Cata M Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) 29.03.2009, o zi frumoasa, dar cu o ora mai scurta Multumiri lui Ionut pt. invitatie. A fost faina tura. invitati: Mark-Gizmo, Andrei-MacLeod, Dragos-BD, Marius, Dan si Catalin. Editat Martie 30, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Duminca in familie mai lipsea Raduleasca si Ontil In rest o tura interesanta dar trebuie mers nitel la discoveri pentru a avea ceva continuitate. Multumim Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 felicitari baieti, frumoase poze Fac eu pe dracu in patru si imi iau si un enduro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 nici o poseta inregistrata ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Meserie! Ce zona e ca arata misto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 Meserie! Ce zona e ca arata misto? valea mare in directia c-lung. n-au fost urcari de poshetat, sau nu le-am cautat noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 bai ai draq paparazzi ... o data am cazut si sunt in toate pozele si filmele pe jos ne dam pe acolo cand vrea mushkii nostri. ati vazut ca sunt multe gauri de explorat @andrei - poate sa fie mai cursiv daca suntem toti cam la acelasi nivel; atunci putem sa ne bagam cu tupeu peste tot. Acum ai vazut ce se intampla ... cum intram intr-o zona dificila se facea pauza @costin - urcarile alea care se termina vertical nu imi plac deloc. La mine satisfactia de a urca o panta de-aia nu e pe masura riscului de accidentare sau de cheltuiala (aripi, coditze, etc). Prefer o oricare lunga si oobsitoare, cu pietre si lemne. Asa ca in teren, de cate ori am ocazia sa ocolesc o astfel de urcare o ocolesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 bai ai draq paparazzi ... o data am cazut si sunt in toate pozele si filmele pe jos jane nu mai incerca s-o dai cotita... chiar vroiam sa te-ntreb, nici n-ai luat bine mobra si o bandajezi cu powertape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ca sa nu mai zic ca maclaud a urcat pe unde el nu a putut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 @ionut - dah mai cu talent Dorele. Am inteles sefu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ca sa nu mai zic ca maclaud a urcat pe unde el nu a putut ala a fost momentul tau de glorie; o sa-l tii minte toata viata Daca mai incercam o data urcam; am plecat prost prima data. Saptamana asta implinesc 6 luni de la ultima trozneala de oase si inca nu sunt dispus sa risc prea mult. Sa-ti aduc aminte ca prima panta de incalzire am urcat-o numai eu si marc? Mai ai de traforat tinere... Te astept la BZ la extrem sa-mi dai bataie. Avem acelasi traseu old boys/extrem si comparam timpii la final. Cred insa ca o sa fii chicken si o sa te duci la open @Bandi - powertape-ul tinea "rezervorul suplimentar" custom made de tip pet de borsec plata Motocicleta mea a fost V8 intr-o viata anterioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Unde dai si unde crapa.... Sa ti minte ca pentru mine ramai cel mai no 1. Respect... fara numar. PS Lasa-l pe BD-ul. Nu mai da in el doar ca nu ii plac portocalele. El oricum se straduieste sa fie mai bun... dar nu poate Editat Martie 30, 2009 de MacLeod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 PS Lasa-l pe BD-ul. Nu mai da in el doar ca nu ii plac portocalele. El oricum se straduieste sa fie mai bun... dar nu poate in tine dadeam acu m-am prins ca postul era al lui BD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stealthTT Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) foarte frumos , felicitari pentru traseul ales si mai frumoasa denumirea thread-ului Editat Martie 30, 2009 de stealthTT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 valea mare in directia c-lung. n-au fost urcari de poshetat, sau nu le-am cautat noi... aiii sa-mi trag palme!!! bai baieti cand mai veniti pe aici sa ma anuntati si pe mine..sunt din c-lung va duc eu pe niste trase...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) aiii sa-mi trag palme!!! bai baieti cand mai veniti pe aici sa ma anuntati si pe mine..sunt din c-lung va duc eu pe niste trase...... multumim de invitatie. frumos pe acolo. mai trebuie sapat la trasee ca zona e interesanta am si un filmulet cu Maclaud la Dragoslavele. astept sa-l valideze saitu si-l pun aici Editat Aprilie 5, 2009 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 Maclaud la Dragoslavele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 poate ne vedem la c-lung duminica:D atunci o sa fim mai multi si cunosc aia traseul bine e si Toni care stie locurile....o sa fie frumos.saptamana asta sper sa incalt si eu hoarjea!! si sa schimb si rapoartele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 bai Cata, parca vorbisem sa nu mai dai dastea pe post ce dracu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 pai si ce a domnu mclaude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 @bd wtf??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 cred ca e vorba de clip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 pai si ce a domnu mclaude comentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 comentat imi pare rau ca ti-a ramas doar sa comentezi si nu te-ai dat si tu sambata. Dar lasa ca data viitoare verifici mai bine chingile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate