisan-piata herpes. stie cineva ceva? :crack: eu nu m-as apropia de piata aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3mboy Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Caut garaj in Manastur , in zona intersesctiei Mehedinti-Campului, pentru doua motociclete.Daca are cineva astept pm sau id mess: m_3mboy sau tel: 0743615619 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Caut garaj (sau loc intr-un garaj pentru o motocicleta), in zona Kaufland - Manastur. UP! up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Filip,e Hermes,nu herpes! glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svengali_no Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Garaj Craiova, zona Craiovita Noua - Orizont, incalzit, parter bloc stradal. Relatii - Gabi 0741 091 559 Nu mai este de actualitate. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Caut garaj (sau loc intr-un garaj pentru o motocicleta), in zona Kaufland - Manastur. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 am 10 locuri in hala in dambul rotund daca vrea cineva, pazita si supravegheata. loc de gratar inclus:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djdee Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Caut garaj in manastur, zona bucium Nick 0744658400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 4 motociclisti cautam garaj in zona Marasti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Caut garaj (sau loc intr-un garaj pentru o motocicleta), in zona Kaufland - Manastur. sau strada govora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Caut garaj sau loc in garaj in zona Kaufland manastur sau strada Govora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Salut, Intrucat voi pleca din tara pentru o perioada si cel mai usor imi este, pana una-alta, sa zbor spre Cluj cand vin p-acasa, caut un loc in garaj sau in curte pentru mobra. Preferabil nu foarte departe de aeroport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 4 motociclisti cautam garaj in zona Marasti... Am ramas 3, inca suntem in cautare de garaj, chiar daca sunteti care aveti un loc nu e problema, poate reusim sa ne bagam fiecare intr-un garaj, numai sa nu ramanem cu ele afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Caut garaj sau loc in garaj in zona Kaufland manastur sau strada Govora. UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Caut garaj in zona Observatorului, pe langa bazinele de apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Caut garaj sau loc in garaj in zona Muncitorilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Caut garaj pe strada Tulcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3mboy Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Am gsit un garaj , mai este un loc cine vrea, in zona Campului - Mehedinti (Manastur). Astept telefon la 0743615619 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate