ishmael Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 ochit si lovit. am niste dejavuuri (nu zoli) cu un copil denis din timisoara de acu 1-2 ani care avea 14 ani pe vremea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Acum, ca sa cauti o informatie utila, trebuie sa cauti printre sutele de discutii personale dintre respectivele personaje. Informatii utile pe topicul "Mesaje, vorbe, discutii"? E buna poanta Cu tot respectul, eu raman adeptul discutiilor libere pe forum, in special pe acest topic Life is fun, so live it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Informatii utile pe topicul "Mesaje, vorbe, discutii"?E buna poanta M-am referit la forum (Arad) nu la topic. Ma asteptam la controverse de la persoanele care se simt incluse si lezate de remarca mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 O singura chestie am de zis...Hai primavara hai, hai timp frumos hai...ca uite ce se intampla pe aici ), se aduna cate 5pag pe zi pe topic... Ca sa se impace toata lumea, hai ca nu mai e mult si iara ne regrupam prin benzinarii si mergem la drumuri lungi si frumoase ...Make Love NOT War (teoretic vrobind ). Vin sarbatorile, hai sa fim mai buni nu mai rai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Ma asteptam la controverse de la persoanele care se simt incluse si lezate de remarca mea. Pai nu vad unde sunt controversele Eu nu ma simt lezat de loc, doar inclus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) Bun sfat de la cineva cu 47ooo posturi in 8 luni! Sunt convins ca toate sunt la obiect si e scris doar cate putin! Eu cred ca va simtiti amenintati ca va fura baiatul "pita". Sunt anumite personaje care au balacarit forumul. Acum, ca sa cauti o informatie utila, trebuie sa cauti printre sutele de discutii personale dintre respectivele personaje. Pentru asta exista: telefon, yahoo, e-mail, sau real life. da tu crezi ca eu fac concurenta cu cineva la posturi ...sau? si aici e topicul de mesaje vorbe discutii , adica poti discuta despre orice, si daca chiar vrei sa stii noi ne adunam la bar si vorbim dar nu poate omu in fiecare zi sa vina in oras, altii au de lucru,scoala,etc. iar ca sa cauti informatie utila exista optiunea search. Si noi nu i-am impus baiatului cu scuterul sa nu mai posteze, sa pozsteze dar sa nu mai scrie 3 pagini despre cum o cazut el cu scuterul, teoria scuterului si de ce se invarte roata. Editat Decembrie 11, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 altii au de lucru,scoala,etc. pai parca aseara ziceai k tu n-ai nici o treba cu scoala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 pai parca aseara ziceai k tu n-ai nici o treba cu scoala... de azi nu mai am treaba pana ieri aveam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 pai parca aseara ziceai k tu n-ai nici o treba cu scoala... Tu sa taci! M-ai fentat aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 Tu sa taci!M-ai fentat aseara ...nicule, care-i treaba cu fjr-ul ala de la tine din profil??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 ...nicule, care-i treaba cu fjr-ul ala de la tine din profil??? Vise, Floriane, vise frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Vise, Floriane, vise frumoase chiar am fost curios cat costa un FJR 1300 si am cautat pe google si am dat de site-ul asta -->http://www.okazii.ro/catalog/29839485/yamaha-FJR-1300-.html#galerie ..frumos dar foarte scump ,oriucum fi optimist,poate ma trezesc odata ca te vad pe strada cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 chiar am fost curios cat costa un FJR 1300 si am cautat pe google si am dat de site-ul asta ..frumos dar foarte scump Ala din poza nu e asa de scump 4500 in Germania, e din 2001 E exact ce-mi place Ia faceti voi o cheta O sa va plimb de toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 am intrat si le-am trimis mail mersi mult Intra si pe YT sa auzi niste sunete ,,mortale'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Intra si pe YT sa auzi niste sunete ,,mortale'' stiu si eu , dar au si Video la ei pe pagina Mesaj completat Ala din poza nu e asa de scump4500 in Germania, e din 2001 E exact ce-mi place Ia faceti voi o cheta O sa va plimb de toti banii pai...stiti ) mi-ar trebui si mie un BMW 1200 ADV 2009 full option cheta careva..hai sa ne ajutam reciproc ..eu pun pentru nicu 50 de bani ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 pai...stiti ) mi-ar trebui si mie un BMW 1200 ADV 2009 full option cheta careva..hai sa ne ajutam reciproc ..eu pun pentru nicu 50 de bani Tu,.. mai baga vreo 3-4 poze in semnatura ca deocamdata nu ocupi o pagina intreaga cand postezi.... Valabil si pt Lutzifer... Hai maaa... am inteles ca e fain si ca se poate dar nici in halul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) Valabil si pt Lutzifer... Mna nu te nerva Gaseste un cumparator la Bootsi si in sec 2 am scos anuntu... Fa rost de macar 1 client sa vina cu 2-3 usi si vreo 2-3 geamuri si promit ca le scot si cat timp avem de lucru si bani sa traim nu le mai pun ! Multumesc pt intelegere Editat Decembrie 11, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Tu,.. mai baga vreo 3-4 poze in semnatura ca deocamdata nu ocupi o pagina intreaga cand postezi.... Valabil si pt Lutzifer... Hai maaa... am inteles ca e fain si ca se poate dar nici in halul asta... vrei sa spui ca nu iti place "semnatura mea " ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 vrei sa spui ca nu iti place "semnatura mea " ? Na.. oare... ce crezi..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 le-am miscorat sa fie mai bine Mesaj completat Na.. oare... ce crezi..? imi plac ultimele doua poze din semnatura ( pentru ce-i care stiu engleza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) le-am miscorat sa fie mai bine Mersi,.. asa ocupa doar jumat' de pagina,.. e un inceput bun... Editat Decembrie 11, 2009 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Mersi,.. asa ocupa doar jumat' de pagina,.. e un inceput bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) Mersi,.. asa ocupa doar jumat' de pagina,.. e un inceput bun... pe o pagina sunt setate un numar limitate de posturi dupa care se incepe o pagina noua, indiferent ca e semnatura de 5 metri sau nu e deloc. Si e chiar misto semnatura lui Editat Decembrie 11, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Tu sa taci!M-ai fentat aseara eu nu...ti-am zis k nu stiu sigur dc o sa ajung, dadea cu virgula...imi pastrez sucu/berea pe cand om face chefu de mos craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate