Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!

GIV 32
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

salutare aradenii mei

avand in vedere ca e un topic de discutii m-am gandit ca nu se supara nimeni daca intreb si eu aici de un eventual loc de munca,sofer sau ceva in zona asta.

ideea este ca daca stie cineva ceva( pot da detalii ,cv si alte info)) pe adresa de mail, taz_vinga@yahoo.com sau la tel 0749887114

cine stie poate iese ceva

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare aradenii mei

avand in vedere ca e un topic de discutii m-am gandit ca nu se supara nimeni daca intreb si eu aici de un eventual loc de munca,sofer sau ceva in zona asta.

ideea este ca daca stie cineva ceva( pot da detalii ,cv si alte info)) pe adresa de mail, taz_vinga@yahoo.com sau la tel 0749887114

cine stie poate iese ceva

multumesc

:friends: :bounce: ..foarte bine ai facut ca ai scris aici!..ce bine ar fi daca ar scrie toti discutiile aici!...

..on topic:..daca aud ceva te anunt! :-L

Link spre comentariu

:rolleyes: :cheers: ..foarte bine ai facut ca ai scris aici!..ce bine ar fi daca ar scrie toti discutiile aici!...

..on topic:..daca aud ceva te anunt! :)

mersi frate motociclist

ideea este ca am vazut la un moment un topic special cu locuri de munca si angajari dar nu il mai gasesc si atunci unde sa postez daca nu la discutii?

dau de baut daca iese de un salar ceva:)

asta e

salutare

Link spre comentariu

Salut..de curand mi-am cumparat o kawasaki ninja din 1999 si am nevoie pt ea de o oglinda dreapta si semnalizare dreapta fata. Imi puteti spune de unde pot sa le cumpar la un pret cat mai mic?

Shroturi de motoare avem in Arad? Multumesc.

Link spre comentariu

SALUTARE

DACA MAI ARE CINEVA IN PLUS VREUN STICKER DE ALA GALBEN CE LE-A IMPARTIT KATO PRIN ARAD SI SE POATE LIPSI DE EL,L-AS LUA EU.

0749887114 SAU MESAJ AICI PE SITE

MULTUMESC SI DAU O BERE RECE

post-44497-1236465056.jpg

Editat de ar77scv
Link spre comentariu

SALUTARE

DACA MAI ARE CINEVA IN PLUS VREUN STICKER DE ALA GALBEN CE LE-A IMPARTIT KATO PRIN ARAD SI SE POATE LIPSI DE EL,L-AS LUA EU.

0749887114 SAU MESAJ AICI PE SITE

MULTUMESC SI DAU O BERE RECE

Avind in vedere ca azi e 8 martie ,iti fac cadou unul. :lol: :D .Treci pe la mine si ti-l dau.

Link spre comentariu

Avind in vedere ca azi e 8 martie ,iti fac cadou unul. :D :) .Treci pe la mine si ti-l dau.

:lol: Na,buna treaba.Bine ca s-a rezolvat! Si profit de aceasta cale sa urez un La Multi Ani tuturor mamelor si femeilor!

Link spre comentariu

Care stiti daca podul peste Mures de la Savarsin e practicabil ?

Si daca raspunsul este afirmativ, care e starea e drumului (calitate asfaltica) catre Faget, prin Birchis ???

ultima data am trecut pe el in decembrie, daca nu l-a luat viitura e praticabil

drumul era plin de gropi atunci, deci acum probabil e si mai distrus

Link spre comentariu

salut !

iese cineva la o bere pe seara ?

stau o saptamana in arad si nu stiu pe nimeni. Poate mai schimbam 2 vorbe ca tot avem o pasiune comuna.

:lol:

Lasa si tu un nr de tel sau un id de mess, aici sau pe pm cum preferi :D

Link spre comentariu

...asta da veste interesanta!... http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-5478...motociclete.htm

...mincaia-r frastu de nesimtiti, nu mai stiu cum sa ne jecmaneasca! :)

Link spre comentariu

Care stiti in ce stare e soseaua dintre Tm -Lipova . Trebuie sa ajung la Tg Mures si nu as merge pe Tm - Lugoj - Faget  , ca ala stiu ca e varza.

De ala am auzit k ii destul de praf si pulbere. De alta varianta nu stiu.Nam ajuns asa departe cu simsoneta :kiss:

Link spre comentariu

Care stiti in ce stare e soseaua dintre Tm -Lipova . Trebuie sa ajung la Tg Mures si nu as merge pe Tm - Lugoj - Faget  , ca ala stiu ca e varza.

Din cite stiu eu Timisoara -Alios e super iar Alios -Lipova (vreo 10 km ),e groaznic.

Link spre comentariu