hondafan Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Nu stiu de ce s-a rupt lantul, cel mai probabil e defect de fabricatie. Miine daca am timp montez DID. vezi sa nu fie de vapor sa te tina si asta 10.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 (editat) vezi sa nu fie de vapor sa te tina si asta 10.000 nu exista vremea rea... doar echipament neadecvat!!!! Bwei frate mertane, hai sa ti-o spun pe aia dreapta, mai lasa-ne dreac' cu atitudinea asta a ta, de bigboss (adica ala care le stie pe toate) in ale motociclismului, ca de ficare data faci cate o gafa si dai cu batul in balta. De atat bun motociclist ce esti ti-ai futut motorul si vii aici pe forum sa-ti arati insignele. Ai putea sa te limitezi la sfaturi din experientele tale proprii si ATAT. Vezi ca toata lumea te ia la impins vagoane, dar tu tot cu pieptul inainte esti. Ia si te ascunde o perioada de timp, poate o sa uite lumea sa faca misto de tine... esti penibil la fiecare coment pe care il dai aici pe forum. Ti-am mai zis si pe mess, revizuieste-ti atitudinea, de putine ori esti obiectiv. Cat despre vreme rea si echipamentul adecvat, ia si intreaba oamenii care au fost la predeal (cu echipament ADECVAT) ce au patit, si daca vor sa mai traiasca aceeasi experienta la o asa diferenta de timp scurta. P.S. Cat despre subiectul "mertan e manelist" nu cred ca cineva a mai adus vorba in ultima luna, asa ca mai lasa besinile astea de victima. Pur si simplu uneori cobori nivelul manelistului, ti-ai format un nou titlu, de "MERTZAN". Deja comenturile tale (atacurile la adresa lui Calin) nu mai sunt funny, sunt obositoare. Editat Iulie 16, 2009 de dot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Cat despre vreme rea si echipamentul adecvat, ia si intreaba oamenii care au fost la predeal (cu echipament ADECVAT) ce au patit, si daca vor sa mai traiasca aceeasi experienta la o asa diferenta de timp scurta. cum wai noi nu am avut echipament adecvat la predeal? am mers safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 cum wai noi nu am avut echipament adecvat la predeal? am mers safe wai noi am mers protejati ) dar nu ne putem numi MOTOCICLISTI, dupa standardele pe care le tot arunca mertan pe masa. Las ca s-au chinuit altii cu frigul + apa si pentru noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 wai noi am mers protejati ) dar nu ne putem numi MOTOCICLISTI, dupa standardele pe care le tot arunca mertan pe masa. Las ca s-au chinuit altii cu frigul + apa si pentru noi. bine ca nu facem parte din categoria aia a lu "mercedes" offtopic: mertane cand imi faci si mie stikere pt datoria aia sau a i facut treba moka la sprint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 bine ca nu facem parte din categoria aia a lu "mercedes" offtopic: mertane cand imi faci si mie stikere pt datoria aia sau a i facut treba moka la sprint vorbim pe mess... de acum inainte nu am sa mai scriu pe forum. ma voi referi strict la comenzile mele. nu mai are rost sa dau sfaturi despre ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 vorbim pe mess... de acum inainte nu am sa mai scriu pe forum. ma voi referi strict la comenzile mele. nu mai are rost sa dau sfaturi despre ce si cum. stii ce-ar fi frumos si inteligent ? sa-ti dai seama cand nu ai dreptate, sa intelegi si sa accepti unele chestii venite din partea celorlalti, nu sa o tii doar pe a ta si sa iei o atitudine din asta gen ' gata nu mai scriu pe forum, ma bag in carapacea mea si... termin borcanul de maioneza ' . scrie in continuare, dar analizeaza de doua ori inainte sa apesi 'enter'. hai sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 care stie unde se reclama haurile aparute in asfalt?! ca era sa dau cu casca de pamant din cauza unuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 SUNT MANELIST SI NU STIU SA MERG CU MOTORUL. Inchipuie-ti ca banana asta face semnul ca si cum ar taia ceva pe mana si canta "valoarea mea valoarea mea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 19, 2009 Autor Share Postat Iulie 19, 2009 Iaca nu m-am mai dus la Gheorghieni, din mai multe motive. De intrunirea de la Risnov se mai aude ceva? Anul asta parca as merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 (editat) Iaca nu m-am mai dus la Gheorghieni Un tradator... Editat Iulie 19, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 Un tradator... Ce-am pierdut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Galagie (NT 90 BAX - "Trezirea, Iasuuuuuu"), bautura, gratare, bautura, motoare, bautura, bancuri, bautura, plimbare, bautura etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 Galagie (NT 90 BAX - "Trezirea, Iasuuuuuu"), bautura, gratare, bautura, motoare, bautura, bancuri, bautura, plimbare, bautura etc. E, am auzit eu si altele pe ici, pe colo. Asa... ma iesenilor, ne-am strins noi cam 5 oameni sa ne comandam Loobman (http://www.chainoiler.co.uk/) - ungator automat de lant la cam. 90 RON, daca se mai gaseste unul avem 2 gratuite. Asadar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 A fo fain la gheorghieni.... igen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/vai...u-ciocanul.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 nu pot sa cred ...ce om nebun...oare ce o fi fo in capu lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 22, 2009 Autor Share Postat Iulie 22, 2009 Da, o stire de real interes national, poate chiar international. O reala dovada de hotarire, voitna si caracter. Bravo! Mesaj completat Pentru cine-i interesat sa-si unga mai usor lantul (cost maxim 10 ron): /index.php?...p;#entry2018880 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MORTYSE Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Galagie (NT 90 BAX - "Trezirea, Iasuuuuuu"), bautura, gratare, bautura, motoare, bautura, bancuri, bautura, plimbare, bautura etc. ) Stiam ca bautura se bea, da' uite ca se poate folosi si ca semn de punctuatie! Hm..se preda si in scoala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 ) Stiam ca bautura se bea, da' uite ca se poate folosi si ca semn de punctuatie! Hm..se preda si in scoala ? Aia e ordinea fireasca a evenimentelor... dupa tot ce facem merge o bere. Vorba unui mare clasic in viata- "abia astept sa-mi moara p..a sa ma dedic in totalitate bauturii." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 (editat) Aia e ordinea fireasca a evenimentelor... dupa tot ce facem merge o bere. Merge si inainte, depinde de punctul de vedere ) Stiam ca bautura se bea, da' uite ca se poate folosi si ca semn de punctuatie! Hm..se preda si in scoala ? Nu stiu, n-am fost Editat Iulie 26, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Mi-am luat Nipru! Cu atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Mi-am luat Nipru! Cu atas. Sa-ti traiasca! Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-i cumperi o cheie fixa 10 cu 11. Sau doua Mesaj completat Impresionant... Astept salariul si trimit si eu cativa banuti. Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) Mi-am luat Nipru! Cu atas. sa stii ca si eu strang bani pt aceeasi chestie... da fara atas. Editat Iulie 30, 2009 de bwm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Revin: Impresionant... Astept salariul si trimit si eu cativa banuti. Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate