kawasakimann Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Dupa primul scuter tunat,BOOSTER (acela galben care e topic cu el) m-am gandit sa tunez ceva capat de linie... asa ca am luat un aerox terminat moral estetic si tehnic si m-am luat de treaba . am inceput in noiembrie 2008 si am terminat acum in martie 2009. Sa stiti ca nu e usor si iti trebuie f multi bani,pricepere si mai ales sa fii pasionat. voi pune poze cu etape ale scuterului si in continuare mereu cand il voi perfectiona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 foarte misto ti-a iesit . Multi km fara incidente arata misto galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 (editat) Dupa primul scuter tunat,BOOSTER (acela galben care e topic cu el) m-am gandit sa tunez ceva capat de linie... asa ca am luat un aerox terminat moral estetic si tehnic si m-am luat de treaba . am inceput in noiembrie 2008 si am terminat acum in martie 2009. Sa stiti ca nu e usor si iti trebuie f multi bani,pricepere si mai ales sa fii pasionat. voi pune poze cu etape ale scuterului si in continuare mereu cand il voi perfectiona. Bravo Bravo !!! Asa da !!! La cat mai multe petarde modificate Na' sa ma laud si eu http://www.metacafe.com/watch/2008969/aprilia_sr_project/ Editat Martie 24, 2009 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 foarte frumos a iesit! ce viteza baga, cum e demaraju? un filmulet daca ai putea sa faci. si aeroxul meu e modificat: ambielaj, set motor 70cc, jigler, toba, ma gandeam la o toba performanta in viitor. ce imi recomanzi? pt 70cc dar nu foarte scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 foarte frumos a iesit! ce viteza baga, cum e demaraju? un filmulet daca ai putea sa faci.si aeroxul meu e modificat: ambielaj, set motor 70cc, jigler, toba, ma gandeam la o toba performanta in viitor. ce imi recomanzi? pt 70cc dar nu foarte scumpa. Chiar,cat baga nenea ? Iceman,merge o toba Giannelli Shot,de minune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 I-mi spui te rog cum si cu ce ai curatat carterul,sau daca stie cineva cum se curata carterul pe dinalfara.Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 foarte misto ti-a iesit . Multi km fara incidente arata misto galben dar de unde multi km ?! la ce piese are multi km nu tine..mai bine zi..putini km,multa distractie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Foarte frumos,tu ai ceva cu galbenu ala ,dar imi place ca nu l-ai vopsit rosu ca toata lumea,asteptam ceva demonstratii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Super treaba, baga filmulet neaparat Incredibil cum era inainte si cum e acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Urmeaza bomba Aprinderea malossi A iesit super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 inca un scuter care RUPE ... bravo!! toate laudele mele si.. la mai multi km fara sa se strice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Chiar,cat baga nenea ? Iceman,merge o toba Giannelli Shot,de minune. Am toba gianelli next, cea mai slaba, cred ca are si site in palnia aia unde trebuia sa fie goala. daca dau silencerul jos se aude exact la fel ca cu el pus, deci e de forma si se aude destul de incet. Giannelli shot am vazut si eu la pret acceptabil, cred ca asta am sa aleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Martie 25, 2009 Autor Share Postat Martie 25, 2009 Urmeaza bomba Aprinderea malossi A iesit super rolly nu ma da de gol la baieti... de fapt acum.. gata abia astept so montez sa turbeze scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Martie 25, 2009 Autor Share Postat Martie 25, 2009 este foarte mult de munca si foarte greu dar iese pana la sfarsit . De cand am pus topicul toata lumea intreaba cum am facut aia si aia si cealalta si ce e aia si unde.... e greu de spus sunt multe de care sa tii conty daca vrei sa iasa si sa te tina mult. incercati orice daca e pt voi, si sigur o sa iasa. am montat pana acum urmatoarele: -ambielaj athena racing -rulmenti+semeringuri rms -set POLINI sport -variator MALOSSI MHR -curea MALOSSI KEWLAR -ambreiaj malossi -cdi MALOSSI REGLABIL -BUJIE DENSOW31 -carburator MALOSSI 19mm -admisie modificata -muzicutza POLINI carbon -cartere lustruite -toba Stage6 R1400 -nu are elecrtromotor si pompa de ulei -carenele modificate -bord 14 leduri -LISTA VA CONTINUA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ti-a iesit super aeroxul! Si eu lucrez acum la ovetto mbk! In curand poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KAWASAKIman Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 MIAM LUAT CARB MALOSSI 21 SI SET TOP PERFORMANCE ALUMINIU IN UN SEGMENT.... ROLLY DE CE NU MAI RASP LA TELEFON AI PATIT CEVA?...... CAND VINE COMANDA AI TRIMISO? DAMI MESAJ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 ti-am raspuns man... nu prea am in weekend tangete cu telul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Poti spune cam cat te-a dush toata operatia asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zEky Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Super scuterul sa ne tii la curent cu urmatoarele modificari:P... cat ai bagat in el pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 Astazi mi-au sosit piesele de pe easy parts. aprindere interna malossi. kit complet. si boost botle. am mai montat si placile de aluminiu de stytat cu picioarelke pe elle. voi posta noi poze si un folmulet poate mentionez ca cu aprinderea asta a inebunit scuteru merita toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 si cat zici ca e halatu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 inca niste poze si un filmuletz mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 inca niste poze si un filmuletz mic ACESTA E FILMULETZUUUU DE PE YOUTUBE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 De unde ai luat placile din aluminiu ? Eu am cautat si nu am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Cu ce ajuta boost bottle aia? Chiar se simte ceva cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate