cccaius_85 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 am si eu o intrebare vreau sa comand cate ceva maruntisuri (total vreo 50€) din catalogul louis si nu as vrea sa platesc inca 20 transport stiti pe cineva care aduce si poate nu are adaos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 am si eu o intrebare vreau sa comand cate ceva maruntisuri (total vreo 50€) din catalogul louis si nu as vrea sa platesc inca 20 transport stiti pe cineva care aduce si poate nu are adaos... da sunama pe numaru asta 0751604647 si iti explic cum sa comanzi fara adaos si transport gratis la domiciliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 am si eu o intrebare vreau sa comand cate ceva maruntisuri (total vreo 50€) din catalogul louis si nu as vrea sa platesc inca 20 transport stiti pe cineva care aduce si poate nu are adaos... da sunama pe numaru asta 0751604647 si iti explic cum sa comanzi fara adaos si transport gratis la domiciliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 am si eu o intrebare vreau sa comand cate ceva maruntisuri (total vreo 50€) din catalogul louis si nu as vrea sa platesc inca 20 transport stiti pe cineva care aduce si poate nu are adaos... da sunama pe numaru asta 0751604647 si iti dau detalii mai multe despre cum sa comanzi fara adaos la pret de catalog si fara taxe transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 La Multi Ani TUNDEEEEEE :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 LA MULTI ANI Âşi să fi iubită ... (din când în când si de Gabii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Mersiii mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) La Multi Ani! Hondita Editat Aprilie 4, 2011 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 la multi ani,Tunde si din partea noastra(Dan si Andrea)si la muuuuuulti km pe 2 roti!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 LA MULTI ANI HONDITOOOOOOOOOOOOOOO! Nu-ti cant nimic pt. ca nu ma pricep:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 La Multi Ani si multi kilometri fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 La multi ani si de la mine...griji' sa nu fie prea mult jeger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 to you... mai departe nu "cant" ca sunt ragusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 LA MULTI ANI HONDITOOOOOOOOOOOOOOO! Nu-ti cant nimic pt. ca nu ma pricep:P Ba da, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz La multi ani si de la mine...griji' sa nu fie prea mult jeger Pssssssst mah... imi faci reclama negativa Va multumesc pentru urari, va iubeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 MOARE forumu... trebuie resuscitat! De cateva zile se zbate intre viata si moarte!!! Abia mai misca Sau numa eu cred si constat asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Umor de periferie intelectuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Umor de periferie intelectuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Umor de periferie intelectuala foarte bun umorul asta! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Propunere Ar fi cineva interesat de o iesire pana la louis(casca principalul+alte chestii )? Din cate stiu cel mai aproape e la Viena, deci...Viena 1000 km dus intors. Ideea e ca singur costa mult drumul, dar daca ar mai fi doritori am putea sa mergem impreuna cu masina si ar iesii mai ok la pret. Asa ca daca e cineva doritor sa ma anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Propunere Ar fi cineva interesat de o iesire pana la louis(casca principalul+alte chestii )? Din cate stiu cel mai aproape e la Viena, deci...Viena 1000 km dus intors. Ideea e ca singur costa mult drumul, dar daca ar mai fi doritori am putea sa mergem impreuna cu masina si ar iesii mai ok la pret. Asa ca daca e cineva doritor sa ma anunte. pt viena merita sa mergi vreo 3 zile doar pt casca de la louis, 1000 km dus -intors intr o zi nu merita sunt x firme care au casti de la louis pe stoc, in Arad si TM mergi, incerci si comanzi care ti se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 (editat) pt viena merita sa mergi vreo 3 zile doar pt casca de la louis, 1000 km dus -intors intr o zi nu merita sunt x firme care au casti de la louis pe stoc, in Arad si TM mergi, incerci si comanzi care ti se potriveste Te inseli amarnic...am fost pe la toate. Au doar casti de duzina sau integrale. Eu vreau flip-up(Caberg Sintesi) Editat Aprilie 8, 2011 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_tm Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 sunt x firme care au casti de la louis pe stoc, in Arad si TMmergi, incerci si comanzi care ti se potriveste nu mi se pare fair-play gandirea ta. firmele de care zici ca au pe stoc investesc in transport, isi asuma riscul sa nu vanda marfa, tin bani blocati, castile pe care toata lumea le probeaza nu iti convin sa le cumperi ca nu sunt sigilate etc. si mai mult, daca nu cumperi de la ei vor inchide si nu vei mai avea unde sa probezi ceva ca apoi sa cumperi de pe net..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Te inseli amarnic...am fost pe la toate. Au doar casti de duzina sau integrale. Eu vreau flip-up(Caberg Sintesi) Cred ca orice firma din Arad (AllMoto, Ariciu) iti poate aduce in maxim o saptamana pe comanda casca respectiva la costuri mult mai mici decat te-ar costa sa te deplasezi singur pana acolo. Daca totusi vrei sa mergi, am mai jos o lista cu magazinele de profil si adresele lor din Viena. Iti recomand magazinul Dress'n Helmet. In materie de casti au marfa mult mai multa si diversificata fata de Louis, iar amabilitatea angajatilor este de remarcat. Dress'n HELMET: 1030 Wien Rennweg 79-81 Louis(gigastore) : Kagraner Platz 20, A-1230 Wien - Nord Louis (funshop Sud) :Triester Strasse 258 Hein-Gericke: Wien (Mitte), Florianigasse 55 Hein-Gericke: Wien (Sud), Triester Strasse 230 1230 Wien Hein-Gericke: Wien (Nord), "Fachmarktzentrum" pe Rautenweg nr.7 / Dassanovskyweg, 1220 Wien BMW Wien Motorradzentrum: Heiligenstädter StraĂe 64, 1190 Wien 2RAD-BĂRSE Center - KCO Handels GmbH & CO: Praterstrasse 47, A-1020 Wien Bike City Motorradhandel GmbH: Mariahilfer Str. 206/1 1150 Wien Auner: Wiener StraĂe 11-13 2351 Wiener Neudorf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Eu am fost anul trecut la Gigastore.. si m-am dezamagit.. era cam...pustiu, cel putin nu la asta m-am asteptat.. poate criza ii de vina, nush.. dar nu merita drumul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Eu am fost anul trecut la Gigastore.. si m-am dezamagit.. era cam...pustiu, cel putin nu la asta m-am asteptat.. poate criza ii de vina, nush.. dar nu merita drumul.. A meritat sa-mi faceti in ciuda ca ati gasit casti ROOF si pe site nu apare....acuma puric catalogul sa vad daca este. :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate