icv45 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Chiar sunt curios sa vad cati fac asta in Bucuresti si pe unde va strangeti Bagati si filmulete daca aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Stund ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) stunt riding scuze de greseala si nici nu mai pot sa modific poate ma ajuta vreun moderator Editat Aprilie 2, 2009 de icv45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 eu fac dar nu bag pe net .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Si eu am ferarri...da nu-l bag pe net :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 eu fac dar nu bag pe net .. ce faci tu mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 eu fac dar nu bag pe net .. pai ai sa ne auzim si sa ne gasim un loc de joaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Duminica la 2 (parca) se strang scuteristii la circul globus,mai sunt baieti care au scutere tunate si fac stunting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 Duminica la 2 (parca) se strang scuteristii la circul globus,mai sunt baieti care au scutere tunate si fac stunting nop se intalnesc mai mult pt plimbari si drumetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 nop se intalnesc mai mult pt plimbari si drumetii te duci si ii intrebi cand se strang si noaptea.Noaptea se strang in alta parte si mai fac o liniuta,un stunt etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 am video cu stunt pe drumuri publice .. si e ilegal asa ceva .. de asta nu bag .. o sa incerc sa fac intr-un loc privat si o sa public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 am video cu stunt pe drumuri publice .. si e ilegal asa ceva .. de asta nu bag .. o sa incerc sa fac intr-un loc privat si o sa public lol ... =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Duminica la 2 (parca) se strang scuteristii la circul globus,mai sunt baieti care au scutere tunate si fac stunting scot scuteru'n ploaie sa se tuneze cand tuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 am video cu stunt pe drumuri publice .. si e ilegal asa ceva .. de asta nu bag .. o sa incerc sa fac intr-un loc privat si o sa public Hai ca nu se autosesizeaza politia , si nu depune nimeni plangere. Curaj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 am video cu stunt pe drumuri publice .. si e ilegal asa ceva .. de asta nu bag .. o sa incerc sa fac intr-un loc privat si o sa public Hai ca suntem curiosi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Chiar sunt curios sa vad cati fac asta in Bucuresti si pe unde va strangeti Da cate o tura vineri si sambata noaptea la capatul bd-ului Timisoara am video cu stunt pe drumuri publice .. si e ilegal asa ceva .. de asta nu bag Mersul cu o singura mana pe coarne nu este considerat stunt. Dar da, este ilegal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) si varianta profi Chiar mi se pare genial pustiu http://www.andreasgustafsson.com/ Editat Aprilie 4, 2009 de icv45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Mersul cu o singura mana pe coarne nu este considerat stunt. Dar da, este ilegal. Nu este ilegal,soferul de motocicleta/moped este obligat sa aibe o mana pe ghidon,la scoala de soferi te pune sa mergi fara o mana(sa semnalizezi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 scot scuteru'n ploaie sa se tuneze cand tuna... Si sa il fulgereze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Nu este ilegal,soferul de motocicleta/moped este obligat sa aibe o mana pe ghidon Ai dreptate, ma gandeam la mersul fara maini, care de asemenea nu este considerant stunt Dar daca stau sa ma gandesc, la cate gropi sunt prin bucale, ar trebui considerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate