Kiki Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 am un loc in garaj pt o motocicleta,garjul este de beton,in manastur in spatele primariei,costul e de 40 lei pe luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Caut garaj de inchiriat sau loc/locuri in garaj.....in Zorilor (capatul spre Manastur). 0748-767503 - Lucian sau Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 am un loc in garaj pt o motocicleta,garjul este de beton,in manastur in spatele primariei,costul e de 40 lei pe luna VALABIL!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Salut! Incepand cu 15.10.2009 avem un loc liber pt. un motor in garaj, in Zorilor pe str. Luceafarului (in spate la piatza Zorilor). Garajul e din beton, cu usa metalica, situat aproape de bloc intr-o zona foarte luminata. Detalii 0748-767503 sau PM. Pret: 50 lei/luna/motor. Editat Octombrie 13, 2009 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Are cineva garaj/spatiu ingradit in Floresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 am un loc in garaj pt o motocicleta,garjul este de beton,in manastur in spatele primariei,costul e de 40 lei pe luna ramane VALABIL!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 salut. caut urgent garaj in cartierul grigorescu. pt 1-2-3 motoare, orice varianta. astept raspuns urgent, peter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Ofer garaj in capat in manastur langa colina. Incap max 4 motoare 50 ron/ motor. tel 0746 76 22 04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 noul numar a lui clod 0735775177 garaj langa fsega si iuluis mall cu redresor si o gramada de scule pentru orice fel de reparatie si intretinere pentru iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 noul numar a lui clod 0735775177 garaj langa fsega si iuluis mall cu redresor si o gramada de scule pentru orice fel de reparatie si intretinere pentru iarna Multam fain, mane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 raj liber langa colina pe bucium.locul permite minim 4 motoare.50ron / luna/motor 0746762204 Mesaj completat garaj liber ... ma refeream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Salutare, stie cineva de locuri libere in garaj zona Marasti/Intre-Lacuri? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Salutare, stie cineva de locuri libere in garaj zona Marasti/Intre-Lacuri? Merci Incearca la Clod. noul numar a lui clod 0735775177 garaj langa fsega si iuluis mall cu redresor si o gramada de scule pentru orice fel de reparatie si intretinere pentru iarna E in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Incearca la Clod.E in zona. Ok, merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 raj liber langa colina pe bucium.locul permite minim 4 motoare.50ron / luna/motor0746762204 Mesaj completat garaj liber ... ma refeream Chiar asa de mare ii criza pe la voi? Va inchiriati masinile, garajele, hainele,motoarele, sotia...tot tacamul? Pfuiii... rau ati ajuns..... Mereti la furat ca so deschis sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Caut garaj in zona Izlazului, Ion Mester, Big pentru de preferat pentru 2 motoare, ar fi ok si 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Caut garaj in Marasti, zona sensului giratoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 eu nu mai am loc in garaj momentan,va anunt cand voi avea vreun loc...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Caut garaj ( loc in garaj) in Manastur, zona Kaufland. Mesaj completat Salut, Am gasit un garaj in Manastur, pe aleea Firiza ( paralela cu Calea Manastur). Mai sunt 3 locuri disponibile, pret/garaj 200 lei. Daca e cineva interesat, reply sau PM. Mesaj completat Caut garaj ( loc in garaj) in Manastur, zona Kaufland.Mesaj completat Salut, Am gasit un garaj in Manastur, pe aleea Firiza ( paralela cu Calea Manastur). Mai sunt 3 locuri disponibile, pret/garaj 200 lei. Daca e cineva interesat, reply sau PM. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peperonaldo19 Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Caut garaj in Marasti, zona sensului giratoriu in cazul in care ai gasit garaj contacteaza-ma te rog mar interesa si pe mine Mesaj completat salut caut si eu garaj in zona str bucuresti daca stie cineva sa ma anunte va rog in cazul in care ai gasit si mai ai loc liber contacteaza-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) Salutare! De la 1 aprilie o sa avem un loc liber in garaj. In Zorilor in spatele pietei...aproape de varianta Zorilor - Manstur, pe str. Luceafarului. Pret: 50 lei/ luna/ motor. Detalii aici sau la 0748-767503 Editat Februarie 27, 2010 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Pe bucium langa colina garaj disponibil pt max vo 4 motoare 50 ron pe luna / bucata Garaj din beton usa solida inauntru betonat frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Salutare! De la 1 aprilie o sa avem un loc liber in garaj. In Zorilor in spatele pietei...aproape de varianta Zorilor - Manstur, pe str. Luceafarului. Pret: 50 lei/ luna/ motor. Detalii aici sau la 0748-767503 Salut, M-ar interesa pe mine locul in garaj. Sa imi spui daca il mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Salut,M-ar interesa pe mine locul in garaj. Sa imi spui daca il mai ai. Salut! Il mai am. Atata doar ca e disponibil doar de la 31 martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 caut garaj in zona dunarii, tulcea(strazile, din Cluj). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate