sorin Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 Serios, credeti ca e o problema daca-mi da mie cineva bani sa-mi iau motor ? Sa zicem , imi da tata 30.000 de euroi sa-mi iau 999R.... Ar fi o diferenta intre ce fel de om sunt, eu si cel care si-a luat 999R din spagi ? sau cel care a muncit 30 de ani si a reusit sa puna cate 1000 de euroi pe an deoparte ? Hai sa fim seriosi. Argumentul cu "nu ca ala care are bai de la tac'su" denota doar frustrarea. Si nu accept nici un fel de comentariu. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coolio Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Asta e motorul meu si sint mindru ca lam cumparat cum am putut eu ,am lucrat pentru, si lam cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 Am "reînceput" cu Tula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 Am continuat cu Ij-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 Am trecut, într-un moment de nebunie, recunosc, la dumisaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 Dar....am recompletat parcul moto cu aşa ceva... nebuneală mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 Iar expun papusika dar promit sa-i fac si alte poze in caz de asta nu va mai place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 iacata si io cu tramvaiul, au intins astia sinele pana pe dealul negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 tramvaiul ce-l privesti e prea jmeker insa ai vazut la ce a dat nastere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 si gunoiul meu... i-am scos motorul pt ca vreau sa ii pun pedale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 nu nu e o rusine sa te lauzi cu un nipru..... cel putin mie nu mie rusine mai ales atunci cand stiu ca am muncit ca robotu un an de zile (pe langa facultatea care trebuie s-o termin la anu') ca sa cumpar neprul. e motoru' meu si e cel mai bun care exista. sa-mi demonstreze cineva ca ma insel.... asa e corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 au trecut aproape 3 ani!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULY M Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 fratilor a mea a fost o mobra dupa care a fost o yawa si un cz pe care le tineam legate de stalp in fata blocului du pa care am trecut la la o honda cr pe urma la o yamaha dt si dupa care mi-am luat carnetu si pe urma a venit bestia dar eu le iubesc la fel de mult de la mobra pana la kawasaki fie care motor are locul lui in inima maea si nu am sa le uit nici o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 De unde ai scos topicul asta frate, de la naftalina? .....2003?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 De unde ai scos topicul asta frate, de la naftalina? .....2003?? lasa ca e bine, cat sunt cei care mai stau si citesc prin topicurile vechi, nu prea multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate