URBAN_PER4MANCE Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 stie careva de unde comand parbrizul si plasticul de la bord(partea cu ceasurile ) pt caponord evident..2002,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 (editat) stie careva de unde comand parbrizul si plasticul de la bord(partea cu ceasurile ) pt caponord evident..2002,multumesc Parbrizul gasesti ceva after market cum ar fi Puig,Givi,Mra si nu mai imi aduc aminte acum ....si sunt mult mai bune ca cele originale,incearca e-bay`ul , sunt anumitzi useri pe acest forum care aduc de pe e-bay sau din Italia(noi sau second)...pentru geamul de bord si parbriz original la United Motors Bucuresti (reprezentatnta aprilia) . parbriz de la givi(aprox 80 de E) : http://www.endorphin-express.com/capo/index.html Editat Octombrie 23, 2010 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Mircea zi ce te doare exact si cred ca o sa-ti raspunda oamenii cheers Pai deocamdata nu ma dor prea multe ca sunt relativ tanar, dar iarna asta ma gandeam sa ma apuc de o demontare generala la mobra pentru verificari si era bine de stiut ca ai pe cine sa te bazezi sa te ajute macar cu un sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 te ajut eu cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Hello! Am o intrebare: stie cineva daca bordul de Caponord poate sa indice in litri cantitatea de combustibil aflata in rezervor? Intreb pentru ca am vazut tot aici pe forum o poza cu cu un bord de Aprilia Futura (cred) si am observat ca arata asa ceva. Mie-mi indica temperatura exterioara in acel dreptunghi. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Hello! Am o intrebare: stie cineva daca bordul de Caponord poate sa indice in litri cantitatea de combustibil aflata in rezervor? Intreb pentru ca am vazut tot aici pe forum o poza cu cu un bord de Aprilia Futura (cred) si am observat ca arata asa ceva. Mie-mi indica temperatura exterioara in acel dreptunghi. Multumesc. Numai la Futura indica in litri/galoane(varianta USA) si pentru temperatura exterioara se apasa pe unul dintre butoane set/mode ...nici nu mai stiu exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobocu' Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Pai deocamdata nu ma dor prea multe ca sunt relativ tanar, dar iarna asta ma gandeam sa ma apuc de o demontare generala la mobra pentru verificari si era bine de stiut ca ai pe cine sa te bazezi sa te ajute macar cu un sfat. demontare generala...ce sa zic...ai curaj oricum forumul asta (http://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?f=15) este excelent in ceea ce priveste cantitatea de informatii disponibile dar banuiesc ca-l stie deja toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Salutare oameni buni! Mda... aveam o banuiala si acum s-a confirmat faptul ca in motorul de Caponord exista 2 filtre de ulei. Unul in forma de cilindru (notat cu 5) pe care l-am schimbat de fiecare data cand am schimbat uleiul si al II-lea (de care doar banuiam) are forma dreptunghiulara sau patrata (nu-mi dau seama exact din schema). Acum, intrebare: stie cineva de asa ceva? cum dracu se schimba ala? E notat cu numarul 20 pe imaginea atasata. Multam anticipat de sfaturi. Sa auzim de bine! filtru_ulei.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Salutare oameni buni! Mda... aveam o banuiala si acum s-a confirmat faptul ca in motorul de Caponord exista 2 filtre de ulei. Unul in forma de cilindru (notat cu 5) pe care l-am schimbat de fiecare data cand am schimbat uleiul si al II-lea (de care doar banuiam) are forma dreptunghiulara sau patrata (nu-mi dau seama exact din schema). Acum, intrebare: stie cineva de asa ceva? cum dracu se schimba ala? E notat cu numarul 20 pe imaginea atasata. Multam anticipat de sfaturi. Sa auzim de bine! Acela este un filtru cu sita in zona sorbului mai mult cu rolul de a oprii aspirarea odata cu uleiul a bucatilor mai mari (bucati metalice,ambreiaj,e.t.c) si il cureti numai cand umbli la ambreiaj!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Mda, si cum eu nu am de gand sa umblu la ambreiaj...cum a fost asa ramane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URBAN_PER4MANCE Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Salutare baieti!!Am nevoie de un releu de incarcare pt caponord sau ceva japonez sa corespunda,oglinzi,si eventual handguarduri originale pt capo...multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Te pot ajuta eu. Daca vrei, o sa-ti fac legatura cu un coleg ce mi-a adus si mie piese de Aprilia originale. Timp de livrare relativ ok + ca gaseste tot ce tine de Caponord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Salutare baieti!!Am nevoie de un releu de incarcare pt caponord sau ceva japonez sa corespunda,oglinzi,si eventual handguarduri originale pt capo...multumesc, releul e aceleasi la apriliile cu motor rotax v990... rsv, caponord, falco, futura, tuono... eu unul iti recomand unul ieftin si bun: https://www.rmstator.com/en/motorcycles/apr...1-2004/2319.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URBAN_PER4MANCE Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 am inteles ca si cbr-ul d 1000 se potriveste,nu as mai vrea sa pun de aprilia original pt ca cedeaza,idea este sa fie d p un motor de 1000 sau mai mare si sa fie cu 7 fire.am gasit la 50 eu,sper sa gasim ceva nou de la cineva..multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 borrozzinomoto.it 59 euri cca. Mesaj completat vezi aici:borrozzinomoto.it 59 euri cca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 salut. pentru relee de tensiune puneti de cbr 600 rr sau goldwing si eliminati conectorul maro. cred ca am scris pe aici pe undeva ce serii au releele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 exista niste relee "ducati energia" ce mi au mers pe cbr si vtr ,din cele cu aripioare de racire . au mers mult si bine ,inclusiv schimbate intre ele . poti incerca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 am inteles ca si cbr-ul d 1000 se potriveste,nu as mai vrea sa pun de aprilia original pt ca cedeaza,idea este sa fie d p un motor de 1000 sau mai mare si sa fie cu 7 fire.am gasit la 50 eu,sper sa gasim ceva nou de la cineva..multam cel de la rm stator e aftermarket, nu aprilia. oricum releul de aprilia e foarte bun, se strica din cauza mufei maro, cea cu alternantele. recomand sa renunti si la cea alba si sa tragi un fir in plus de masa ca in link-ul urmator: http://rsvzone.com/forums/showthread.php?5...ng-Modification p.s. releul n-are treaba cu cilindreea motorului, doar cu puterea alternatorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 va salut, uite si eu nou posesor de capo rally raid... astazi a fost prima plimbare prin jurul orasului... maine o testam pana la parintii iubitei, la ploiesti... pana acum numai de bine... - smiley-ul acesta reprezinta cel mai bine senzatia pe care o am cand vad motoreta... bine v-am gasit, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URBAN_PER4MANCE Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 va salut, uite si eu nou posesor de capo rally raid... astazi a fost prima plimbare prin jurul orasului... maine o testam pana la parintii iubitei, la ploiesti... pana acum numai de bine... - smiley-ul acesta reprezinta cel mai bine senzatia pe care o am cand vad motoreta... bine v-am gasit, Andrei SAlut Andrei si bine ai venit printre noi,sa o stapanesti sanatos. Mesaj completat releul e aceleasi la apriliile cu motor rotax v990... rsv, caponord, falco, futura, tuono... eu unul iti recomand unul ieftin si bun:https://www.rmstator.com/en/motorcycles/apr...1-2004/2319.htm sal.cum fac sa comand releul asta,n-am mia comandat de pe net,n-am card...sunt praf...ma ajuta cineva cumva sa-l iau? , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 va salut, uite si eu nou posesor de capo rally raid... astazi a fost prima plimbare prin jurul orasului... maine o testam pana la parintii iubitei, la ploiesti... pana acum numai de bine... - smiley-ul acesta reprezinta cel mai bine senzatia pe care o am cand vad motoreta... bine v-am gasit, Andrei Salutari si tie ! Noroc si kilometri multi fara incidente neplacute. Sa ai parte de ea. Te asteptam cu impresii despre noua achizitie. De asemenea schimbul de experienta e intotdeauna util. Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Salutare!stiti pe cnv care vinde caponord?chiar si cu ceva probleme!multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Cu ceva vreme in urma era unul prin zona...trebuie sa intreb daca mai e de actualitate. Din cate am inteles motorul s-a rasturnat peste un banc de reparatii ( a fost impins cu o masina ) si are farul spart in rest nici o urma de lovitura (l-am vazut personal). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Cu ceva vreme in urma era unul prin zona...trebuie sa intreb daca mai e de actualitate. Din cate am inteles motorul s-a rasturnat peste un banc de reparatii ( a fost impins cu o masina ) si are farul spart in rest nici o urma de lovitura (l-am vazut personal). Cam care era pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 M-am interesat, motorul e tot acolo...anul trecut cand am vorbit cu proprietarul vroia in jur de 3.500 euro pe el. Pretul actual nu-l stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate