Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!

GIV 32
 Share

Postări Recomandate

Maka... nota 10 + pentru sinceritate

Nu stiu daca ,,m-am laudat'' sau nu pana acuma dar consoarta este profa de fizica, si nu la generala ci de liceu, iar prin natura sistemului care tine in ,,reanimare'' o gramada de fosile in loc sa le scoata la pensie nu are post stabil - lucreaza ca suplinitor.

Acest fapt i-a permis sa cunoasca o multime de licee Aradene cu tot ce (din pacate f. putin)a mai ramas bun bun in ele.

Situatia este DEZASTRUOASA fratilor: viitoarea clasa sociala care ajunge la maturitate peste cativa ani, nu stie sa faca inmultiri simple de clasa 4-5-a de scris nu mai vorbesc-hieroglife arucate cu pixul pe hartie, dezacorduri, propozitii simple redactate print-un adevarat ,,viol'' la adresa gramaticii L. Romane, si ca si cum nu ar fi destul ,,vidul'' peste tot acest mix de lipsuri cine credeti ca troneaza puternic ancorata in pile relatii cunostinte-pentru cei care le au si pentru cei care nu le au in ,,mi-se rupe ''.....=NESIMTIREA !!!

Kato , Korben voi astia mai trecuti prin viata, daca vedeti cata nesimtire se poate aduna la un loc intr-o clasa de elevi de liceu ramaneti interzisi.

Si ca sa fiu si mai concis, doresc sa va semnalizez ca testele (grila - ca altfel copii se incurca rau si nu trebe stresati)care le da sotia la scoala, le trec acasa cu brio doar din ce imi aduc aminte ce am invatat acum circa 20 de ani .

GROAZNIC JALNIC INCREDIBIL

eu sunt de parere ca sistemu actual de invatamant e invechit si sa va spun de ce, eu am facut prima data profesionala , acolo tre sa te invete meserie numai ca scolile noastre romane nu au materialele necesare pt a face practica. eu sunt de profil electric si electronic , din clasa mea 3-4 stiu meserie printre care ma numar si eu , restul pana la 27 nu stiu nici sa schimbe un amarat de tub de neon , deci ganditi-va ce vor face dupa ce ies de pe bancile scolii, in loc sa ne invete lucruri de baza ce tin de meserie si de cultura generala ne bagama pe gat tot felul de materii cum ar fi chimia sau religia, ma mir cum de nu facem si bilogie si ma intreb la ce mama naibii ne foloseste noua ca electricieni chimia ? sau alte materii de umplutura. Ca sa nu mai adaugam si informatica unde profesoru e mai prost ca elevul ( asta poate sa o confirme si Swartelf ca si la el la scoala e tot un specimen de profesor ).

In loc sa ne invete lucruri elementare de care ne vom lovi in viata , baga in noi tot felu de forumule trigonometrice si cacaturi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

in loc sa ne invete lucruri de baza ce tin de meserie si de cultura generala ne bagama pe gat tot felul de materii cum ar fi chimia sau religia, ma mir cum de nu facem si bilogie si ma intreb la ce mama naibii ne foloseste noua ca electricieni chimia ? sau alte materii de umplutura. Ca sa nu mai adaugam si informatica unde profesoru e mai prost ca elevul ( asta poate sa o confirme si Swartelf ca si la el la scoala e tot un specimen de profesor ).

In loc sa ne invete lucruri elementare de care ne vom lovi in viata , baga in noi tot felu de forumule trigonometrice si cacaturi.

pretene...aici o dai rau de tot in bara...

-unu la mana te contarzici tu pe tine...loc sa ne invete lucruri de baza ce tin de meserie si de cultura generala ne bagama pe gat tot felul de materii cum ar fi chimia sau religia, ma mir cum de nu facem si bilogie

-doi...tu ca electrician si electronist esti in foarte stransa legatura cu chimia (poate chiar si biologia, anatomia), pe ca iti dau ex orice fir sau cablu e facut din diferite aliaje, e tratat cu diferite substante pt a fi cat mai rezistent, durabil, etc...si tu ar cam trebui sa ai macar habar de toate astea.asta ca sa nu mai iti zic de electronica...in care chimia e la ea acasa(rezistente, condensatoare,tranzistoare, izolatori,antioxidanti etc...etc...) toate is facute pe baza chimiei

-sa stii ca nimic din ceea ce inveti nu e de umplutura, doar ca nun te intereseaza poate pe tine personal...si ca loc unde sa depozitezi informatiile ai berechet(cica oamenii folosesc doare vreo 5-6% din creier...asa ca spatiu estem :lol: )

-faza cu profesorul mai "prost ca elevul"...nu va convine faceti o petitie si de depuneti-o directorului, la inspectorat...faceti ceva...pune-ti lucrurile in miscare cand ceva nu va convine(cand eram student am facut-o de 2 ori...si atitudinea fata de anul nostru s-a schimbat radical)

-cu formulele...dc ai stii cat caut eu acuma prin carti/net dupa anumite formule, legi sa mi le reamintesc cand ma lovesc de ele...

nu o lua ca atac la persoana...e doar o constatatare :disappointed:

mai pot sa zic multe da asa m-am plictisit...

hai bikes on ice...hai

Link spre comentariu

-unu la mana te contarzici tu pe tine...loc sa ne invete lucruri de baza ce tin de meserie si de cultura generala ne bagama pe gat tot felul de materii cum ar fi chimia sau religia, ma mir cum de nu facem si bilogie

-doi...tu ca electrician si electronist esti in foarte stransa legatura cu chimia (poate chiar si biologia, anatomia), pe ca iti dau ex orice fir sau cablu e facut din diferite aliaje, e tratat cu diferite substante pt a fi cat mai rezistent, durabil, etc...si tu ar cam trebui sa ai macar habar de toate astea.asta ca sa nu mai iti zic de electronica...in care chimia e la ea acasa(rezistente, condensatoare,tranzistoare, izolatori,antioxidanti etc...etc...) toate is facute pe baza chimiei

-sa stii ca nimic din ceea ce inveti nu e de umplutura, doar ca nun te intereseaza poate pe tine personal...si ca loc unde sa depozitezi informatiile ai berechet(cica oamenii folosesc doare vreo 5-6% din creier...asa ca spatiu estem :lol: )

-faza cu profesorul mai "prost ca elevul"...nu va convine faceti o petitie si de depuneti-o directorului, la inspectorat...faceti ceva...pune-ti lucrurile in miscare cand ceva nu va convine(cand eram student am facut-o de 2 ori...si atitudinea fata de anul nostru s-a schimbat radical)

-cu formulele...dc ai stii cat caut eu acuma prin carti/net dupa anumite formule, legi sa mi le reamintesc cand ma lovesc de ele...

nu o lua ca atac la persoana...e doar o constatatare :lol:

hai bikes on ice...hai

vad ca tu ai inteles gresit, in ce legatura stransa suntem noi cu chimia? ce ma intereseaza pe mine ca firu ala de cupru e facut din X54t54760gyi657h9832 forumuele, lu peste pe care oricum nu le ti minte + ca noi facem chimie organica care e cu totul opus meseriei mele da infine :disappointed:

Link spre comentariu

nu o lua ca atac la persoana...e doar o constatatare :disappointed:

hai bikes on ice...hai

da bah...nu fizica sta la baza chestiilor care le-ai insirat tu mai sus? rezistente,condensatoare...etc... intreb si io...:lol:

Link spre comentariu

ce ma intereseaza pe mine ca firu ala de cupru e facut din X54t54760gyi657h9832 forumuele, lu peste pe care oricum nu le ti minte + ca noi facem chimie organica care e cu totul opus meseriei mele da infine

Alex,

Nu exista specializare fara o pregatire minimala de cultura generala

Si stai linistit, nivelul de predare/pregatire a materiilor complementare pentru liceu (ma refer la materiile care NU sunt de specialitate) este tot minimal

Ca de altfel si pregatirea profesionala, tot minimala

Indiferent pentru ce meserie te pregatesti, in liceu sau in scoala profesionala se face doar pregatirea de baza

Vei deveni un adevarat meserias abia dupa ani buni de munca alaturi de meseriasi adevarati

Si vei vedea pe parcursul acestor ani ca pregatirea de cultura generala este foate importanta

Mesaj completat

da bah...nu fizica sta la baza chestiilor care le-ai insirat tu mai sus? rezistente,condensatoare...etc... intreb si io...:disappointed:

Chimie si fizica, amandoua

Chiar daca se invata separat, le sunt foarte strans legate

Link spre comentariu

da bah...nu fizica sta la baza chestiilor care le-ai insirat tu mai sus? rezistente,condensatoare...etc... intreb si io...:lol:

partial ai dreptate...da fizica asta cum zici tu se intampla in anumite materiale si din cauza anumitor materiale...create prin procedee chimice.gugalizeaza un pic si o sa te dumiresti...

post-22150-1264958673_thumb.jpg

ps: ma bucur ca macar cineva a intles ceva din ceea ce am vrut sa punctez, nicule :disappointed:

Link spre comentariu

chimie ?

adica concentratia de antigel din radiator are legatura cu chimia?

benzina buna sau proasta tot cu chimia se leaga ?

gumele de vara sau de iarna tot de ceva chimic se leaga ?

vaselina de rulmenti e tot chimie ?

wtf?

creanga sau eminescu ?

virgula sau nimic ?

litera mare? ce rost are?

wtf?

scripeti?

plan inclinat?

lentile ?

curent sau putere?

wtf?

vezica sau rinichi ? ca pietre fac toate...

oase si muschi? are toata lumea...

wtf?

si uite cum eliminam de rapid o multime de obstacole, in goana noastra nebuna ...DUPA CE ?

Link spre comentariu

multi de pe acest forum nu stiu nici macar cat fac 2+2:2= ? maradeanu nu a stiut :lol:

ma , tu chiar nu intelegi ca nu mi-am dat deloc interes pentru tampenia aia ? :disappointed:

Daca ar fi fost macar in timpul scolii , dar atunci m-am "izolat" complet de scoala :lol:

Sunt sigur ca multi altii care nu s-ar fi concentrat la aia ti-ar fi dat acelasi raspuns ... in fine

Link spre comentariu

multi de pe acest forum nu stiu nici macar cat fac 2+2:2= ? maradeanu nu a stiut :disappointed:

Îți place să scormoneÂşti în cacao?

Nu îmi permit să emit pretenții față de cineva pe forum, dar cred că ar fi în interesul tuturor să generăm o atmosferă cel puțin colegială, dacă nu chiar prietenească

Link spre comentariu

singura chestie care ar trebui interzisa in scoli e religia.

permite-mi sa nu fiu de acord cu tine, uita-te la majoritatea rau-facatorilor, nu au nici o tangenta cu religia

eu sunt de parere ca cine creste cat de cat intr-o familie "religioasa" sa zicem, va fi un om mai bun decat unul care a crescut fara sa stie de respectul fata de Dumnezeu; bine-inteles ca nu e neaparat sa fie asa, pana la urma fiecare in parte decide ce sa faca si ce sa nu faca in viata, dar cand privesti viata din mai multe pespective (uman, religios, material), ai mai multe sanse sa faci alegerea cea mai buna, mai ales atunci cand viata te incearca cu tot felul de neajunsuri si neimpliniri

Link spre comentariu

care ii faza cu "Free Bikers Arad" sau "Arad Bikers" si cu interzicerea " scuteristilor" ? :disappointed:

varsta minima 16 ani,si permis(atestat)a1,si poti sa vi si cu bicicleta,sau role,nu e nimeni curios de vehicol :lol:,warn 10%?,pt. ce?

Editat de laumoto
Link spre comentariu

m-am lamurit si cu forumu asta :disappointed: e clar ca cineva are ceva cu noi , pt ce am luat warn ? Stiti pt ce? pt c avem in semnatura poza cu arad bikers, am dat mesaj la adimn acum cateva zile sa imi explice de ce nu avem voi sa punem in semnatura acea poza , nu mi sa raspuns. Dc? ca asa ii in Romania. Bine ca altii au voie sa isi faca reclama la tot felu d siteuri si magazine de piese moto, noi nu avem voie, eu cred ca moderatorii se cam plictisesc si nu au ce sa faca, asa cum s-au luat si de topicul cu poze de poveste de la timisoara , si cand le-au sarit tot forumul in cap lor pus inapoi de frica :lol: acum nu au de cine se lua si se iau de noi. Si mai se spune ca suntem o tara libera. da vad ca peste tot se impun restrictii, domnilor daca puneti restrictii in semnatura aplicati-o pt toti utilizatorii. Si ca sa completez tot ce am de spus , va mai spun ca forumul merge jalinc de abia se incarca si asta de mult, si nu e de la netul meu ca multi se plang de asta. :lol:

Link spre comentariu

Imi pare rau ca totdeauna exista cate un motiv de ofticare pe acest forum. Hai Makaveli fi om si intelege.Pui prea mult suflet intr-un forum.Fati carnetu macar si implicate mai mult in legile soselelor(junglei) ca sa nu te mai preocupe asa mult forumul.Asta e doar un loc unde ne povestim intamplarile,ne etalam motocicletele care recunosc,in arad avem motociclete frumoase,ne sfatuim in legatura cu toate cele si ne stabilim intalniri.Nu facem nici Chat nici Mirc nici Mess. In legatura cu Warnul primit nu stiu ce sa zic. Nu am cunostintele necesare ca sa comentez.Dar avand in vedere ca Grupul nostru nu are nici un fel de document nimica....sar putea sa fie ala motivul.

Ishmael...GooD PostinG

Link spre comentariu

..hai mai. nu fiti tristi...eu am primit warn pt 10 zile acum 3 ani!...nici acum nu l-au anulat!.. :disappointed: :lol:

Link spre comentariu