Alveola Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Dorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Dorel Sa imi bag ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 (editat) nu ma pot abtine Editat Martie 1, 2010 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 slow motion valve spring ca sa ajungi la 20000rpm se schimba sistemul no vavle spring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 cine are o baterie de masina schimbata recent si nu-i trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 ia cititi aici http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-sec...sebite/401407/1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 cine are o baterie de masina schimbata recent si nu-i trebuie? adica? ia cititi aici http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-sec...sebite/401407/1 old Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 adica? serios am nevoie de o baterie data jos recent de pe o masina care nu mai e folosita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 (editat) eu am o masina care va pleca la rabla, cu baterie cumparata de ~2luni, si de aici curiozitatea mea Editat Martie 3, 2010 de Un_vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 ok... o dai? cine are o baterie de masina schimbata recent si nu-i trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 IS 14 ZCK, IS14 ZCA, 14 ZBU, 14ZBW, 14ZCI, 14ZCJ, 14 ZBZ, 14 ZBS, 14ZCN, 14 ZCH, 14 ZBV, 14 ZCF. Rugam toti conducatorii sa dati mai departe la alti conducatori.Sunt radarele amplasate pe noile loganuri mcv ale politiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 IS 14 ZCK, IS14 ZCA, 14 ZBU, 14ZBW, 14ZCI, 14ZCJ, 14 ZBZ, 14 ZBS, 14ZCN, 14 ZCH, 14 ZBV, 14 ZCF. Rugam toti conducatorii sa dati mai departe la alti conducatori.Sunt radarele amplasate pe noile loganuri mcv ale politiei asa, si . . . doar atat ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 IS 14 ZCK, IS14 ZCA, 14 ZBU, 14ZBW, 14ZCI, 14ZCJ, 14 ZBZ, 14 ZBS, 14ZCN, 14 ZCH, 14 ZBV, 14 ZCF. Rugam toti conducatorii sa dati mai departe la alti conducatori.Sunt radarele amplasate pe noile loganuri mcv ale politiei Am primit 4 mass-message cu textul asta. Spune-mi cum procedezi cand depistezi o masina a politiei cu unul din nr de mai sus ? Cum te poate scapa de radar faptul ca tu stii numerele de la masini ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Am primit 4 mass-message cu textul asta. Spune-mi cum procedezi cand depistezi o masina a politiei cu unul din nr de mai sus ? Cum te poate scapa de radar faptul ca tu stii numerele de la masini ? iti plangi de mila si asta te face sa te simti mai putin stresat auuauu auuuuuu.....palalilala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Am primit 4 mass-message cu textul asta. Spune-mi cum procedezi cand depistezi o masina a politiei cu unul din nr de mai sus ? Cum te poate scapa de radar faptul ca tu stii numerele de la masini ? ))) buna intrebare uni nu au ce face...un raspuns ar fi cumperi un binoclu si te uiti de la distanta sa vezi ce numar are masina ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 ))) buna intrebare uni nu au ce face...un raspuns ar fi cumperi un binoclu si te uiti de la distanta sa vezi ce numar are masina ))))) Cu binoclul nu faci nimic, dar daca iti montezi pe ghidon o parte dintr-un trepied poti sa-ti pui un telescop de genul asta sa vezi la mai mult de 1km cu un ochi si cu celalalt ochi sa-ti vezi de condus. Ma rog, asta e o teorie de-a mea, astep sa ne dea cineva ghidul practic dupa implementare si teste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 dorel vroia sa infiinteze o noua moda, ca nu mai existau subiecte de mass message.. si s-a scos chestia asta... gen: Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!! Da-te de 15 ori cu capul de monitor, Da-ti cu tastatura in gura de 20 de ori, Arunca-te pe geam si daca apuci, inchide ochii … Si ai sa retii numerele de inmatriculare. Trimite acest mesaj la x la puterea n prieteni din lista ta de messenger, facem si o petitie online si poate ii fortam sa le scoata din circulatie... P.S. NOU!!! Super Promotie!!! Razuieste vopseaua de pe 3 BMW-uri si poti castiga:....1000 de injuraturi de mama, 100 de amenintari cu bataia si 10 ani de parnaie sau marele premiu, excursie de 5 stele la reanimare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doisprezece Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 La noi cand se implementeaza noile sisteme de control ale vitezei... precum in Danemarca (Baiazid, da-mi ban pentru link-ul pe care il postez.... Pudicule!) http://www.youtube.com/watch?v=lntC9bHmguc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 ok... o dai? trimite un pm cu mai multe detalii ... ca cateodata is greu de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Trimite acest mesaj la x la puterea n prieteni din lista ta de messenger, facem si o petitie online si poate ii fortam sa le scoata din circulatie... Daca nu trimiti acest mass la toti din lista ta, o sa te ia radarul. E ADEVARAT!!!!!!!!!!! DA MAI DEPARTE!!!!!! SCZ DE MASS, ASA AM PRIMIT SI EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 diseara ora 19 concert jazz OPIS BAND IASI la casa de cultura a studentilor (in fundatie) Mesaj completat Concert de "ZIUA FEMEII"cu OPIS BAND Joi, 04 martie 2010 la Casa de Cultura a Studentilor Concert de "ZIUA FEMEII", un spectacol de muzica si dans cu OPIS BAND, in Sala Gaudeamus a CCS Iasi, joi 4 martie incepand cu ora 19. Spectacolul este inregistrat si difuzat ulterior pe TVR Iasi. Intrare 10 ron. www.opisband.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Plm acum "ziua femeii" e si pe 4 martie ? Un concert de calitate for sure, dar strategia asta de marketing... e data dreac' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 ))) buna intrebare uni nu au ce face...un raspuns ar fi cumperi un binoclu si te uiti de la distanta sa vezi ce numar are masina ))))) am eu o varianta, dar rog cunoscatorii sa verifice daca se poate realiza(pentru auto): se monteaza pe autovehicul o camera video performanta care se conecteaza la un klculator ,in calculator se instaleaza un program de recunoastere pentru respectivele numere de inmatriculare. In momentul in care este recunoscut unul dintre numere sa fii atentionat de catre calculator(PC)... se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 am eu o varianta, dar rog cunoscatorii sa verifice daca se poate realiza(pentru auto): se monteaza pe autovehicul o camera video performanta care se conecteaza la un klculator ,in calculator se instaleaza un program de recunoastere pentru respectivele numere de inmatriculare. In momentul in care este recunoscut unul dintre numere sa fii atentionat de catre calculator(PC)... se poate? si ... cand ziceai ca apare filmu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate