ALINPAPA2000 Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 LA MULTI ANI ROMANEEEE !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 asfalt uscat in 2013!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 nu stiti ceva site-uri cu motociclete sh de vanzare in ungaria? search google moto.hu de ex... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Care aveti pe acasa o bucata de material tip goretex, am de rectificat o geaca moto. Cam 50/50 cm, poate fi impartit la 2(pentru maneci) Mersi! Nu goretex, ci cordura, scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Nu am auzit sa fie... Da un telefon si vezi ce zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 ok, da nu gasesc date de contact,ma puteti ajuta careva cu un nr de tel,mail cv.. ? multumesc! Nu exista mobre de inchiriat acolo, se inchiriaza doar pista, pretul la pista sa spuna cei care au mai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutszy Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 buna seara tuturor....o intrebare pentru voi.....care scoala moto e cea mai serioasa din arad.......ceva recomandari.....!!!!?????......va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 buna seara tuturor....o intrebare pentru voi.....care scoala moto e cea mai serioasa din arad.......ceva recomandari.....!!!!?????......va multumesc Du-te la Custom, pe lacului, vizavi de Casa de Cultura. E printre putinele care au sectia moto. Intreaba de domnul Nicoara Ciuclea sau de sotia lui care de cele mai multe ori preia pe viitorii cursanti. Si fiul meu a facut acolo si e ok. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 buna seara tuturor....o intrebare pentru voi.....care scoala moto e cea mai serioasa din arad.......ceva recomandari.....!!!!?????......va multumesc nu conteaza scoala, in arad din cate stiu ii doar un instructor deci difera doar tariful (din cate stiu eu). Eu am facut scoala la AS care m-a trimis la Luci(instructoru). din pacate la noi scoala pentru cat. A conteaza doar sa iti iei carnetul. teorie sau practica in trafic este inexistenta. deci termini scoala, iti iei inima in dinti si iesi in trafic sau in cel mai fericit caz daca ai ceva prieteni motociclisti iti explica ei cu ce se mananca iesitul in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Nu exista mobre de inchiriat acolo, se inchiriaza doar pista, pretul la pista sa spuna cei care au mai fost. Mi-e mi-a zis cineva din Arad ca Las Vegasul sa inchis, cica ar fi facut astia centura noua peste el ) E buna pista aia sa-mi cunosc motorul mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutszy Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 (editat) ...am mai auzit de la un prieten de acest luci, toată seara m-am chinuit sa-mi aduc aminte cum il cheamă, e ok băiatul asta?...a mai facut cineva şcoală cu el?...cel puţin pentru mine nu contează legislaţia şi practica în oraş că permis cat B am de 14 ani dar contează foarte mult mersul pe motor, şi eventual puţin de reîmprospătare a legislaţiei cea noua...poate nu ar strica..şi toată vara am văzut pe cineva care îi învăta pe cursanţi la parcarea de la expoArad....! ...am mai auzit de la un prieten de acest luci, toată seara m-am chinuit sa-mi aduc aminte cum il cheamă, e ok băiatul asta?...a mai facut cineva şcoală cu el?...cel puţin pentru mine nu contează legislaţia şi practica în oraş că permis cat B am de 14 ani dar contează foarte mult mersul pe motor,...şi toată vara am văzut pe cineva care îi învăta pe cursanţi la parcarea de la expoArad....! Editat Februarie 7, 2013 de danutszy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Ti-am trimis un PM. Dupa ce iei permisul vii cu noi in cateva ture si vom avea grija de tine cum am avut si de altii. Vei putea sa-ti faci noi prieteni dealtfel ca motociclist singur fara prieteni cu aceiasi pasiune e cam goala viata. In curand vom incepe cu actiunea moto joi, odata cu venirea primaverii. Pana atunci speram sa iti iei categoria pe carnet. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Du-te la Custom, pe lacului, vizavi de Casa de Cultura. E printre putinele care au sectia moto. Intreaba de domnul Nicoara Ciuclea sau de sotia lui care de cele mai multe ori preia pe viitorii cursanti. Si fiul meu a facut acolo si e ok. Bafta! Fiul tau nu a facut la AS scoala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 La Custom am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Ti-am trimis un PM. Dupa ce iei permisul vii cu noi in cateva ture si vom avea grija de tine cum am avut si de altii. Vei putea sa-ti faci noi prieteni dealtfel ca motociclist singur fara prieteni cu aceiasi pasiune e cam goala viata. In curand vom incepe cu actiunea moto joi, odata cu venirea primaverii. Pana atunci speram sa iti iei