Moldoveanu' Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 am o intrebare: pot lasa motorul acolo in siguranta, sambata noaptea si sa vin duminica sa-l iau? ca sa pot bea linistit ca omu'; ma cazez in constanta, de aia intreb Bineinteles. Impreuna cu clubul Heeavy Riders din Ploiesti vom supraveghea non-stop parcarea cu motoare, in plus avem asistenta de la jandarmerie non'stop. VA URAM DRUM BUN TUTUROR SI V'ASTEPTAM CU DRAG!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 deja au inceput sa vina oaspetii ... bine ati venit si drum bun celorlalti ... asfalt uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Bineinteles. Impreuna cu clubul Heeavy Riders din Ploiesti vom supraveghea non-stop parcarea cu motoare, in plus avem asistenta de la jandarmerie non'stop. VA URAM DRUM BUN TUTUROR SI V'ASTEPTAM CU DRAG!!!!!!!!!!!!!! mersi tuturor; sambata seara voi fi prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Mai 29, 2009 Autor Share Postat Mai 29, 2009 (editat) Poze din timpul pregatirilor de ieri Editat Mai 29, 2009 de Seawolves Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Mai 29, 2009 Autor Share Postat Mai 29, 2009 Apropos... vremea e buna. Nu a plouat si nici nu ploua. Acuma e soare cu nori. Cred ca ne ocoleste acel front atmosferic a lui Busu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 din ce zicea weather, sambata for fi short showers, in rest frumos. Ne vedem acolea, baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Voi veni si eu. Vreau sa prind grupul de la ora 16 din parcarea de pe A2. O sa merg batraneste si fara pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 La Constanta nu ploua,dar in zona Ialomita ploua de rupe de pe la 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 eu stau la birou acum in combinezon si ma pish pe mine de caldura ) Mi-e lene sa caut blugii in strafundurile rucsacului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 planggggggggg ...ploaia ma intors din drum..is leoarcaa.,.,astp sa se faca bine , si mai fac o incercare ..cele bune ..poate ne vedem acolo.,.,.daca nu --distractie placuta la bikeriii"" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Cezar Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Si la Tulcea acum la ora 11.43 ploua bine de tot,poate se opreste drakului odata ka ,numai de ghinion avem parte exakt cand sunt intruniri ploua,,, toata saptamana nu a plouat sa gasit akum.Speram sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Unii n-au mai avut rabdare, si au venit de aseara. Hidrobicicletele va asteapta. Alchooltestul la fel. Drum bun. Imagini de azi dimineata de la ora 9.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinaciooo Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 (editat) Ne puteti spune ceva preturi per noapte la vreun hotel apropiat sau ceva vila , ceva nu foarte expensive ? Nu pot sta la cort din cauza unor motive personale . Stiu ca poate nu e la indemana sa te duci sa intrebi pe la hoteluri dar daca se gaseste cineva sa raspunda la intrebare m-ar face fericit . Editat Mai 29, 2009 de Florinaciooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 cica ploua senzational la C-ta acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 (editat) Ne puteti spune ceva preturi per noapte la vreun hotel apropiat sau ceva vila , ceva nu foarte expensive ? Nu pot sta la cort din cauza unor motive personale . Stiu ca poate nu e la indemana sa te duci sa intrebi pe la hoteluri dar daca se gaseste cineva sa raspunda la intrebare m-ar face fericit . http://seawolves.ro/forum/viewtopic.php?t=373 Hotel LIDO *** ( intre SAVOY si AMIRAL) 40 RON/loc AC, TV, baie in camera FARA MIC DEJUN TEL 0723/331 156 sau 0241/831 555 Editat Mai 29, 2009 de sabyn23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinaciooo Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 http://seawolves.ro/forum/viewtopic.php?t=373 Hotel LIDO *** ( intre SAVOY si AMIRAL) 40 RON/loc AC, TV, baie in camera FARA MIC DEJUN TEL 0723/331 156 sau 0241/831 555 Mersi mult Sabyn ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinaciooo Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 N-am mai putut edita . Sa ne mai tineti si pe noi cei care inca mai lucreaza azi la curent cu vremea si cu felul in care se desfasoara ostilitatile pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Cica meteo pt maine si poimaine. Suna bine! Saturday, May 30 Mostly Cloudy Cloudy most of the time. Winds from the ESE at 19 km/h. Realfeel®: 19 °C High: 19 °C Saturday Night, May 30 Intermittent Clouds Partly cloudy. Winds from the SW at 11 km/h. Realfeel®: 10 °C Low: 13 °C Sunday, May 31 Mostly Sunny Partly to mostly sunny. Winds from the WSW at 8 km/h. Realfeel®: 26 °C High: 21 °C Sunday Night, May 31 Clear Clear. Winds from the SE at 6 km/h. Realfeel®: 13 °C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 ne putem cupla la camera,vin singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 In coltul strazii mele, in Crangasi, e un panou publicitar luminos si azi am vazut reclama la petrecerea voastra; felicitari pt. mediatizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) Mai intai de toate simt nevoia sa fac niste precizari. Incepand cu ora 18.30 pana in prezent nu a mai dat strop de ploaie. Asa ca toti motociclistii ce indurasera umezeala mai tot drumul spre Constanta au fost rasplatiti din plin de un concert de zile mari. Prognoza s-a imbunatatit pentru ziua de maine (a turnat azi toata galeata) asa ca nu vor regreta nici o clipa. O sa atasez numai cateva poze si 2 filmulete ca sa va faceti o idee. Restul veti putea (inca) vedea maine live parada, concurusuri inedite, Cargo, Troper etc. In seara aceasta au performat "SIR BLUES" VALI RACILA & TZETZE, MARCIAN PETRESCU "MUZICUTA" si A.G. WEINBERGER. Ineditul a fost ca la sfarsit (pentru aproape o ora) au cantat toti trei impreuna. Prima data cand cantau impreuna, dar sa dea naiba ca parca exersasera un an, atat de perfect a iesit totul. Inca o dovada (daca mai era nevoie) a unor muzicieni adevarati si desavarsiti. A fost ceva unic, incredibil, o seara memorabila a blues-ului romanesc. "SIR BLUES" Vali Racila & Tzetze Marcian Petrescu "muzicutza" si Trenul de noapte A.G. Toti trei: Si link-urile catre filmulete, cred ca o sa le incarc dimineata pe youtube ca acum dureaza mult si vreu sa apuc macar 3 ore de somn. See you! Editat Mai 30, 2009 de sabyn23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) M-am trezit. Afara-i luminos cerul. Vad ca n-a mai plouat deloc. Doamne-ajuta. Parada incepe la 12-12.30, iar concursurile la 16.00. Editat Mai 30, 2009 de sabyn23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRun Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Cum mai este vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Vremea a fost super toata ziua. O sa vedeti in pozele pe care nu mai am destula vointa sa le pun acum si le voi atasa maine. A plouat un pic acum seara. Dar a avut farmecul ei si ploaia asta. Sper ca ne-am facut datoria cu brio si am dat o noua imagine intrunirilor constantene. Speram ca v-a placut si veti reveni si la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 super a iesit ....bravo baietii...... acu am ajuns si eu acasa si ma uitam la poze sa fiti sanatosi sa mai faceti si sa ne mai chemati cine nu a venit a-ti pierdut o petrecere pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate