nimsocutt Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Are cineva din intamplare de vanzare un brat de stergator parbriz pt un Opel Astra G 2004. S-a spart capacul de protectie(unde vine prins). Imi trebuie cel de la pasager.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Vezi la dezmembrari spre tomesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Ai cumva un nr de telefon de acolo?Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Ai cumva un nr de telefon de acolo?Mersi. cred ca gasesti pe google in cateva secunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MORTYSE Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Care va puneti stergatoare de parbriz la motor? Damn! so wrong! iar gandesc on-topic! Doi cai frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 ce-ai fumat?? vreau si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 nu stiu ce fumeaza dar tu vezi ce vad eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MORTYSE Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 N-am fumat, poate de la aia mi se trage. Da' ce-o fi fumat Puricele? Cica de ce nu se da melcul cu motorul? Ca i-ar flutura ochii... P.S. Da' gugustiucii n-au probleme de-astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Ce este o furtuna? Nevasta furtunului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Buna asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 30, 2012 Autor Share Postat Septembrie 30, 2012 http://www.bbc.co.uk/news/business-19756137 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 (cuvant urat) de tema noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 (cuvant urat) de tema noua. ) e aiurea la inceput dar ne obisnuim noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataro23 Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Salutare, Am o intrebare cu privire la inmatricularea masinilor SH: Cica ar trebui platita taxa "de mediu" si la masinile deja inmatriculare in romania inainte de 2008-2009. Cunoaste cineva daca este adevarat sau sunt doar povesti ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 pana la 1.1.2013 inca se mai pot vinde cele inmatriculate inainte de 2007 la care nu s-a platit taxa fara a se plati taxa de mediu...dupa la prima transcriere(vindere) se va plati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 offf...road la baisoara ...1 noiembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataro23 Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 pana la 1.1.2013 inca se mai pot vinde cele inmatriculate inainte de 2007 la care nu s-a platit taxa fara a se plati taxa de mediu...dupa la prima transcriere(vindere) se va plati Multumesc pentru lamurire. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Mi se pare doar mie sau forumul merge ca un poponeata in ultima vreme ... de cele mai multe ori primesc nu stiu ce erori gen "An error occured with the SQL server: This is not a problem with IP.Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Mi sa intamplat si mie de multe ori in ultimele saptamani... Cred ca e o problema cu hosting-ul si cam mult trafic in ultima vreme. Motociclistii lasa motorul in garaj si se dau pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 "Sarut dreapta parinte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 salut.este cineva in iasi care are GSR?as vrea cateva pareri personale de la un posesor de gsr .(stiu ca este si sectiunea dedicata special gsr-ului) dar as fi vrut sa vad unu de aproape,sa vad cum e pozitia etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Este, ii dau mine un telefon si daca e de acord iti trimit PM cu nr lui de tel, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 salut.este cineva in iasi care are GSR?as vrea cateva pareri personale de la un posesor de gsr .(stiu ca este si sectiunea dedicata special gsr-ului) dar as fi vrut sa vad unu de aproape,sa vad cum e pozitia etc. ia legatura cu userul vasss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasss Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 ia legatura cu userul vasss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Am o rugaminte la cei care sunt pasionati de schi. Cine are sa'mi imprumute o husa pt schiuri? Mi'am cumparat schiuri de la Dechatlon si nu am in ce sa le aduc acasa la Radauti. Husa o tin o saptamana din pacate de vinerea asta pana joia viitoare caci doar in weekend sunt in Iasi. Dau o bere daca ma poate ajuta cineva. Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate