cristi cbr Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Au fugit caii, toti 9 .. sau doua? .. apropo de doua: la targu secuiesc anul trecut berea costa doua lei cincizeci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 apropo de doua: la targu secuiesc anul trecut berea costa doua lei cincizeci Scump dom'le, scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 intrebare cand vine marea asflatare in acest oras? stai, ca de abia s-au apucat sa marcheze strazile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 puc incalzesti locu in fundatie de la amiaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 puc incalzesti locu in fundatie de la amiaza? Âşpioncule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 lasa-l, mah, ca aiesit ca copilul cu parul balalalalalalai la soare si de asta avem vremea asta frumoasa in aceasta minunata zi de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xK48F7u5lNk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) ce inseamna sa nu te inclini =)))))))) avem manelisti printre noi ? Editat Martie 27, 2009 de purice87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Big wheels keep on turnin'... Eu sint manelist tru Editat Martie 27, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 28, 2009 Autor Share Postat Martie 28, 2009 Cum sta omu' acasa simbata seara, ca sa-si repare radiatorul... Si cum se uita la meci, ne-microbist fiind. Observ ca se repeta fraza "matematic avem sanse". Mari matematicieni si fotbaliatorii astia, dom'le... Sa vedeti ce-am patit azi. Ma uit pe geam, si ce vad pe banca din fata blocului: o blonda! Rasfoaia niste hirtoage... E simbata seara si sint 100% treaz. Ciudat sentiment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Cum sta omu' acasa simbata seara, ca sa-si repare radiatorul... Si cum se uita la meci, ne-microbist fiind. Observ ca se repeta fraza "matematic avem sanse". Mari matematicieni si fotbaliatorii astia, dom'le...Sa vedeti ce-am patit azi. Ma uit pe geam, si ce vad pe banca din fata blocului: o blonda! Rasfoaia niste hirtoage... E simbata seara si sint 100% treaz. Ciudat sentiment. da de ce nu ai venit la petrecere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 29, 2009 Autor Share Postat Martie 29, 2009 da de ce nu ai venit la petrecere? Poti sa elaborezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 29, 2009 Autor Share Postat Martie 29, 2009 What's wrong with this picture? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 ala din spate are nr expirat, in rest la tine treci itp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 What's wrong with this picture? nu ai o semnalizare, o oglinda stock si una din bazar, si pompa de frana fata este julita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 nu ai o semnalizare, o oglinda stock si una din bazar, si pompa de frana fata este julita. @ mertan : pilotule semnalizarea e incastrata in oglinda (a se vedea in poza si firele trase) iar oglinda este montata la locul ei(tuning) daca are si certif de omologarea pt ea e ok, pompa frana e stantata faru e putin "tunat" da crec bate bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 29, 2009 Autor Share Postat Martie 29, 2009 (editat) nu ai o semnalizare, o oglinda stock si una din bazar, si pompa de frana fata este julita. Auzi... oglinda e de pe Louis, clar? Si eu ziceam ca trec ITP-ul, 2 oglinzi am, 2 semnalizari am, care-i problema? Se stie ca simetria excesiva deranjeaza la ochi. LE: rectific, nu e de pe Louis, e oglinda ei stock. Cealalta e de pe Louis (de cea stock din stinga se bucura un clujean orientat). Editat Martie 29, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 culcati-va daca puteti : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Si afaaara ploo ploo, e trecut de ora doo, insa in privirea noastraaaaa, nu e loooooc, de dumneavoastra... Dau o bere cui spune cine canta piesa pe care am citat-o mai sus. Am citat gresit: Si afara ploo plooo Si-i trecut de ora noo Noi vorbim cu mare arta Despre una despre alta Si nu stiu de ce anume Nu va pot spune pe nume Insa in privirea noastra Nu e loc de dumneavoastra Oricum, ramane berea. Daca cautati pe Google, raspunsul nu e valabil! Editat Martie 30, 2009 de Puc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Daca e vorba de o bere... Voica Marina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Ai trisat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 depinde...ideea este ca nu am folosit pe gogu... am intrebat un coleg de la munci .... asta era important sa nu caut pe net.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Neserios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Neserios. Chucky sau colegu de munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate