mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Am niste poze cu choppere, nu mai stiu de unde le-am dld, Âşi-am zis că sunt misto pt wallpapere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 O intrebare prosteasca, dar daca nu stiu, nu stiu Cat prinde un chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2006 Q: " Nenea, nenea, cât bagă?" A: " Fără număr, frate!". Depinde capactatea cilindrică. Oricum, bate speedul la fund Âşi se urcă pe Kilimanjaro mai dihai decât ăl mai al dreacu cross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Q: " Nenea, nenea, cât bagă?" A: " Fără număr, frate!". Depinde capactatea cilindrică. Oricum, bate speedul la fund şi se urcă pe Kilimanjaro mai dihai decât ăl mai al dreacu cross. Evident ca depinde de cm3! Dar hai sa zicem unu de 1200 o medie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2006 Cu Vulkanul meu de 750 s-a prins viteză maximă 170 (cu care s-a mers, nu pe bord). Unul de 1200 presupun că merge ceva mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Astea sunt made by OCC si luate de pe site-ul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Asa e cu vantul... eu dupa 10 minute de mers cu 140 am crezut ca nu mai am maini, ma oprisem si mainile mi se ridicau automat. la un chopper nu viteza e ideea, ci senzatia. si faptul ca spre exemplu, un V-Rod prinde 230 inseamna ca poti merge cu 120-130 la o turatie acceptabila a motorului: viteza de croaziera mare fara sa omori motorul. pt astia care intreaba daca merge pe o roata, am un singur raspuns: poate, e destul de greu sa mergi pe o roata, dar sa vezi ce greu e sa mergi pe doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 (editat) O intrebare prosteasca, dar daca nu stiu, nu stiu Cat prinde un chopper? Da pe-o roata se da? btw- frumos design Editat Ianuarie 6, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 (editat) Da pe-o roata se da? btw- frumos design frumoase choppere si am zis sa pun si eu niste poze Editat Ianuarie 6, 2006 de red_snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Daca tot s-a deschis acest topic...o sa pun si eu niste poze de choppere facute la un salon auto in germania! P.S. Scuze pt. pozele care s-au mai strecurat si nu au legatura cu chopperele(pt. poza cu gagica nu ma scuz) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Se da si pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Se da si pe o roata bestiala poza,nu e de mirare la motoarele si cuplul ce au chopperele in ziua de azi,,iti trebe destula experienta cu chopperele sa poti sa ridici un chopper in felul in care la ridicat omul asta si la inaltimea ce a fost ridicat superba poza L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Bara din spate este wheelie bar? Eu unu nu cred ca este ca este mult prea subtire sa sustina greutatea unui chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 mey cobra tu vorbesti serios sau ai luat-o pe aratura? ce greutate sa sustina un sissy bar obosit frate balcescu? sau esti baut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Bara din spate este wheelie bar? Eu unu nu cred ca este ca este mult prea subtire sa sustina greutatea unui chopper chiar nu iti poti da seama,ca bara din spate este mai mult de desing si ca nu este `flosita, uitate bine ca daca motorul sar inclina pina sa atinga sissy barul sar da peste cap..... vas ruga frumos sa nu faceti glume aiurea,si sa incercam sa ne mentinem respectul fata de grupul chopperistilor va salut cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 vas ruga frumos sa nu faceti glume aiurea,si sa incercam sa ne mentinem respectul fata de grupul chopperistilor Nu fac misto de nimeni Am intrebat pt ca nu stiam..daca stai sa te uiti la sportive wheelie baru este foarte scurt Eu nu am habar de choppere Am vrut sa invat ceva de la voi dar se pare ca... mey cobra tu vorbesti serios sau ai luat-o pe aratura? ce greutate sa sustina un sissy bar obosit frate balcescu? sau esti baut? Nu dati cu pietre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Nu fac misto de nimeni Am intrebat pt ca nu stiam..daca stai sa te uiti la sportive wheelie baru este foarte scurt Eu nu am habar de choppere Am vrut sa invat ceva de la voi dar se pare ca... ok np.....sa stii ca nici un chopper nu il vei vedea cu whilie bar,doar cele ce participa la cursele in linie dreapta au bara in spate mai lunga flosita doar pt a nu se da motorul peste cap,pt ca cele ce participa la asemenea curse au un cuplu foarte mare si cai gramada scuze pt off topic roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 "Nenea nenea dar stoppie poate ??? " Scuze de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyace Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 Uitati un rezervor adevarat. Sau cel putin cred ca asa ar vrea proprietarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate