badbeats Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 salutare, as avea si eu ceva de intrebat. Ma gandeam sa-mi duc fierul la piata de masini, stie cineva cam cat e taxa pt moto si daca se intereseaza politaii de actele motorului pus la vanzare??? mersi si asfalt.......fara gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 ... ce ziceti inscriem si Aradul la Stafeta Romaniei ? /index.php?...30entry371227 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Daca mai auziti de salon moto la Timisoara, sub orice nume, ziceti pas. Salonul se poate vedea la 3 firme pe gratis in orice zi(nu dau nume sa nu fac propaganda). Asta e al doilea salon la interval de 1 luna la care participa aceleasi firme. Nu mai vorbim de intrarea egala cu cea de la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
#Hoh_ Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 acuma am auzit ca o murit aseara unu cu motoru... nu stitzi cumva cine a fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Citeste si tu la rubrica "Accidente". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 12, 2006 Autor Share Postat Mai 12, 2006 La GIV 32 e valabil pe post de ecuson numarul de inmatriculare ..... ... salutare, as avea si eu ceva de intrebat. Ma gandeam sa-mi duc fierul la piata de masini, stie cineva cam cat e taxa pt moto si daca se intereseaza politaii de actele motorului pus la vanzare??? mersi si asfalt.......fara gropi ...nu stiu cit e taxa ideea este ca poti negicia cu baietii de la poarta!!!!!...de acte la motor .... ...vezi tu!! ... ce ziceti inscriem si Aradul la Stafeta Romaniei ? /index.php?...30entry371227 io stiu??... ...fa ce vrei!!eu nu am vreme de prostii din astea!! Daca mai auziti de salon moto la Timisoara, sub orice nume, ziceti pas. Salonul se poate vedea la 3 firme pe gratis in orice zi(nu dau nume sa nu fac propaganda). Asta e al doilea salon la interval de 1 luna la care participa aceleasi firme. Nu mai vorbim de intrarea egala cu cea de la SMAEB ...multumim!! acuma am auzit ca o murit aseara unu cu motoru... nu stitzi cumva cine a fost ? ...era unul din vladimirescu,probabil incepator si nu era din trupa noastra...era din sleahta noastra moto!!nu stiu nimic nici macar cind este inmormintarea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
#Hoh_ Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 am aflat cine era. pacat de el si de toti care patzesc chestii de genu.. ma rog.. life. (ms oricum givule) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 12, 2006 Autor Share Postat Mai 12, 2006 ...life is a biatch!!!!...fuck'it!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 am aflat cine era. pacat de el si de toti care patzesc chestii de genu.. ma rog.. life. (ms oricum givule) da-ne si noua amanunte despre el!cine era,ce moto avea?DETAILS,DETAILS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 da-ne si noua amanunte despre el!cine era,ce moto avea?DETAILS,DETAILS Citeste si tu la rubrica "Accidente". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Salutare.Spuneti-mi si mie unde va pot intalni daca tot ziceti ca nu conteaza ce motocicleta ai.Dupa cum vedeti eu sunt putin "inferior" dar mi-ar placea sa intalnesc motociclisti din arad fara fite si aere "ce racheta am", ca daca imi permiteam imi luam si eu ceva mai mare.astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 nu te speria , vei primi raspuns ,dar toata gasca(sau aproape toata) e plecata la intrunirea de la cj si de aia nu da nimeni nici un semn de viata(deocamdata) .oricum eu te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 ma bucur sa aud ca deja am primit un raspuns.sper sa ne cunoastem candva, poate dupa ce vin si ceilalti de la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 pana una alta de intrunire... incearca sa ajungi miercurea in trafic, pe eminescu unde era ... black& white... miercurea dupa 8.. 9 oricum o sa vezi motoare... acuma fiind dupa intrunire ne intalnim sa facem schimb de poze si eventual de bagaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 pana una alta de intrunire... incearca sa ajungi miercurea in trafic, pe eminescu unde era ... black& white... miercurea dupa 8.. 9 oricum o sa vezi motoare... acuma fiind dupa intrunire ne intalnim sa facem schimb de poze si eventual de bagaje nu sunt sigur ca voi reusii sa ajung miercuri (sunt din judet) oricum cu prima ocazie cand scot pegasul trec pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
#Hoh_ Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 da-ne si noua amanunte despre el!cine era,ce moto avea?DETAILS,DETAILS din cate am auzit: era un tip din vladi, avea un kawasaki ninja (verde cred) si stateau la coloana la tren,el o iesit din coloana o prins vreo 180h si unu cu masina nu lo vazut, o iesit, o intrat in el si o explodat motoru pe loc. ps: scuze de intarziere probabil ca ai alfat deja.. da erdieshu face minuni la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 din cate am auzit: era un tip din vladi, avea un kawasaki ninja (verde cred) si stateau la coloana la tren,el o iesit din coloana o prins vreo 180h si unu cu masina nu lo vazut, o iesit, o intrat in el si o explodat motoru pe loc. ps: scuze de intarziere probabil ca ai alfat deja.. da erdieshu face minuni la toata lumea Da am aflat a doua zi dupa ce am intrebat.Oricum mersi de atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 ...mai,dar ce a-ti tacut asa dintr-o data??? ....doar nu v-ati speriat de faptul ca mai citesc si altii topicurile noastre?...era clar ca oricine vrea,le poate citi!!.....ca le citeste nu-i asa problema mai rau este cind i-si dau cu parerea fara sa fie necesar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 ...mai,dar ce a-ti tacut asa dintr-o data??? ....doar nu v-ati speriat de faptul ca mai citesc si altii topicurile noastre?...era clar ca oricine vrea,le poate citi!!.....ca le citeste nu-i asa problema mai rau este cind i-si dau cu parerea fara sa fie necesar! liniste si pace....liniste si pace..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Ca sa fiu si eu in ton cu voi:o liniste apasatoare trona asupra comunitatii moto din Arad!Oare ce urmeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 probabil furtuna !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 probabil furtuna !! ce furtuna,de nisip??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 nu ba dinaia cu apa multa multa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 nu ba dinaia cu apa multa multa!!! ai avut dreptate,mai bine taceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 cred ca saptamana asta ne cam stropeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate