Sari la conținut

Off-topic

gn77b
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai degraba spre zone unde oamenii sunt mai putin dotati intelectual si care se plictisesc, nu stiu sa gandeasca mai departe de invidie si de orgoliu puturos. S-a inventat biserica pentru unii oameni care au nevoie de ajutor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aa :crack: pai ar putea face ceva in folosul judetului, export spre zonele mai putin productive

Lasa ca nici cu voi nu mi-e rusine. :lol:

http://www.bzi.ro/doi-adolescenti-ieseni-s-au-injunghiat-dupa-ce-s-au-imbatat-344657

Cică ar fi the land of rachiu :crack:

Asa faci tu km, cand nu te dai pe forum?

Link spre comentariu

aa :crack: pai ar putea face ceva in folosul judetului, export spre zonele mai putin productive

inca nu au reusit sa ajunga la o productie atat de mare, incat sa exporte. cel mai mult se exporta intre gospodarii si localnici.

Lasa ca nici cu voi nu mi-e rusine. :lol:

http://www.bzi.ro/doi-adolescenti-ieseni-s-au-injunghiat-dupa-ce-s-au-imbatat-344657

Asa faci tu km, cand nu te dai pe forum?

acolo eram eu cand am plecat in inconjurul lumii. deci tu ma urmaresti. wof wof

Link spre comentariu

Se poate veni cu o replica mai inteligenta, hai ca se poate? Tacerea e de aur. De aruncat cuvinte e usor, ca la autobaza. Nu ca as fi eu inteligent dar vad ca multi incearca dar nu reusesc mare lucru.

nu stiam eu de ce esti tu asa suparat. cand ma uit la profilul tau, hop Vaslui. C'mon men, ii topic de offtopic. uite asta ma face vacar, si-mi dovedeste prin poze. eu recunosc si ii zic ca sunt cowboy, adica mai pe americana. apoi eu ii zic ca e gheu si el nu recunoaste. dar recunoaste ca e din Vaslui si imi zice ca are dusmani care il urmaresc. eu i-am confirmat ca are, pt ca am pus poze cu el si ingerul lui pazitor. :lol:

deci te astept pe tine cu replica "inteligenta"

Link spre comentariu

Raspunsul tau nu este decat o relatare a unui snur de contradictii si de bazaconii expuse de cowboi si culmea pe gustul cititorului de cotidian. Nu ai facut nimic. Stiam deja despre ce e vorba. Nu am nimic cu tine, am ceva cu natia asta, cu cei care intra in tipar. Tipar care e greu de inteles daca esti deja plasat. De asta e si offtopic. Nici nu vreau sa imi arat inteligenta ca nu sunt. Am iq mediu dar nu sunt toparlan, si scriu asta ca stau degeaba si astept sf de program.

Editat de kinguh
Link spre comentariu

Raspunsul tau nu este decat o relatare a unui snur de contradictii si de bazaconii expuse de cowboi si culmea pe gustul cititorului de cotidian. Nu ai facut nimic. Stiam deja despre ce e vorba. Nu am nimic cu tine, am ceva cu natia asta, cu cei care intra in tipar. Tipar care e greu de inteles daca esti deja plasat. De asta e si offtopic. Nici nu vreau sa imi arat inteligenta ca nu sunt. Am iq mediu dar nu sunt toparlan, si scriu asta ca stau degeaba si astept sf de program.

raducu esti bine? :)) stai ca ajung indata in iasi,iti dau eu horum hondist ce esti :)))

Link spre comentariu

baieti, stie careva unde pot sa-mi fac jantele polishate sau cum se cheama/face chestia aia cand se da vopseaua si ramane aluminiul curat? era ceva parca care se face cu praf de nisip daca nu ma insel.

eventual costuri?

Link spre comentariu

baieti, stie careva unde pot sa-mi fac jantele polishate sau cum se cheama/face chestia aia cand se da vopseaua si ramane aluminiul curat? era ceva parca care se face cu praf de nisip daca nu ma insel.

eventual costuri?

Da, e in Iasi ... costuri ... depinde de suprafata, tipul de vopsea care trebuie inlaturata (daca e de fabrica de obicei iese mai greu, automat dureaza mai mult, automat costa mai mult ....)

Link spre comentariu

jantele le-am vopsit anu trecut. nu stiu cum a vopsit ala. acum pe spate am cumparata alta janta, dar nu-i mai tin minte culoarea. parca a fost si aai vopsita tot negru.. estimativ la pret.

suprafata.......pai is 2 jante pe 17 care vin cu gume 120 si 180.

Link spre comentariu

jantele le-am vopsit anu trecut. nu stiu cum a vopsit ala. acum pe spate am cumparata alta janta, dar nu-i mai tin minte culoarea. parca a fost si aai vopsita tot negru.. estimativ la pret.

suprafata.......pai is 2 jante pe 17 care vin cu gume 120 si 180.

Nu le fac eu personal, stiu unde si cine la face ... am sa vad daca pot intreba maine un pret estimativ

.

Link spre comentariu

Nu le fac eu personal, stiu unde si cine la face ... am sa vad daca pot intreba maine un pret estimativ

.

ok. ms mult. am mai primit detalii de la cineva, si acum sa vad si de la tine. inca nu sunt decis sa le fac.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Pentru ca tocmai incepe sezonul, si stiu deja ca nu vreti sa dati bani (multi) pe anvelope noi, am adus un transport de anvelope SH cu DOT din 2010, unele chiar nerulate !!!

Link spre comentariu