categoria pe carnet. Succes! apropo.sezonul de motojoi a inceput deja,hai kato ca si iarna santem prieteni:))nu numai vara:)) sante-m vecini si nu ne prea vedem:))macar la motoloi sa ne vedem:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 apropo.sezonul de motojoi a inceput deja,hai kato ca si iarna santem prieteni:))nu numai vara:)) sante-m vecini si nu ne prea vedem:))macar la motoloi sa ne vedem:)) Sa ma fac bine ca-s racit acum. Tot am vrut sa te sun daca se poate sa stergem prafu din sala ta de forta, ca ma simt cam ruginit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Pentru ca instructorii auto si/sau moto sunt de obicei persoane fizice autorizate, nu sunt angajati ai scolilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Luci e cel mai cunoscut instructor moto in Arad. Eu cu el am facut si am luat din prima. Cred ca 4 ore am facut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 pai tu ai fost deja instruit de catre alt ,,instructor". A fost acolo doar un act de prezenta, scoala si examenu, nu pruncule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Toate scolile lucreaza cu un singur instructor: Lucian La Belc scoala costa ~350 lei, daca acolo ai incluse 5 ore si examenul in pret (plus cursurile teoretice, adica legislatia) La Custom, daca tin minte bine, scoala costa ~200 lei dar ei iti ofera doar dosarul ca si cum ai facut scoala (cred ca nici legislatie nu fac baietii). Lucian si-a schimbat recent motocicleta, si din auzite, am inteles ca are un Suzuki GS500. Daca au ramas cele de anul trecut, preturile sunt: 25 lei ora de poligon, 25 lei examenul. Iar in legatura cu seriozitatea... nicio scoala nu e serioasa. Aproape nicio scoala nu a anuntat cand se dau si cand nu examenele... a doua saptamana din Decebrie dupa ce a nins nu s-a ocupat nimeni sa curete poligonul (cu toate ca ultimii fulgi au fost miercuri, si joi daca se facea "cheta" si il chema pe un sofer de la deszapeziri, cu max 200 lei era brici poligonul...erau ~80 de persoane la examen)... iar a treia saptamana daca nu m-ar fi anuntat Dudu, caruia ii raman vesnic recunoscator, probabil nu as fi avut A-ul inca daca nu era el. Am dus lopeti de tabla, de zapada, sare, am facut "lacrima" poligonul si nimeni nu ar fi zis "multam fraiere" Concluzie: alege scoala cea mai apropiata de tine si vezi daca vrei sa faci legislatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Toate scolile lucreaza cu un singur instructor: Lucian La Belc scoala costa ~350 lei, daca acolo ai incluse 5 ore si examenul in pret (plus cursurile teoretice, adica legislatia) La Custom, daca tin minte bine, scoala costa ~200 lei dar ei iti ofera doar dosarul ca si cum ai facut scoala (cred ca nici legislatie nu fac baietii). Lucian si-a schimbat recent motocicleta, si din auzite, am inteles ca are un Suzuki GS500. Daca au ramas cele de anul trecut, preturile sunt: 25 lei ora de poligon, 25 lei examenul. Iar in legatura cu seriozitatea... nicio scoala nu e serioasa. Aproape nicio scoala nu a anuntat cand se dau si cand nu examenele... a doua saptamana din Decebrie dupa ce a nins nu s-a ocupat nimeni sa curete poligonul (cu toate ca ultimii fulgi au fost miercuri, si joi daca se facea "cheta" si il chema pe un sofer de la deszapeziri, cu max 200 lei era brici poligonul...erau ~80 de persoane la examen)... iar a treia saptamana daca nu m-ar fi anuntat Dudu, caruia ii raman vesnic recunoscator, probabil nu as fi avut A-ul inca daca nu era el. Am dus lopeti de tabla, de zapada, sare, am facut "lacrima" poligonul si nimeni nu ar fi zis "multam fraiere" Concluzie: alege scoala cea mai apropiata de tine si vezi daca vrei sa faci legislatie. am fost colegi de lopata? ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SunSeeker Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Luci face si pe MZ pt subcategorii A1 , AM ...si mai nou pt A foloseste un GS500 pt ca il obliga noua legislatie sa predea pe ceva mai puternic, este super ok omu ,il Recomand ca instructor , tarifele sunt aceleasi ca si anul trecut 25 lei ora plus examenul , si in functie de scoala unde faci ai cateva ore sau nu , incluse in costul cu scoala.Scoala Belc este foarte operativa si rapida in intocmirea dosar-ului eu am pierdut cate 2 ore in 2 dimineti si cam atat.Ii recomand si pe cei de la Belc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Avem in Arad vre-un tapiter bun, cu experienta si de incredere ca tre' sa imi refac saua ?! Cei care s-au lovit de problema asta pe unde si le-au refacut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 DA. IO SUNT TAPITER 0769211256 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 nu stiti care este programul de la all motors ?AMW nu mai exista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate