Fuhrer Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 spre Rasnov in 4-6 septembrie 2009 tot in weekend, tot de-o plimbare Venim 100%.. asa cum a anuntat si The Godfather a.k.a. Il Capo mai sus .. Nu spunem "nu" niciodata unei guri de aer proaspat si unei privelisti atat de frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Venim 100%.. asa cum a anuntat si The Godfather a.k.a. Il Capo mai sus .. Nu spunem "nu" niciodata unei guri de aer proaspat si unei privelisti atat de frumoase. Veni, vidi, vinci! iaca poze Mesaj completat Venim 100%.. asa cum a anuntat si The Godfather a.k.a. Il Capo mai sus .. Nu spunem "nu" niciodata unei guri de aer proaspat si unei privelisti atat de frumoase. Veni, vidi, vinci! iaca poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fuhrer Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Veni, vidi, vinci! iaca pozeMesaj completat Veni, vidi, vinci! iaca poze Cat destrabal ! cata depravare! Cata lipsa de respect de sine! cat ma oftic ca n-am ajuns si io.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 A FOST BESTIAL...mai ales drumul. m-a plouat si la dus si la intors. numai cand intram pe spepertinele alea sau cum se zice. asa ca nu mai da cu capatzana in zid ca din perspectiva asta au iesit pe plus cei care au stat acas cu berea in bot. on: mergem la iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 alt VALAH alta locatie ... vin si eu cu poze din concediu Targoviste-Marasesti-Piatra Neamt-Bicaz-Durau-Izvorul Muntelui-Cheile Bicazului-Lacul Rosu-Targoviste. sper sa va placa si daca da poate facem o invazie "VALAHA" asupra Moldovei. Mesaj completat si inca ... Mesaj completat . Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Super poze-sa iti selectezi ptr site ca ai de unde-sambata o s ane intalnim la un "ceai" valah sa ne incante si gory cu pozele lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 dap eu sunt intr-un costum popular moldovenesc Mesaj completat Super poze-sa iti selectezi ptr site ca ai de unde-sambata o s ane intalnim la un "ceai" valah sa ne incante si gory cu pozele lui! merci ! pt cei care se intraba ce e cu poza copita ... era in tunel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 domnilor (doamne cu motorete in tgv nu stiu!!), este cineva amator de plimbare? Maine, 11 october, duminica. daca nu ploo of cors!! daca da, baga-ti un tel,sms,mail,plm,samd,etc. cine nu imi stie numaru de tel sa sune un pretin care il are ca nu imi mai dau nr pe net de frica obsedatilor. daca vrea cineva sa imi faca o oferta pt motor 0766739202:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 plimbare de 1 decembrie /index.php?showtopic=458742 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 plimbare de 1 decembrie /index.php?showtopic=458742 bravo bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Salonul moto de la Bratislava 4-7.3.2010, MOTOCYKEL /index.php?showtopic=491133 Saptamana urmatoare se tine salonul de la Brno, speram sa venim cu poze si de-acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe_diem Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Luati si veterani cu voi? Stim un traseu bestial dar depinde ce moto aveti in dotare. Un traseu enduro este memorabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) domnilor, mai facem o plimbarica ? Vb cu astia cu motorete strada ca enduristii am vazut cum merg pe asfalt si ... deci? cine se baga la un racing de zile mari? (adica in uikend). stiti voi, stabilim impreuna o destinatie si ne vedem acolo. Astept si pe cei "Single pistoned" ca vad ca sunt inca adormiti (stiu ei care!!). ura! Editat Martie 23, 2010 de mbm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 domnilor, mai facem o plimbarica ? Vb cu astia cu motorete strada ca enduristii am vazut cum merg pe asfalt si ... deci? cine se baga la un racing de zile mari? (adica in uikend). stiti voi, stabilim impreuna o destinatie si ne vedem acolo. Astept si pe cei "Single pistoned" ca vad ca sunt inca adormiti (stiu ei care!!).ura! ne auzim sambata mai pe la pranz asa! Mesaj completat Luati si veterani cu voi? Stim un traseu bestial dar depinde ce moto aveti in dotare. Un traseu enduro este memorabil. da intotdeauna, de obicei anuntam aici iesirile noastre-ai in topicul cu atentie la motociclisti doua nr de tel-le poti folosi cu incredere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imperia Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 salut baieti! (posibil sa nu fi nimerit bine topicul in care sa imi postez mesajul ...) Am un mesaj ptr dl.cu transalp cu nr ceva d egenul DB IUE,UIE,EUI,etc .nu stiu daca are cont aici ,insa eu tot tin sa imi exprim recunostinta si sa ii multumesc frumos ca ne-a lasat ,pe mine si pe baietelul meu de 2 anisori sa ii studiem motorul,ieri.adica mersi nene ca nu te-a deranjat ca fiimiu batea ca la tobe in rezervor, ca deh! era tare incantat si nu vroia sa mai plece de acolo. Precizez ca Luca s-a simtit bine atatd ebine ca la culcare mi-a si povestit cum a calarit el motoru.hihi. hai numa bine va urez! ciao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 aprope 700 de km --Valahii ataca Transalpina si mai ales Pestera muierilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fuhrer Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Foarte frumos traseu! Peisajele sunt de vis... Ma bucur ca am mai prins o bucata inca neasfaltata si imi pare rau ca deja au inceput sa rasune manelele si sa apara mirosul de mici pe portiunile deja asfaltate..peturile vor rasari ca ciupercile dupa ploaie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Keesu-le , bravo pt tura voastra , si la cat mai multe ture de genul asta , sa vada toata lumea ca si noi avem o tara minunata . Sa ne vedem cu bine la Buzau , sa ii cotropim , si sa incingem un mare chef !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 transfagarashan fara gropi?... shi cheia /index.php?...p;#entry2544801 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Foarte frumoasa plimbarea voastra ! La mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psihologu Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 (editat) Si anul acesta? sau asteptam luna iulie ca sa mai stea ploile.....mi-ar placea sa ies cu bykerii din Targoviste nu numai cu cei din Bucuresti si Buzau...nu ca as avea ceva cu ei... Editat Iunie 2, 2011 de psihologu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 alt weekend, alta intrunire Seawolves Bike Fest Constanta Valahii pleca vineri dimineta la 7.30-din Targoviste -pe drumul vechi- se va merge in grup organizat cu viteza de croaziera 100-120, dupa regulile stabilite inainte de plecare. cine vrea sa ni se alature dati semne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Sal, vreau sa fac o plimbare pe traseul acesta. Stiti cumva care este starea drumului pe portiunea Bucuresti - Tragoviste - Campulung - Curtea de Arges - Balea Lac? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) plimbare de weekend pana la baraj la Siriu.Am ramas sambata noapte pe malul Buzaului, la cort. Vremea a fost frumoasa - sambata. Dar de sambata noapte, a inceput o supermega ploaie si ghici?.. coafura rezista. Duminica dimineta ne-am strans catrafusele, tot pe ploaie, si am plecat catre Targoviste. Pe drum am intalnit o multime de chestii minunate gen-ploaie de nu vedeai la doi metri in fata, copaci si stalpi de curent cazuti,un vant de mergeai pe strada in diagonala si bomboana de pe coliva ..viituri ce traversau strada cu bolovani craci si tot tacamul si ghici?....bmw-ul rezista. Poze putine ca aparatul a luat apa si ce am apucat sa facem cu telefonul. Editat Iulie 25, 2011 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Bravo domnilor! ati luat urma comunistilor. Daca veneati weekendul trecut ne intalneam cu totii acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate