Radu H. Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Salut.Stiti vreun magazin prin Iasi unde as putea gasi asa ceva (sau asemanator) ?De pe internet nu iau pentru ca vreau sa vad materialul din care este facuta. Din poliester am mai avut si nu mi-au placut. Vreau ceva din bumbac.Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Are bunica-mea, dar e pe rosu, cu putin albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Are si bunica, stai linistit. Poti sa-l porti si in loc de brau ca are 1m patrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Unde gasesc in Iasi magazin cu piese de scutere/atv=uri china? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Moto-velo pe strada Garii ?! Altul nu-mi vine in minte. Ai sanse sa gasesti si prin bazar unele chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Daca il cunoaste cineva pe posesorul de GSR 600 gri IS-90-CZW va rog sa-l anuntati sa vina sa-si ridice motorul care este trantit in parcarea de la Bila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 nu sunt camere video care sa bata acolo? (de pe un stalp, de la Billa, de undeva, oriunde) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Camerele de luat vederi din parcari de genu sunt mai mult de imagine, a mai patit cineva ceva asemanator si pe camere abia iti dadeai seama ce model e masina, dapoi sa vezi si nr de inmatriculare sau ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 merita sa incerce macar... Desi cred ca-i rasturnata de un om cu ''bune'' intentii,si nu de o masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Caut sa imprumut cateva ore o evacuare finala originala de 900RR Fireblade SC28 ca sa trec de RAR (pierdut certificat inmatriculare), daca are cineva vreun contact prin Iasi as aprecia gestul. Platesc cat trebuie, demontez si montez la loc + bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Salut,unde gasesc o alarma moto in iasi,stie cineva? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Salut,unde gasesc o alarma moto in iasi,stie cineva? Ms http://sprintmotors.ro/detalii/Moto-Alarma-SPY-5000M/441/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Salutare! E vreun posesor de Transalp 650 prin Iasi, dispus sa lase mobra la admirat/'incalecat' (cu motorul oprit si cheia scoasa din contact). Doresc sa vad daca ajung cu talpile jos, daca mi se pare grea, etc... Dureaza 5 minute. Multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 E un tip Andrei, cu unul albastru, foarte de treaba. Sigur te-ar lasa sa o admiri/incaleci. Nu am nr lui de tel, doar fb: https://www.facebook.com/mariciuc.andrei PS: tu n-aveai vstroama alba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 (editat) E un tip Andrei, cu unul albastru, foarte de treaba. Sigur te-ar lasa sa o admiri/incaleci. Nu am nr lui de tel, doar fb: https://www.facebook.com/mariciuc.andrei PS: tu n-aveai vstroama alba? Multam'. I-am trimis mesaj omului. Sper sa se rezolve... Da, ai zis bine 'aveam'... Noroc! Editat August 7, 2014 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Diseara la ora 19 concert Cargo, Trooper, Cristi Minculescu si Voltaj in fata Palatului, pentru cine nu stia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Diseara la ora 19 concert Cargo, Trooper, Cristi Minculescu si Voltaj in fata Palatului, pentru cine nu stia. Trooper au fost penibili de-a binelea, am crezut c-am venit la un concert în curtea şcolii. Minculescu a mai salvat câte puţin dar când a venit Coiotul la final să cânte Highway to Hell a stricat totul. La Cargo am stat două trei piese şi am plecat. Foarte faină ideea cu bann-erul glisant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Mie mi-au placut cu toti, inclus Rosu si Negru pe care i-am vazut prima data la acest concert. Highway to Hell si It's my Life au fost adevarate surprize, nu ma asteptam. A fost si o faza super tare, dupa ce au cantat Highway to Hell, s-a oprit spectacolul pentru a trece nu stiu ce moaste pe strada ... . Cargo au fost superbi. Au facut tot spectacolul dupa parerea mea. » Post actualizat in 04 Nov 2014 15:08A fost cineva recent spre vama Albita pe drumul care iese din Tomesti ? Intreb pentru ca as vrea sa stiu starea drumului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 S-a deschis rockfabric.ro Un loc unde gasesti tricouri, autocolante, sepci si alte accesorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 » Post actualizat in 04 Nov 2014 15:08 A fost cineva recent spre vama Albita pe drumul care iese din Tomesti ? Intreb pentru ca as vrea sa stiu starea drumului ... acceptabil http://sprintmotors.ro/stire/Starea-drumurilor-din-Romania/14/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Multumesc orestte, foarte tare chestia asta cu harta. Despre drumul spre Albita, daca stiam cum e, alegeam o alta ruta de plimbare. Cel putin ultimii 10-15 km inainte de vama, e jale. Denivelari foarte mari, diferente de nivel (cum s-a turnat asfalt peste gropi), alte gropi omise sau formate dupa reparatie, fisuri (adica santuri) care te fura daca nu esti atent. Eu cel putin nu mai merg pe acolo prea curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 (editat) Va salut! Intrucat vreau sa vin la festivalul "Hangariada" va rog sa-mi recomandati o cazare mai aproape de aeroclub, daca exista. Multumesc anticipat! Editat Mai 12, 2015 de Flanker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Va salut! Intrucat vreau sa vin la festivalul "Hangariada" va rog sa-mi recomandati o cazare mai aproape de aeroclub, daca exista. Multumesc anticipat! E plin de pensiuni in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 http://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-marcello.ro.html?aid=304142;sid=c898bdff355611fb0f4493647b766f53;dcid=4;checkin=2015-06-07;checkout=2015-06-08;dist=0;group_adults=2;srfid=d7f935d7ee843ec4dda5b9614e68e2fba9d2d1f3X1;type=total;ucfs=1map_closed Faci maximum 10 minute pana la aerodrom. https://goo.gl/maps/1MQ0b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Multam! O sa merg direct in zona si caut, buna si asta Marcello. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate