kato_arad Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Au venit stickerele!Lista s-a inchis la Biggigi,inclusiv,termen pana duminica pentru cei care au rezervate daca nu le dau la altcineva.Marime 14/14 cm.Maine 25.11. ma gasiti in spatele stadionului UTA la blocurile noi,ptr cine are timp de umblat prin oras.Le tin cu mine in conserva.Telefonul acelasi 0722.713.727 si pretul,1,5 lei. Salutare! /index.php?...1&st=0...pe cand si un local NUMAI AL NOSTRU? frumosa initiativa....Adevarul e caci comunitatea locala aradeana lipseste cu desavarsire.Asta fara suparare. Vreau sa initiez aco o actiune de Mos Craciun pe motocicleta.Cu un buget obtinut din donatii,dupa posibilitatilor fiecaruia sa vizitam un camin ptr copii.Deocamdata e doar o initiativa.Vorbindu-ne intre noi vom vedea la ce camin vom merge.O punga acolo la vre-o 25-30 lei cu dulciuri,fructe sper ca vom putea duce.Putem merge la un camin din asta,vedem care e situatia,cati copii sant si in limita fondului adunat ne punem pe facut lista.Cumparaturile le putem face la un market mai ieftin ,facem pungile si intr-o zi in saptamana Craciunului merge cu ele. Astept propuneri si alte idei daca aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eto Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Au venit stickerele!Lista s-a inchis la Biggigi,inclusiv,termen pana duminica pentru cei care au rezervate daca nu le dau la altcineva.Marime 14/14 cm.Maine 25.11. ma gasiti in spatele stadionului UTA la blocurile noi,ptr cine are timp de umblat prin oras.Le tin cu mine in conserva.Telefonul acelasi 0722.713.727 si pretul,1,5 lei. Salutare! /index.php?...1&st=0...pe cand si un local NUMAI AL NOSTRU? frumosa initiativa....Adevarul e caci comunitatea locala aradeana lipseste cu desavarsire.Asta fara suparare. Vreau sa initiez aco o actiune de Mos Craciun pe motocicleta.Cu un buget obtinut din donatii,dupa posibilitatilor fiecaruia sa vizitam un camin ptr copii.Deocamdata e doar o initiativa.Vorbindu-ne intre noi vom vedea la ce camin vom merge.O punga acolo la vre-o 25-30 lei cu dulciuri,fructe sper ca vom putea duce.Putem merge la un camin din asta,vedem care e situatia,cati copii sant si in limita fondului adunat ne punem pe facut lista.Cumparaturile le putem face la un market mai ieftin ,facem pungile si intr-o zi in saptamana Craciunului merge cu ele. Astept propuneri si alte idei daca aveti. super buna ideea,cred ca fiecare ar dona cat sa facem copiii aia sa uite macar de sarbatori de viata asta nenorocita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/m..._impotenta.html .........care se teme? Editat Noiembrie 27, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/m..._impotenta.html .........care se teme? Saraci de iei incearca sa faca tot posibilul sa ne lasam de motoare dar eu zic ca tot degeaba !!!!! NAU NICI CEA MAI MICA SANSA !! Sa traiti domnul KATO !! sa nu ma uiti si pe mine cu stikere daca mai primesti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Dati-va cu parerea... http://viatalatara.wordpress.com/2008/11/2...fo-vaccinuri-1/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Sant pe drum ,asta seara am vb cu expeditorul,in sfarsit...doar 100 buc,deci raman 95 dupa ce retin eu 5.La cei care au comandat multe taiem.Iata lista pana acum care au rezervate stickere si nr de bucati:Marele Alb 10+10 (ptr Radu Ciobanu),Elzorab 2,Danut 10,Cuncun 4,Dice 79 Arad 5,JVC(Sergiu) 5,AR88 ROL 4,Tavy XT 10,Branconier 5,Cibanu Jr 4,AR55 CBR(Flavius) 10,Calinbac 4...deci sant 83 bucati pana acum,mai sant 12 buc. Pretul acelasi,1,5 lei buc. Cat la comanda lui Calinmoto nu se poate onora.Am sa mai vb cu respectivul sa vedem cum mai poate trimite.Tinem legatura.Daca sosesc pana Sambata ne putem intalni undeva iar daca nu eu o sa le pun cu mine in masina si ne telefonam.Puteti sa ma sunati dupa ce dau semnalul aici ca le am in mana la 0722713727.Salutare! cum putem face sa ne intalnim, sa dau si eu de stickere`le respective maine daca e timp, poate ne vedem prin oras pe undeva.. astept raspuns cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 cum putem face sa ne intalnim, sa dau si eu de stickere`le respective maine daca e timp, poate ne vedem prin oras pe undeva.. astept raspuns cu respect Ti-a lasat nr. de tlf ... suna-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) organizam un concurs de dans echipati corespunzator? cam uitam si cum sa mancam.... Editat Noiembrie 29, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Deci Kato mai spart cu filmuletele sunt BETON !!! Si ai tare si propunerea ar fi fain si distractiv daca ati orbaniza o chestie de asta si ne-am mai desmortii si noi motociclisti cu un dans de asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Anunt: dupa cum am zis am tinut celor de pe lista stickerele rezervate pana azi.De maine,primul venit primul servit.Salutare tuturor! 0722.713.727,maine ma gasiti la UTA,in spatele stadionului la tabela electronica! Este un magazin de second-hand pe Elena Ghiba Birta,strada de la Pta. Mihai Viteazu spre Intim. Magazinul este de pantofi chiar langa spalatoria auto pe dreapta.Am vazut o pereche de cizme moto Daianese model simplu,mai vechi de vitezana stare buna cu doar 60 lei,marime 42,mai sant si de chooper 43 parc si cealalta mai mica...cam asa ceva.Poate e de folos cuiva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Anunt: dupa cum am zis am tinut celor de pe lista stickerele rezervate pana azi.De maine,primul venit primul servit.Salutare tuturor! 0722.713.727,maine ma gasiti la UTA,in spatele stadionului la tabela electronica! ce fain ca am pirdut randul...... dar ramane pe deta viitoare, deocamdata m-am ales cu 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=4_h1G0rxPBM...howtopic=295321 bataie intre mobristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 ce s-o speriat prostu' la sfarsit cu trenu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 (editat) ce s-o speriat prostu' la sfarsit cu trenu... aaa, tu nu ai faceo ? ) misto filmuletzu cu stan si bran Editat Decembrie 3, 2008 de AR 88 ROL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 aaa, tu nu ai faceo ? )misto filmuletzu cu stan si bran bah alexe...d cand faci filme....sau se iau astia d tine fara rost....ia-le mauuu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 nu le iau mauuu...le iau io altceva cand ii prind...ii iau la rost si dupa aia ii pun sa imi dea de baut bere......te chem si pe tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 La multi ani tuturor celor care poarta numele Nicolae, Nicoleta, Miklos sau Nicklauss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Chiar ma Nicule....sa cresti mare...!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 La multi ani tuturor celor care poarta numele Nicolae, Nicoleta, Miklos sau Nicklauss te-am sunat azi toata ziua si aveai telefonul inchis...la naiba...ti-am lasat mesaj,sa ne traiesti Nicusor La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 te-am sunat azi toata ziua si aveai telefonul inchis...la naiba...ti-am lasat mesaj,sa ne traiesti Nicusor La Multi Ani! pai stie el de ce...la cati prieteni are...il bagam rau de tot in gaura . Hai la Multi Ani , Korben si tot nu scapi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 taxa de prima inmatriculare s-a triplat doar pt masini sau si pt motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 taxa de prima inmatriculare s-a triplat doar pt masini sau si pt motoare? La motociclete nu se plateste taxa de prima inmatriculare,iar la masini e nasoala rau(am prins-o si eu in direct) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2992 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 La motociclete nu se plateste taxa de prima inmatriculare,iar la masini e nasoala rau(am prins-o si eu in direct) multumesc:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 multumesc:D Cu placere.Te asteptam printe noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) In ARAD, sambata in data de 13.12.2008 se va constitui un meeting de protest autorizat impotriva taxei auto. Formatiunea va face un mars pe principarele artere ale orasului, incepand de la ora 11:00 AM din fata primariei Arad. Avem nevoie de prezenta a cat mai multe persoane pentru a participa cu semnaturi. http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/tax...-in-strada.html Editat Decembrie 9, 2008 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate